Rat u Ukrajini (9)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    126
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ostala jos 4km do potpunog zatvaranja lisičanskog kotla . U medjuvremenu su Rusi udarili i sa druge strane i zauzeli Privolje.
Dobro na forntu a sad zamisli kolko emocionalne stete su napravili diljem svijeta. Emotional damage!

Kod Harkova Rusi povratili Dementijevku, napadaju Prudjanku, Pitomnik i Udi.
Shtajner ce to srediti

Na osnovu Budimpeštanskog ugovora Ukrajina je morala sprovesti demilitarizaciju. Pored nuklearnog oružja, npr. uništene su Kh22 krstareće rakere, preko 400 komada i svi avioni koji su ih mogli nositi i tako još puno naprednijeg oružja. Sa istim takvim raketama sada Rusija gađa tržne centre i stambene blokove po Ukrajini.
Screenshot_20220629-235723_Chrome.jpg

Rusi prekršili sve dogovore lažnim optužbama što se sada vidi u ratu da Ukrajina nije imala nikakvog naprednijeg oružja, a niti je NATO planirao i imao sposobne snage za ugroziti Rusiju, kako tvrde još uvijek iz Kremlja.

Nisam vidovit pa ne mogu vidjeti što ćeš pisati ali mogu vidjeti što si pisala.
Sumjnaš i tražiš dokaz da je TC radio taj dan a ne sumnjaš i ne tražiš dokaz da je TC skladište vojne opreme.
Sve je jasno svakome tko nije rusofil.
Rusofili stvaraju mišljenje o svijetu ticalima a ne mozgom.
Blablabla, a mogao si to i kraće, nemaš DOKAZ.
Ende, kanjec...

...

PRED RAT: Napet telefonski razgovor Putina i Makrona

https://www.nportal.rs/vest/25847/v...cernje-novosti-single&utm_campaign=single-box

Veži kera gde mu mesto :D

A da vidimo opštu paniku ZelenScreena:

Vidimo da ZelenScreen od prvog dana ima "uzrečicu" HILJADE...:dosadno:

Premda on kao dokazani NWO satanista zaista to i želi...da ritualno žrtvuje hiljade ljudi...

...
A i taj Macron što je on tajnica deep state-a i Bidena?
Dosađuje čovjeku u njegovo slobodno vrijeme.
Još je Putin i pristojan, ja bih ga otkačila da me više nikad ne bi nazvao.

A kad ga Rusi uhvate, bit će povar (kuhar) njet soldat:)

jel mogu ja moje mišljenje?:
uskoro će cela ukraina da se naljuti na ruse, pa će da bude sve opšteg rata.. kada se završi ostaće teren čistiji nego da su eugeničari bili tamo!?
Ти немаш мишљење, за то је потребан разум!
Да имаш разум, видео би да све области које су Руси заузели, никакве побуне него супротно? Народ чека у редовима за руско држављанство и сви једногласно говоре, никада више Украјина?!
Нећу да ти постављам питање јер и онако знам да ће одговор бити глуп!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back