gost 336946
Elita
- Poruka
- 23.437
Kod Harkova Rusi povratili Dementijevku, napadaju Prudjanku, Pitomnik i Udi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro na forntu a sad zamisli kolko emocionalne stete su napravili diljem svijeta. Emotional damage!Ostala jos 4km do potpunog zatvaranja lisičanskog kotla . U medjuvremenu su Rusi udarili i sa druge strane i zauzeli Privolje.
Shtajner ce to sreditiKod Harkova Rusi povratili Dementijevku, napadaju Prudjanku, Pitomnik i Udi.
Očigledno sve fercera kako treba jer mogu da rasipaju kako kažešLako do Belgoroda, nego od Belgoroda do fronte je druga priča .
Zato i porazi Rusa na sve straneOčigledno sve fercera kako treba jer mogu da rasipaju kako kažeš![]()
Blablabla, a mogao si to i kraće, nemaš DOKAZ.Nisam vidovit pa ne mogu vidjeti što ćeš pisati ali mogu vidjeti što si pisala.
Sumjnaš i tražiš dokaz da je TC radio taj dan a ne sumnjaš i ne tražiš dokaz da je TC skladište vojne opreme.
Sve je jasno svakome tko nije rusofil.
Rusofili stvaraju mišljenje o svijetu ticalima a ne mozgom.
A i taj Macron što je on tajnica deep state-a i Bidena?...
PRED RAT: Napet telefonski razgovor Putina i Makrona
https://www.nportal.rs/vest/25847/v...cernje-novosti-single&utm_campaign=single-box
Veži kera gde mu mesto
A da vidimo opštu paniku ZelenScreena:
Vidimo da ZelenScreen od prvog dana ima "uzrečicu" HILJADE...
Premda on kao dokazani NWO satanista zaista to i želi...da ritualno žrtvuje hiljade ljudi...
...
A kad ga Rusi uhvate, bit će povar (kuhar) njet soldatSnajperist se namjerio na Ruse

Snajperist se namjerio na Ruse
Današnji dan, 30. jun je zadnji dan kada ukropi imaju šansu da te preostale jedinice izvuku iz Lisičanska. Nadam se da neće to učiniti.Ostala jos 4km do potpunog zatvaranja lisičanskog kotla . U medjuvremenu su Rusi udarili i sa druge strane i zauzeli Privolje.
Negde oko Harkova
![]()
Nije ti to video igrica.Očajan strelac. Očajan.
Zato ti okrećeš kuhaču doma, a ne telefonske brojeve svjetskih moćnika.A i taj Macron što je on tajnica deep state-a i Bidena?
Dosađuje čovjeku u njegovo slobodno vrijeme.
Još je Putin i pristojan, ja bih ga otkačila da me više nikad ne bi nazvao.
Sad će voljeti Ruse nakon "edukativnih" mjera.Ova dva magarca su u zaporoškoj oblasti sa jedne škole uklonili rusku zastavu.
Izvinili su se, priznali da su pogrešili, vratili zastavu na njeno mesto i kao savesni građani, od sada će se lično brinuti da je neko ne skine.

Nego šta.Sad će voljeti Ruse nakon "edukativnih" mjera.![]()
Ти немаш мишљење, за то је потребан разум!jel mogu ja moje mišljenje?:
uskoro će cela ukraina da se naljuti na ruse, pa će da bude sve opšteg rata.. kada se završi ostaće teren čistiji nego da su eugeničari bili tamo!?