Duh Sekire
Iskusan
- Poruka
- 6.686
Ма супер, плачи још мало...
Ево Дадудлајга ти је лепо рекао шта да радиш. И он ће се придружи.
Ево Дадудлајга ти је лепо рекао шта да радиш. И он ће се придружи.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam ni ocekivao da ces nesto shvatiti iz mog posta, tako da necu ni odgovoriti nista.
sine mitre,ja sam postavio sličnu temu i od tebe sam kao stručnom licu,tražio da napišeš kakvo nam je stanje u vojsci i šta je ostalo od naoružanja,ti ništa...
Izgleda da jeste...ovaj lik je navikao brani srpske nacionalne interese do polednje kapi tudje krvi. Voleo bi da to bude i ovaj put. Dok se on hladi klima uredjajem i leskari u stanu, druge bi da salje u rat. Podmuklo i pokvareno...
Mani se primitivcina GodIsADJ,nemaju svi privilegiju kao mi da imaju dodir sa realnoscu.......
Spi.cili i 40 godina a ostali glupi i slepi.......
Mozemo li da prosirimo temu?
A da li cemo ratovati kada siptari odcepe Bujanovac, Medvedju i Presevsku dolinu?
Mislim, to nije predao "onaj pod lipom"?
A kada napadnu Nis? Vranje? Ili su oni fini pa nece da udaraju na Srbiju sad kada je vlast promenjena i kada je "onaj pod lipom" upokojen?
Cisto teoretisemo...
Mozemo li da prosirimo temu?
A da li cemo ratovati kada siptari odcepe Bujanovac, Medvedju i Presevsku dolinu?
Mislim, to nije predao "onaj pod lipom"?
A kada napadnu Nis? Vranje? Ili su oni fini pa nece da udaraju na Srbiju sad kada je vlast promenjena i kada je "onaj pod lipom" upokojen?
Cisto teoretisemo...
Aj ne kenjaj....teorija zavere itd itd itd.............
Vidis, Vesli Klark je jos 1997. rekao ''ili ce Srbija u NATO, ili NATO u Srbiju'', ali smo se mi k.rcili.NATO-u treba Kosovo kao teritorija na kojoj su izgradili vojnu bazu, a ostali deo Srbije ih ic ne zanima.Sta su hteli, to su i dobili, a na nama je da prepoznamo istorijski trenutak.Kao sto ga je onomad prepoznao Stefan Nemanja, ali posto Jerry kao pravi patriJota pojma nema o srpskoj istoriji, to i ne zna da kaze sta je Stefan Nemanja uradio, iako ga cekam vec dugo.
Stara prica............retardirani eremita, i glupava pickurina Jerry, pozivaju u rat
S tim sto im se pridruzila i neka nedoyebana baba, pod nickom "gosca"
Nema od rata nista, sve i da hoce Srbin da ratuje........a bole ga kara za Kosovo , dok nema leba da jede........
Ako neko treba da se uhvati za pusku, to su oni narkomani iz severne K.Mitrovice, koji primaju plate, iz budzeta ,da sede ceo dan po kaficima, i da srbuju..........
OK, sila Boga ne moli, to je jasno kao dan.
Ja i nisam pitao za Amerikance. Pitao sam koliko je potrebno dati da se ne ratuje, nista vise.
A odgovore tipa "moze da bidne ali ne mora da znaci" ne priznajem.
Ideja pitanja je : recite odmah dokle pa da se posvetimo pametnijim stvarima u zivotu...
Ah, to.Evo ti moj odgovor odmah, a citiracu Beogradski Sindikat: ''Izvini majko, ali Beograd je moje Kosovo.''
Srbi ce se upravo i pokupiti sa Kosmeta, kao sto su se pokupili i iz Krajina, a zahvaljujuci tome sto su ih izdali, i Krajine prodali, tvoji idoli od kojih su neki po zatvorima, a neki mrtvi.
E kamo srece da je ''Sablja" trajala pet godina.
Jasta, bato.Ultramikropatriota. Koliko mi je ovaj grad uzeo, toliko mi je i dao.Opet Beogradski Sindikat, upuceno svim beogradomrziteljima:''Nemoj da mislis da jaci si od betona.''
Да си уопште читао сопствену тему пронашао би мој одговор који гласи да "све и да хоћемо да ратујемо немамо са чиме"...
Postovanje.
Nesrecu i teror ovoj zemlji ste doneli ti i takvi kao ti,eremita, koji ste glasali za to svih ovih godina.A Sloba-wannabe mutavi premijer samo maze oci sloju kojem se obraca, dakle tebi, da ce Kosovo ostati u Srbiji.Sloba je potpisao kapitulaciju i pustio Kosovo niz vodu jos '97. (ja sluzio kao VP na Slatini, ako znas gde je to, pa pricam iz prve ruke) kad je dozvolio da UCK ojaca, da dobije uniforme i oruzije iz inostranstva, da iskopa betonske zemunice, rovove i skladista za municiju, kad je zabranio patroliranje odrejdenim podrucjima, a odrekao ga se kad je potpisao kapitulaciju 1999.Sad dolazi i sam kraj, i Srbi ce opet u izbeglice i opet u uzu Srbiju, a sve zbog takvih kao sto si ti.Ne znam uopste zasto ovo pisem , jer znam da nista neces razumeti.
A sto se tice sablje, to je ona akcija posle ubistva Premijera Djindjica, kad krimosi nisu smeli iz svojih misijih rupa i sahtova, a zatvori bili puni onih koji tamo spadaju.Zato kazem, ne 5, nego 10 godina je trebalo da traje.
Али, без обзира шта ја мислио о њему НЕИСТИНА ЈЕ ДА ЈЕ ОН ПОТПИСАО БИЛО КАКВУ КАПИТУЛАЦИЈУ - јесте у вашим издајничким и проданим главама,