Rat u Ukrajini (9)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    126
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ја сам био на зими до -45. То је зима која снег претвара у "песак". Ту само руске чизме 'Ваљанке" помажу. И онда, на таквом мразу поред вас пројуре моторне санке?! Замислите на -45 да седите на моторним санкама и возите неких 80 км на час?! Њима је то нормално као и купање на том мразу?
Тотално су откачен народ и никоме не би саветовао да се са њима качи јер то што русима може пасти на памет тешко је разумети!
E, da, to mi pricao za te cizme Valjanke, nesto valjda kako sam razumeo kao od vune pa se to sve prosije i zasije, i neke specijalne zimske jakne, jedan drugi drugar mi prico, otiso jedan iz Srbije sa nekom jaknom zimskom obicnom i kad izaso na -30,40 jakna pocela da se skuplja oko ruku. z:D

Биће пар хиљада мртвих нациста до сутра. Руси пребацују у дтугу брзину.

20220713_230221.jpg

Javelin ima max domet 2,5 km. Imaju ih Ukrainci više, nego je tenkova na svetu. Rusi ne prodiru više tenkovima, nego gađaju topništvom iz pozadine, taktikom spaljene zemlje. Nema tu mitova. Ako se NATO isprsi i Ukraincima šalje neko bolje dalekometno naoružanje, kraj je i te taktike. Za sada im šalju naoružanje na kašićicu, ni jedan moderni sistem im nije još slat, ali dovoljno, da su zaustavili prodor.
:fdlan:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back