- Poruka
- 34.915
Први део МариупољUništeni ukrajinski snajperisti

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Први део МариупољUništeni ukrajinski snajperisti

У луци Очаков, противподморнички брод "Виница" потопљен је као резултат ракетног напада. Ово је осмо уништено пловило украјинске морнарице.
![]()
![]()
Па тај народ нико ништа није питао када је Хрушчов одлучио да Крим припоји Украјини. Такође, по уставу Крим је био покрајина али су украјинске власти то једноставно укинуле, опет без воље народа.Da ta vlast u Kijevu dozvoli rusima da uzmu teritorije koje smatraju svojima, tu vlast u Kijevu bi srusio Ukrajinski narod i zapoceo bi rat....
Dali su Krim, sta jos hoces? Krivis vlast u Kijevu za ono sto neda narod samo da bi opravdao svoje zle zelje za koje mislis da su nekakva uzvisena pravda... Dobra fora da covek sebi izgleda pravedan i dobar, dok uziva u pobedi napadaca ....
Pa ostavio sam tebe bez odgovora, očigledno je koga je pravo udarilo u guzicu![]()

Bezveze mu objasnjavate. Taj tip 'zna' ono sto procita na kojekakvim portalima. A tamo sigurno nece citati o zabrani jezika, pravima ne-ukrajinaca, nacistima itd. Zato i lupeta gluposti. Pre neki dan meni pisao kako Rusi nemaju da jedu, kako su prodavnice i marketi prazni i ostale nebuloze. Kad sam ga pitao kako on to zna? Tip mi odgovorio: Citao na portalimaJedini ko ovde izmišlja si ti , dao sam ti zakon u kome se zabranjuje ruski jezik na javnim mestima sa jasnim sankcijama ;
Zakon se zove ; "Zakon o upotrebi državng ukrajinskog jezika" od 16. januara 2021. godine."
Pre toga ruski jezik je zabranjen u državnim zdravstvenim ustanovama i ddržavnim školama (misli se na obavezno školovanje) . Taj zakon se zove "Zakon o obezbeđivanju funkcionisanja ukrajinskog jezika" iz 2019. godine
Najbolje prodju zarobljenici. Za naciste se ne bih slozio, oni ce propisati majcino mleko.Paradoksalno, što se tiče ukrajinske strane i objektivnost njihovog izveštavanja, najbolje prođu oni koje Ukrajinci žive sahrane, a to je za sada jedino decidno navedeno za one mornare sa Zmijskog ostrva. Eno ih ljudi, živi, zdravi i rumeni. Još se i podgojili u ovom ratu.
Sledeća kategorija bi bili oni koji su "bezbedno evakuisani". Biće malo tretmana dandarama i kuburama ali će većina izvući živu glavu i dočekati starost negde u Sibiru.
Najgore u ovom ratu zapravo prolaze, oni na liniji fronta, za koje ukrajinski mediji tvrde da uspešno uništavaju ruske formacije. Pretvoriše ih Rusi u prah i pepeo, za grob im se neće znati. Ovi iz Vašingtona ih izbrisali iz brojnog stanja. Niti mogu nazad, nemaju gde napred, dobijaju stravične batine svaki dan, ali ih Kijev snimcima sa video igrica ubeđuje da im fantastično ide. Do zore u Vladivostoku, čekamo "kolovoz", stigao MLRS.
Holivud.
Kad je on od onakvih Japanaca, napravio ćore što umesto katane, nosaju svuda sa sobom digitron, čemu ovi ostali femini mogu da se nadaju.
Ako žele biti američke a ne ruske podguzne muve, to je njihov izbor i njihovo pravo....već žele biti Američke podguzne muve sa američkim projektilima uperenim ka Moskvi, negovanjem nacističkog nasleđa i zatiranjem svega ruskog, dotoga su došli pučem i represijom opozicije sve to u ruskom komšiluku sada žanju ono što su sejali.
Лично су завукли нос у Путинов чмар?Mediji otkrili najstrože čuvanu Putinovu tajnu: izlučevine i posebne kesice?
Pariz -- Zdravstveno stanje ruskog predsednika Vladimira Putina uvek je izazivalo veliku pažnju međunarodne javnosti.
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2022&mm=06&dd=10&nav_category=78&nav_id=2169115
Ludilo zapadnog novinarstva....
![]()
To je laz...Jedini ko ovde izmišlja si ti , dao sam ti zakon u kome se zabranjuje ruski jezik na javnim mestima sa jasnim sankcijama ;
