Schrodinger
Elita
- Poruka
- 17.171
Ucinilo mi se da si to napisao u znak podrske takvom pristupu. U svakom slucaju ima ih ovde koji bi podrzali...Ja? Kakve veze ja imam s tim?
Rusi sravnjuju gradove sa zemljom, a ne ja, šta je tebi čovječe?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ucinilo mi se da si to napisao u znak podrske takvom pristupu. U svakom slucaju ima ih ovde koji bi podrzali...Ja? Kakve veze ja imam s tim?
Rusi sravnjuju gradove sa zemljom, a ne ja, šta je tebi čovječe?
Jbg, prevrtljivi su, lažljivi. Gradonačelnik Harkova uzeo lovu za predaju grada, posle se popišmanio.Nijedan od ovih osvojenih gradova van Donbasa nije razoren ni ostecen, bila bi katastrofa da se to desi. Ne znam kako su uopste mogli da krenu u invaziju znajuci da nece ici tako, koji je plan?
Mozda da se opkoli grad i podmite lokalci da ga predaju? Ne vidim sta drugo.
Sve tačno za znanje, ali je isto tako sve to tačno i za neznanje.
Nikada više dezinformacija i manipulacija nego danas.
Pa kad čoveka koji nema odgovarajućeg kritičkog razmišljanja, logike, a ni obrazovanja nakljukaš "informacijama" koje odgovaraju njegovim ličnim preferencijama...dobiješ...pa, vidi se šta se dobija.

Ucinilo mi se da si to napisao u znak podrske takvom pristupu. U svakom slucaju ima ih ovde koji bi podrzali...
Sto se tice unistavanja gardova glavni faktor su ipak Ukrajinci koji koriste civile kao zivi stit...
Руси чекају да се становништво припреми и извуче... али ви Рвати заборавите на обалу Црног Мора и Делту Дунава!
Па што ти онда нешто не прочиташ? ...![]()

Nemam potrebe, ja sam svoje pročitao![]()

Pa ima i togaA ne bi možda za sravnjivanje gradova bili krivi oni koji ih sravnjuju sa zemljom, ha, nije ti ta mogućnost pala na pamet?
ali recimo da ukrajinska vojska selektivno bira gde ce pruziti takav otpor koji zahteva rusenje a gde ne, po pravilu su to mesta vecinski naseljena Rusima kao Marijupolj, Rubizne, Popasna... tako da je tacno da Rusi unistavaju, ali svoje!?E jbga što mi ne reče ranije, ja ovako završio škole, imam diplomu i radim za sebe, klijenti mi po Amerikama i Engleskama. Ali ako plaćaš bolje od njih, zašto da ne?Nauči C++ i javascript i imaš posao gdje god želiš, ne trebaš nikakvu diplomu ni ništa, prođeš testiranje i radiš za mene, plaća prosjek države puta 5![]()
Тешко да си ти нешто прочитао из онтологије, религије, филозофије, метафизике, антропологије, и сл...![]()

E jbga što mi ne reče ranije, ja ovako završio škole, imam diplomu i radim za sebe, klijenti mi po Amerikama i Engleskama. Ali ako plaćaš bolje od njih, zašto da ne?

Pa ima i togaali recimo da ukrajinska vojska selektivno bira gde ce pruziti takav otpor koji zahteva rusenje a gde ne, po pravilu su to mesta vecinski naseljena Rusima kao Marijupolj, Rubizne, Popasna... tako da je tacno da Rusi unistavaju, ali svoje!?
Imamo i primer Severodonjecka i Svetlodarska iz kojih su se povukli i svi zadovoljni

Pazi, nemam ja problem da radim sa ljudima iz Hrvatske, bio sam poslom kod vas više puta tamo malo iz Zagreba, po Zagorju. Lep kraj, samo su ljudi ko kokši, posle 19h nikog budnog.Good for you![]()

znaci uz to sto imas apartmane i malinjake po dalmaciji sada imas i it firmu smokvinjak je sledeci zar ne ?Nauči C++ i javascript i imaš posao gdje god želiš, ne trebaš nikakvu diplomu ni ništa, prođeš testiranje i radiš za mene, plaća prosjek države puta 5![]()

Нисмо чекали дуго одговор.Као што сам рекао ја сам просто збуњен изјавама појединих представника запада, ово све почиње личити на један виц али лош виц или ти филм који се доста добро спрда да људима који воде овај свијет у до сада невиђену пропаст.Sačekaj da vidimo da l će biti takvih predloga i zvanično...da se ne desi da Rusi pristanu...![]()
Теби лично је интернет средство пропаганде и то оне најјефтиније, најнеморалније и најбедније ...Ти не знаш да разликујеш узрок и последице, а још мање шта Амери уз помоћ својих сателита ЕУ и ВБ желе да учину целом свету - поробљење и тотално уиништење... За Амере су људи постали само бројеви, а код њих су печати звери ... Никада, баш никада, ниси се осврнуо на УСА лабораторије у Украјини, довођење пронацистичке власти у Украјини и, наравно, никада себи ниси поставио питање - Да ли су и Руска деца људи или треба да се истребе ... Нема код тебе критике, јер гледаш само у једну страну и не видиш шта се око тебе дешава .. Зар стварно можеш и да помислиш да су Амери било коме донели нешто добро ...umjesto sredstva informiranja i obrazovanja postala je sredstvo indoktrinacije i propagande,
Ништ не раду само се ебаду ...posle 19h nikog budnog.

