Rat u Ukrajini je dogovoren

KPCTAHK

Poznat
Poruka
7.052
U pitanju su rusofili i SNS/SNSD
Ako već moram da biram, a moram, jer nacističko zlo se je opet nakotilo, rađe ću da budem RUSOFIL, Srbin sam i volim dušom i srcem pretke mojih predaka, nego li RUSOFOB, jer mržnja je prijatelj zao i odnese dušu u pakao pravo ... Rusofobi znaju samo da mrze i boje se, a ja volim, verujem i nadam se da će da bude bolje ... Šta mislite kome je lakše i čija je duša plemenitija?
✍️

RUSIJA - VOLIM TE.jpg

Poslednja izmena:

KPCTAHK

Poznat
Poruka
7.052

KPCTAHK

Poznat
Poruka
7.052
Tebi nije jasno da raspala ruska soldateska
Ma, da, "jaka", mnogo jaka, je samo ona soldateska koja je rušala, tri puna dana, kineski meteorološki balon, veličine tri fudbalska igrališata, oni "junaci" koje su bosonogi afganistanci najurili toljagama i, naravo, oni "bogataši" u neraspaloj imperiji gde svaki građanin te satanističke tvorevine duguje cca 1.000.000.000 amerskih bezvrednih novaca .. :hahaha:

Fring

Ističe se
Poruka
2.566
Molim katanac na ovakve "teme", jer dosta nam je šuplje priče, "analiza" šarlatana, širenja mržnje i, naravno, nacističke gebelsovske propagande!
Gospodine uvazeni profesore Krstane vec deceniju i pol pratim vase pisanije po razlicitim forumima , izuzetno vas cijenim i postujem kao zemljaka i rodoljuba ,neki od vasih forumskih upisa ce uci u anale srpskog forumastva ali ovde ste grdno pogrjesili
Ovo nije sarlatanska analiza vec analiza bazirana na cinjenicama koje se lako mogu provjeriti

Tvin Konza

Elita
Banovan
Poruka
18.999
Gospodine uvazeni profesore Krstane vec deceniju i pol pratim vase pisanije po razlicitim forumima , izuzetno vas cijenim i postujem kao zemljaka i rodoljuba ,neki od vasih forumskih upisa ce uci u anale srpskog forumastva ali ovde ste grdno pogrjesili
Ovo nije sarlatanska analiza vec analiza bazirana na cinjenicama koje se lako mogu provjeriti
Ti nikad u životu nisi rekao tačnu stvar, budimo realni

bas kao

Elita
Poruka
19.764
Svako ko ima gram mozga u glavi moze da vidi da je ovaj rat u Ukrajini reziran od strane vladara u sjenci odnosno duboke drzave i jevrejske bankarske oligarhije koja vlada zapadom i vlasnici su svega na zapadu od centralnih banaka kao naprimer FEDa do medija i korporacija
Rusija zemlja od 150 miliona stanovnika ne moze da moblise 2 miliona vojnika i brzo zavrsi rat .Da kako da ne
stvar je u tome sto je veci, evropski rat takodje dogovoren, zato rusi ne zavrsvaju ukrajinskai, jer sledi nastavak, a eu se jos nije spremila da je rusi satru

zato sam ja zagovarao da im putko sikne po par raketa na pariz i berlin, da se probude dok je vreme, kako su se poljaci spremili, samo sto ne ulecu u kotao

Poslednja izmena:

Tvin Konza

Elita
Banovan
Poruka
18.999
stvar je u tome sto je veci, evropski rat takodje dogovoren, zato rusi ne zavrsvaju ukrajinskai, jer sledi nastavak, a eu se jos nije spremila da je rusi satru

zato sam ja zagovarao da im putko sikne po par raketa na pariz i berlin, da se probude dok je vreme, kako su se poljaci spremili, samo sto ne ulecu u kotao
Za sada je metnuto 135,000 ruskih rodoljuba kroz mlin za mlevenje mlevenog mesa.

EU ima troškove 0

Tvin Konza

Elita
Banovan
Poruka
18.999
Evropska politika je katastrofalna.

Ili na vlasti imaju bezveznjakoviće, koji su totalno nesposobni i izgubljeni ili su primili dobre pare da odvedu svoje države u propast ili su videli priliku da opljačkaju narod izmišljenom krizom s patetičnim opravdanjem. Nema drugog objašnjenja za ovo.

Najzanimljivije je kako slobodarski narodi tih demokratskih država imaju toliko slobode i prava da po tom pitanju ne mogu da urade NIŠTA. Gledaju kako ih političari uništavaju i pljačkaju, malo protestuju, na to niko ne obrati pažnju ili dobiju batine, primire se, ćute i trpe. I onda smo mi najgori od sve dece! :lol: A oni se ponose svojim višedecenijskim slobodama!

Kad se samo setim kako su nemački fudbaleri u Kataru držali ruku na ustima, jer Katar ne poštuje slobodu govora, a oni došli iz zemlje sa strogom medijskom propagandom, cenzurom, blokiranim ruskim medijima i još se od njih očekuje da ćutke i bez protesta prihvate ničim opravdanu ekonomsku krizu! :lol: Ali, važno je da oni VERUJU da su slobodni. :lol: I da drugima žele istu takvu slobodu. :lol:
Ti si hvalila PutIera kad je proglasio strane medije stranim agentima

Eto, sad je i beli čovek prihvatio vaš savet

Slične teme