РАТ ЗА КОСМЕТ ???

sine mitre,ja sam postavio sličnu temu i od tebe sam kao stručnom licu,tražio da napišeš kakvo nam je stanje u vojsci i šta je ostalo od naoružanja,ti ništa...

Да си уопште читао сопствену тему пронашао би мој одговор који гласи да "све и да хоћемо да ратујемо немамо са чиме"... :roll::roll::roll:

Izgleda da jeste...ovaj lik je navikao brani srpske nacionalne interese do polednje kapi tudje krvi. Voleo bi da to bude i ovaj put. Dok se on hladi klima uredjajem i leskari u stanu, druge bi da salje u rat. Podmuklo i pokvareno...

Тупане, да си прочитао тему коју сам поставио не би могао да прескочиш мој лични коментар на изјаве Бориса Тадића а он гласи:

ДаклеМ, Тадићи се лаганица приближава ВРХУНЦУ безобразлука. Ја нигде нисам прочитао а нити чуо да било који званичник државе Србије заговара било какву ратну опцију!
Овакве његове изјаве су чиста свињарија, чуј ти њега, он зна шта ко "прижељкује"! Срамота!

А што је најциничније и најпрљавије у целој његовој изјави је постављање мамца напаћеним Србима о томе како ће УЛАСКОМ У ЕУ "РЕШИТИ" СВЕ СВОЈЕ ПРОБЛЕМЕ.

Хвала Богу, ближе се избори! Једва чекам да пукне к'о дулек!

И где си ти у том мом коментару пронашао да ја позивам у било какав рат, дилејо!:evil:

Mozemo li da prosirimo temu?;)
A da li cemo ratovati kada siptari odcepe Bujanovac, Medvedju i Presevsku dolinu?
Mislim, to nije predao "onaj pod lipom"?
A kada napadnu Nis? Vranje? Ili su oni fini pa nece da udaraju na Srbiju sad kada je vlast promenjena i kada je "onaj pod lipom" upokojen?
Cisto teoretisemo...;)

A da li cemo ratovati kada siptari odcepe Bujanovac, Medvedju i Presevsku dolinu?
A kada napadnu Nis? Vranje? Ili su oni fini pa nece da udaraju na Srbiju sad kada je vlast promenjena i kada je "onaj pod lipom" upokojen?
Cisto teoretisemo...;)

Aj ne kenjaj....teorija zavere itd itd itd.............

Cisto teoretisemo...;)

Vidis, Vesli Klark je jos 1997. rekao ''ili ce Srbija u NATO, ili NATO u Srbiju'', ali smo se mi k.rcili.NATO-u treba Kosovo kao teritorija na kojoj su izgradili vojnu bazu, a ostali deo Srbije ih ic ne zanima.Sta su hteli, to su i dobili, a na nama je da prepoznamo istorijski trenutak.Kao sto ga je onomad prepoznao Stefan Nemanja, ali posto Jerry kao pravi patriJota pojma nema o srpskoj istoriji, to i ne zna da kaze sta je Stefan Nemanja uradio, iako ga cekam vec dugo.:D

Vidis, Vesli Klark je jos 1997. rekao ''ili ce Srbija u NATO, ili NATO u Srbiju'', ali smo se mi k.rcili.NATO-u treba Kosovo kao teritorija na kojoj su izgradili vojnu bazu, a ostali deo Srbije ih ic ne zanima.Sta su hteli, to su i dobili, a na nama je da prepoznamo istorijski trenutak.Kao sto ga je onomad prepoznao Stefan Nemanja, ali posto Jerry kao pravi patriJota pojma nema o srpskoj istoriji, to i ne zna da kaze sta je Stefan Nemanja uradio, iako ga cekam vec dugo.:D

OK, sila Boga ne moli, to je jasno kao dan.
Ja i nisam pitao za Amerikance. Pitao sam koliko je potrebno dati da se ne ratuje, nista vise.
A odgovore tipa "moze da bidne ali ne mora da znaci" ne priznajem.;)
Ideja pitanja je : recite odmah dokle pa da se posvetimo pametnijim stvarima u zivotu...