Zakon se zove ; "Zakon o upotrebi državng ukrajinskog jezika" od 16. januara 2021. godine."
Pre toga ruski jezik je zabranjen u državnim zdravstvenim ustanovama i ddržavnim školama (misli se na obavezno školovanje) . Taj zakon se zove "Zakon o obezbeđivanju funkcionisanja ukrajinskog jezika" iz 2019. godine
Meni to ne izgleda kao razoren Donjeck i Luhansk
Sto laze bre?. Pre neki dan meni pisao kako Rusi nemaju da jedu, kako su prodavnice i marketi prazni i ostale nebuloze. Kad sam ga pitao kako on to zna? Tip mi odgovorio: Citao na portalima![]()
I šta s time?Jedini ko ovde izmišlja si ti , dao sam ti zakon u kome se zabranjuje ruski jezik na javnim mestima sa jasnim sankcijama ;
Znači zakoni su doneseni mnogo kasnije nego što je Krim uzet od Rusa. Samo lupetaš.
Imaš li link da vidim i ja?Лично су завукли нос у Путинов чмар?
Иначе, гледам јуче трибину Путина са младим научницима Русије. Насмејан, бодар у лицу, хода као млад човек.
Човек који је озбиљно болестан то не може сакрити на лицу и у очима!
Ja čitao na protalima da u dojčland nema ulja na policamaBezveze mu objasnjavate. Taj tip 'zna' ono sto procita na kojekakvim portalima. A tamo sigurno nece citati o zabrani jezika, pravima ne-ukrajinaca, nacistima itd. Zato i lupeta gluposti. Pre neki dan meni pisao kako Rusi nemaju da jedu, kako su prodavnice i marketi prazni i ostale nebuloze. Kad sam ga pitao kako on to zna? Tip mi odgovorio: Citao na portalima![]()
A ti, jel vise volis da viris iz americkog ili svapskog dupeta?Ako žele biti američke a ne ruske podguzne muve, to je njihov izbor i njihovo pravo.
Nikakvi projektili nisu iz ukrajine upereni prema Moskvi, to je rusolaž.
Isto tako Rusija zatire sve ukrajinsko, Putin tvrdi da je ukrajinska nacija izmišljena, da je Ukrajina veštačka neprirodna tvorevina i šta sad, treba ih
zato okupirati?
Koji narod? Narod Ukrajine? Ili je u pitanju narod Kosova, tj. Krima?Па тај народ нико ништа није питао када је Хрушчов одлучио да Крим припоји Украјини. Такође, по уставу Крим је био покрајина али су украјинске власти то једноставно укинуле, опет без воље народа.
2014 народ је први пут изнео свој став!
Посебна је прича историјско наслеђе те наказе од државе!
Pa jesi ti svestan da vecina Ukrajinaca nea pojma ukrajinski? Govore ruskim jezikom, tu i tamo natucaju ukrajinski. Kucma nije znao ukrajinski, sta reci o ostalima. A sto se dece tice, bar ih niko ne ubija kao decu po Donbasu sto su ubijali godinama.I šta s time?
Da li u "oslobođenim" krajevima Donabsa djeca u školi, npr, u Mariupolju uče Ukrajinski jezik i ukrajinsku istoriju?
A šta znam, mislim da neće u celini. Samo oni koji su počinili precizno dokumentovane zločine. Ipak su danasnji Rusi jako ozbiljan narod. Većina tih našminkanih "Azov" pozera, ne zna gde je levo, a gde desno. Njima je sve to bilo poziranje za fejsbuk i tviter. Tako su i ratovali.Najbolje prodju zarobljenici. Za naciste se ne bih slozio, oni ce propisati majcino mleko.
Pa jel nije istina? I kolike su cene ulja? Imam ja prijatelja tamo, delili su im i cebadi pocetkom SO u Ukrajini. I reci mi, jesu li porasli racuni za struju itd ili su isti kao prosle godine?Ja čitao na protalima da u dojčland nema ulja na policama
A i da se smrzavamo po zimi
Izvini, pomesao sam te sa onim bagremom ili kako mu vec ime. Imate istu boju avatara tj. ovog kruga.Sto laze bre??
Pa sruši mi te argumente i objasni lako neko ima pravo da "oslobađa" nepriznati deo suverene države sa kojim se ne graniči i na kom nema svog stanovništva, dok neko drugi nema prava da oslobađa svoj narod koji se nalazi u susednoj državi.Na tvoje glupave i nelogične argumente nema potrebe odgovarati, kad naučiš pravila argumentirane rasprave onda se javi
I on bi onda 'argumentirano raspravljao'![]()