gost 102443
Buduća legenda
- Poruka
- 31.178
Fala vi, I'll pass.Bolje sacuvana narod i drzava nego ''obraz''.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidis, Jerry, rekoh, kao svi NORMALNI ljudi u svim ratovima, on vise nece ucestvovati ni u jednom.Covek koji se zalaze za rat, unistavanje i razaranje, treba da zatrazi strucnu pomoc.
Da, ostavicemo Kosovare na milost i nemilost; neka im pomogne onaj kreten pod lipom kojem su svojim glasovima uvek davali prednost od 30:0 mandata.Srbija nece biti zrtvovana zbog teritorije koja ionako vec 7 godina nije nasa, odnosno od kad je potpisana kapitulacija.
znaci prepustices svoje sunarodnike siptarskom nozu, kami, bajonetu, zici i pusci.
e jak si mi ti srbin do mojega poserem ti se i tebi i tvom ocu na vase "srpstvo". takvi kao ti bi i rodjenog brata prodali a kad bi ga neko negde napao okrenuli bi glavu na drugu stranu i pravili bi se da niste ne vide.
takve ljude ma koje nacije da su - normalan covek moze samo da prezire.
Da gubis glavu na predatom Kosovu?Suludo.....Treba preostale Srbe evakuisati u sigurne krajeve....
Smrdljiva patriJotska govna kao sto si ti, Jerry,koja su srpsku istoriju priucila kod svog vojvode od Haga Sekija, a pusku videla triput na televizor, i dalje ce braniti Srbiju preko interneta.Prvo nauci zasto Srbin ne moze da bude nacista, a onda ponovo u prvi osnovne, da se malo opismenis, pa onda kod psihijatra da vidimo hoce li da ti dozvoli pristup internetu ili nece.Jasno, keru?Trebalo vas je sve pobiti 5. oktobra, pa bi se danas u SRbiji lakse disalo.
Stara prica............retardirani eremita, i glupava pickurina Jerry, pozivaju u rat
S tim sto im se pridruzila i neka nedoyebana baba, pod nickom "gosca"
Nema od rata nista, sve i da hoce Srbin da ratuje........a bole ga kara za Kosovo , dok nema leba da jede........
Ako neko treba da se uhvati za pusku, to su oni narkomani iz severne K.Mitrovice, koji primaju plate, iz budzeta ,da sede ceo dan po kaficima, i da srbuju..........
kosovo ste predali ti i tebi slicni. vi bi i rodjenu majku sutra prodali da vam je neko zatrazi.
mrzeo bih samog sebe da sam izdajnik, jajara i kukavica kao sto ste recimo ti i ovaj GodIsaDJ.
e vidis razlika , ona ljudska pre svega a zatim nacionalna , izmedju mene i tebe jeste sto ja kosovo nikada necu predati i dok sam ziv boricu se sa sebi slicnim da ga povratim. a ako ja to ne uspem ostavicu to u amanet svojoj deci. tacnije ponasacu se jednako onako kako su se ponasali moji preci za vreme 500godisnje turske okupacije.
:shock:aha znaci sin ce ti za dzabe obradjivati nekom turcinu njivu kao najobicniji rob , a cerka ili unuka ce ti se prve bracne noci udarati sa agom i begom ,bas si im lepu buducnost namenio nema stakosovo ste predali ti i tebi slicni. vi bi i rodjenu majku sutra prodali da vam je neko zatrazi.
mrzeo bih samog sebe da sam izdajnik, jajara i kukavica kao sto ste recimo ti i ovaj GodIsaDJ.
e vidis razlika , ona ljudska pre svega a zatim nacionalna , izmedju mene i tebe jeste sto ja kosovo nikada necu predati i dok sam ziv boricu se sa sebi slicnim da ga povratim. a ako ja to ne uspem ostavicu to u amanet svojoj deci. tacnije ponasacu se jednako onako kako su se ponasali moji preci za vreme 500godisnje turske okupacije.
da se vi jajare sta pitate srbija bi bila do jajinaca i krnjace. no hvala Bogu ne pitate se nista komunjarska gamadi
Posto ste se vi, retardirani mentoli pitali, zato ce Srbija i da ostane bez Kosova
Ево ја кажем да су балије остале без мушког становништва Сребренице зато што су се ретардирани ментоли питали.
Posto ste se vi, retardirani mentoli pitali, zato ce Srbija i da ostane bez Kosova
12.03. se desilo to da je Srbija ostala bez motora koji bi je vodio u buducnost, upravo onog motora koji je, da bi obezbedio podrsku retardiranih praziluk-pravoslavaca, uveo veronauku u skole i koji je jedini bio sposoban da odbrani Kosovo; ubili su ga Pacov, Majmun, Budala i ona sitna jajara iz Jerkovica koja ne zna da koristi subsonicnu municiju i zbog toga je Cume ostao ziv.Srecom, ta jajara ce da crkne u buvari, onaj pokopani idiot nikad nece ustati ispod lipe, onaj jurodivi nesrecnik, vojvoda od Kavvobaga, Vivovitice i Ogulina nikad nece videti bela dana iz Haga, a ostao je da srbuje ovde ne talog iz kanalizacije, vec ono sto ostane zalepljeno za cev kad radnici odustanu od ciscenja: Jerry i njemu slicni mentoli koji pozivaju na rat iako blage veze nemaju sta to znaci, kao sto nemaju blage veze ni sa cim osim da brane Srbiju do poslednjeg preko neta, a prvi bi uskocili u konteNJer (gde i spadaju) kad bi culi sirenu za opstu mobilizaciju, pod pretpostavkom da je prepoznaju.Nikad sveta nisu videli, a ako su i bili negde preko, dzaba im, nista nisu naucili.Jos uvek sanjaju onu nocnu moru iz koje je Srbija izasla 2000. godine.
A sto se tice nekoga ko se raduje tome sto je poginulo 3000 nevinih ljudi u WTC, sta reci...Laza Lazarevic, Palmoticeva...ima strucnih ljudi tamo, pa idite porazgovarajte.
Мислио сам на ментоле из балијског руководства.
А шта велиш за 12.03.
И ту су се неки ментоли питали - Милић, Михајловић, Јовановић, Живковић, Поповић, Весић...
Која ти је ономатопеја шмрс, шмрц или шмрк, шмрк???
Која ти је ономатопеја шмрс, шмрц или шмрк, шмрк???