Stara prica............retardirani eremita, i glupava pickurina Jerry, pozivaju u rat:D:D:D:D

S tim sto im se pridruzila i neka nedoyebana baba, pod nickom "gosca":roll:

Nema od rata nista, sve i da hoce Srbin da ratuje........a bole ga kara za Kosovo , dok nema leba da jede........

Ako neko treba da se uhvati za pusku, to su oni narkomani iz severne K.Mitrovice, koji primaju plate, iz budzeta ,da sede ceo dan po kaficima, i da srbuju..........:evil:

Ларво комуњарска злочиначка - КО позива у рат? Хајде пронађи болиду болесни са менталитетом капитуланта ГДЕ сам ја то позивао у рат!

Ја управо критикујем имбецилне изјаве Бориса Тадића које даје медијима ЗАТО ШТО ЈЕ ОН ОЦЕНИО ДА НЕКО У СРБИЈИ "ПРИЖЕЉКУЈЕ" РАТ - Такве његове изјаве да ће Србија мирно гледати како Шиптари кољу оно мало преосталих Срба су у ствари ПОЗИВ ШИПТАРСКИМ ТЕРОРИСТИМА ДА МОГУ СЛОБОДНО ДА НАПАДНУ И ПОБИЈУ СРБЕ! О томе је моја тема дебилу дебилни!

Резултат овако идиотских изјава врло лако може да буде да се Срби покупе и колективно иселе са Космета! А то би и ти и друга слична стока на овом подфоруму веома волели да се и деси. Мислите да ће онда вама бити боље??? Какви глупаци!!!!!!!!

OK, sila Boga ne moli, to je jasno kao dan.
Ja i nisam pitao za Amerikance. Pitao sam koliko je potrebno dati da se ne ratuje, nista vise.
A odgovore tipa "moze da bidne ali ne mora da znaci" ne priznajem.;)
Ideja pitanja je : recite odmah dokle pa da se posvetimo pametnijim stvarima u zivotu...

Ah, to.Evo ti moj odgovor odmah, a citiracu Beogradski Sindikat: ''Izvini majko, ali Beograd je moje Kosovo.'';)

Srbi ce se upravo i pokupiti sa Kosmeta, kao sto su se pokupili i iz Krajina, a zahvaljujuci tome sto su ih izdali, i Krajine prodali, tvoji idoli od kojih su neki po zatvorima, a neki mrtvi.
E kamo srece da je ''Sablja" trajala pet godina.

Па ево и написмено КО ПРИЖЕЉКУЈЕ несрећу и терор у овој пропалој земљи, ликови као што си ти. А што се тиче "Сабље" или било какве друге мотке или хладног оружја, морам да те потсетим ДА МОТКА ИМА ДВА КРАЈА - и да ће врло брзо доћи време када ће ЛДП-овски фазони и изјаве коштати тако што ће вас народ ИЗУДАРАТИ ГОВЊИВИМ МОТКАМА.

п.с.
А на основу чега цениш да ће се "Срби покупити са Космета", да није можда на основу тога што се ти и теби слични ЗАЛАЖЕТЕ ЗА ТАКАВ ИСХОД ПРЕГОВОРА??? Бедне продане душе и капитуланти!

Nesrecu i teror ovoj zemlji ste doneli ti i takvi kao ti,eremita, koji ste glasali za to svih ovih godina.A Sloba-wannabe mutavi premijer samo maze oci sloju kojem se obraca, dakle tebi, da ce Kosovo ostati u Srbiji.Sloba je potpisao kapitulaciju i pustio Kosovo niz vodu jos '97. (ja sluzio kao VP na Slatini, ako znas gde je to, pa pricam iz prve ruke) kad je dozvolio da UCK ojaca, da dobije uniforme i oruzije iz inostranstva, da iskopa betonske zemunice, rovove i skladista za municiju, kad je zabranio patroliranje odrejdenim podrucjima, a odrekao ga se kad je potpisao kapitulaciju 1999.Sad dolazi i sam kraj, i Srbi ce opet u izbeglice i opet u uzu Srbiju, a sve zbog takvih kao sto si ti.Ne znam uopste zasto ovo pisem , jer znam da nista neces razumeti.
A sto se tice sablje, to je ona akcija posle ubistva Premijera Djindjica, kad krimosi nisu smeli iz svojih misijih rupa i sahtova, a zatvori bili puni onih koji tamo spadaju.Zato kazem, ne 5, nego 10 godina je trebalo da traje.

Да си уопште читао сопствену тему пронашао би мој одговор који гласи да "све и да хоћемо да ратујемо немамо са чиме"... :roll::roll::roll:

kako to da ne, pa imate:

badtaste%20(13).gif

Postovanje za BGD. ;)

Beogradski Sindikat – Samo za BGD
[Mare]
Samo za Boga, za porodicu, moje drugare,
samo za Beograd, samo za ideale,
Za sve shto nas spaja, shto nas drzhi,
nek’ je blagosloven koji spaja,
proklet koji rushi,
Samo za Beograd, za kuce, zgrade, solitere,
samo za Beograd, za rech pricha odiseje,
Jedan za sve i svi za jednog, svi zajedno, i svi za jedno

Ref. x4

[Blazha]
Ja kidam za Beograd, u vatru idem za Beograd,
zhivim za Beograd, ako treba, ginem za Beograd,
Primljen za Beograd, puno zla, malo dobra,
bez odmora borba, za bez ograda Beograd,
Chast i obraz za bez poraza Beograd,
I ko god bi da proba, sjebe mene, moj Beograd,
bice noga-ruka-ruka-lakat-noga za Beograd,
Beograd je mashta grehom vezana za asfalt,
sirovi bitovi, krvavi getovi, prljavi semplovi,
Moj dushmanin mu brat, moj mir-moj rat,
ruke gore sad, za Beograd, moj grad,
I proshlost i buducnost, Bgd uvek moja kucca,
I da chujem ’Tako treba’, kazhe ....... sa pochetka,
zhivim za Beograd, i umrecu za njega (Tako treba),

[Dare]
Gazim kroz sivilo, kroz beton koji me odvaja od prirode,
kroz guzhvu koja bi da me uvuche u sebe,
Gazim kroz rechi koje su izgubile smisao,
kroz odnose koji se ne podnose sa istinom,
Kroz vino i pivo, kroz sukobe i brige,
kroz muziku i knjige, kroz zhivot gazim,
Gledam oko sebe, kroz sebe, trazhim da pronadjem,
a ne znam shta trazhim, chekam i jurim u nepoznato,
a svo vreme imam, a ne znam kol'ko traje,
i ne znam sta me cheka,
Slusam vetar i kishu i sunce i tishinu
da me nauche da hodam kako treba.
I pre svega, posle svega, jedino je BGD,
nemoj da mislish da si jachi od betona,
Za moje ljude, tvoje ljude, jedino je BGD,
ono shto ostace od nashih zhivota(x2).

Nesrecu i teror ovoj zemlji ste doneli ti i takvi kao ti,eremita, koji ste glasali za to svih ovih godina.A Sloba-wannabe mutavi premijer samo maze oci sloju kojem se obraca, dakle tebi, da ce Kosovo ostati u Srbiji.Sloba je potpisao kapitulaciju i pustio Kosovo niz vodu jos '97. (ja sluzio kao VP na Slatini, ako znas gde je to, pa pricam iz prve ruke) kad je dozvolio da UCK ojaca, da dobije uniforme i oruzije iz inostranstva, da iskopa betonske zemunice, rovove i skladista za municiju, kad je zabranio patroliranje odrejdenim podrucjima, a odrekao ga se kad je potpisao kapitulaciju 1999.Sad dolazi i sam kraj, i Srbi ce opet u izbeglice i opet u uzu Srbiju, a sve zbog takvih kao sto si ti.Ne znam uopste zasto ovo pisem , jer znam da nista neces razumeti.
A sto se tice sablje, to je ona akcija posle ubistva Premijera Djindjica, kad krimosi nisu smeli iz svojih misijih rupa i sahtova, a zatvori bili puni onih koji tamo spadaju.Zato kazem, ne 5, nego 10 godina je trebalo da traje.

Ово што пишеш су најогавније КОМУНИСТИЧКЕ ФЛОСКУЛЕ преостале од старог неталентованог и неинвентивног апарата - а од таквих ликова ми је одавно мука. Какав, бре, Слоба, какве ја везе имам са комуњарама укључујући управо и баш вашег Слобу, је*о те он.
Али, без обзира шта ја мислио о њему НЕИСТИНА ЈЕ ДА ЈЕ ОН ПОТПИСАО БИЛО КАКВУ КАПИТУЛАЦИЈУ - јесте у вашим издајничким и проданим главама,
рођену мајку би продао за један добар "шмрк" а камо ли Космет или Србију!

А зашто ће Срби у избеглице? ЗАТО ШТО СЕ ЈА ПРОТИВИМ ДА НАМ АМЕРИКА УНИШТИ ЗЕМЉУ - па ти си прави правцати идиот.

Што се "Сабље" тиче коју величаш као и гомила других кукавица - НАВЕДИ КОЛИКО ЈЕ ХИЉАДА УХАПШЕНО А КОЛИКО ЈЕ ЉУДИ ПРОЦЕСУИРАНО! Али, то би ти хтео, такву Србију! Е па, прешао си се и ти и преостали комуњарски шљам - НЕЋЕ ВИШЕ ОВДЕ БИТИ ВАШЕГ ТЕРОРА, буди сигуран!

@GodIsADJ
Da se razumemo, postovanje je za to sto znas gde je granica za tebe. Na zalost, za mnoge je ta granica dosta sira i nemaju svi tu privilegiju da nemaju nikoga svoga van granica Beograda.
Problem u takvom nacinu razmisljanja je takticke prirode.
Razbiti saku ljudi u svakom selu je mali problem i tako redom dok ne stignu do tebe.
Razbitit organizovanu i obucenu vojsku je malo veci problem i cesto se desava da se protivnik suocen sa sopstvenim mogucim gubicima povuce i iznadje diplomatsko resenje.
Ovde je poenta vica da smo mogli i za ovih 7 godina da izgradimo profesionalnu armiju od 20.000 vojnika koji bi bili respektivna sila bar utoliko da nam susedi ne zveckaju oruzjem. Nismo to uradili i sad smo tu gde jesmo, na vatrometini na kojoj ce svako da brani samo svoj prag...toga nema ni u filmovima.

Bilo bi super da smo to uradili.Ali, na osnovu kojih para?Kako modernizovati tenkove i BVP-ove tako da ne budu zecevi i glineni golubovi?Kako opremiti profesionalnu vojsku za protivteroristicku brobu?Pomocu kojih para kupiti jurisne helikoptere koji bi im pruzali podrsku?Kako obezbediti podrsku Amerike i Evrope za tu protivteroristicku borbu?
U svakom slucaju, u situaciji u kojoj 80% skola i obdanista u Srbiji nema funkcionalne toalete, porodilistaima nedostaju inkubatori, onkloskim klinikama sredstva zalekove, dok se skole ruse, dok postoji samo jedna sigurna kuca za decu koja zive na ulici, smatram da je sasvim bespredmetno pricati o profesionalnoj vojsci i bilo kakvom ratu.

Back