Pazi, nemam ja problem da radim sa ljudima iz Hrvatske, bio sam poslom kod vas više puta tamo malo iz Zagreba, po Zagorju. Lep kraj, samo su ljudi ko kokši, posle 19h nikog budnog.![]()

Vodi se ekonomski rat. Kao i kod konvencionalnog, cilj je da se nanese što više štete neprijatelju uz što manje štete na svojoj strani. Ako posmatraš stvari iz ovog ugla, manje ćeš da budeš zbunjen.Нисмо чекали дуго одговор.Као што сам рекао ја сам просто збуњен изјавама појединих представника запада, ово све почиње личити на један виц али лош виц или ти филм који се доста добро спрда да људима који воде овај свијет у до сада невиђену пропаст.
Русија неће продавати енергенте испод цијене, рекао је данас портпарол Кремља Дмитриј Пексов коментаришући план ЕУ да купује руску нафту испод тржишне цијене.
Предсједник САД Џозеф Бајден изјавио је јуче да европске земље разматрају могућност наставка куповања руске нафте, али по ограниченој цијени, да би смањиле профит Москве.
- У сваком случају, тржиште регулише све, упркос вјештачким тешкоћама које су изазвале санкције. Наравно, Русија неће продавати ништа са губитком, у било ком случају. Ако негдје потражња падне, негдје ће порасти, постоји преоријентација токова и потрага за најповољнијим условима - изјавио је портпарол Кремља.
Tako i treba, politika je politika, posao i život su nam malo bliži.Niti ja s ljudima iz Srbije, ne brini
Ja radim sa svima, pa čak i s Rusima, ne bi vjerovao, danas je svijet globalno selo, nema firme u kojoj nemaš amera, indijca, i nekog slavena![]()
Наравно - то је једна најчаснија победа Руса ... Тамо су наишли на нацисте-штакоре који су из рупе убијали децу, жене и све друге људе ... Где су сада? То што су срушили ти штакори брзо ће се бновити и биће још лепше ... Погледај Грозни пре и после руске победе и уверићеш се шта значи бити на страни Руса ...A i svijetli primjer Mariupolja je tu
Није ова изјава превише компликована у тржишном смислу али је глупа, лик је ладно изјавио куповаћемо нафту по нижој цијени од Русије да не изазову кризу на тржишту ако затреба, Русија га демантовала у року од одмах.Не знам да ли је трагикомично или глупо или обоје или просто не зна шта прича, не разумије се у проблематику.Бајден је сенилни старац чије изјаве дефинитивно више не узимам за озбиљно.Требао би више користити млађег представника за медије, ипак представља једну велику државу.Vodi se ekonomski rat. Kao i kod konvencionalnog, cilj je da se nanese što više štete neprijatelju uz što manje štete na svojoj strani. Ako posmatraš stvari iz ovog ugla, manje ćeš da budeš zbunjen.
Čak i uz svu saradnju sa Indijskom i Afričkom sirotinjom, ne verujem da Rusija može da izađe kao pobednik u ekonomskom ratu, bar ne na duže staze.
Па ја говорим о неостаљинизму – односно стаљинизму у новој политичкој стварности и условима. То се види у Русији у последњих 15-20 година из мојих непосредних запажања. НКВД и чекистичка тактика у Русији су постојале одувек од 1917. године. Али сада посебно јасно. Политичка суђења против Наваљног и других активиста и бизнисмена (као што је Ходорковски) доказују да су Jeжов, Вишински и други злочинци још увек живи у срцима званичника Кремља.Ali стаљинизам је више геостратегија СССР-а, него нека идеологија као што би било да је победио троцкизам и успоставио Вечиту Светску Бољшевичку Револуцију.
Kako to da nisu iz Rusije, Severne Koreje i drugih nam bratskih drzavaE jbga što mi ne reče ranije, ja ovako završio škole, imam diplomu i radim za sebe, klijenti mi po Amerikama i Engleskama. Ali ako plaćaš bolje od njih, zašto da ne?

Ko je to rekao? Najviše su iz Amerike i Engleske, ali i iz Japana, Kazahstana, Južne Afrike, Holandije, Nemačke, Bugarske, Čilea... ko ima kvalitet koji može da ponusi, nema frke, ne mora da se seli izbosne na zapad ili bilo gde drugo.Kako to da nisu iz Rusije, Severne Koreje i drugih nam bratskih drzava
"Od zapada zivim, sanjam Putina"
Uzimamo im suv keš i jačamo domaću ekonomiju, patriotski. Svakog meseca im uzmem više hiljada evra koje trošim ovde, a ne zagađujem zavičaj iskopavanjem ruda.Kako to da nisu iz Rusije, Severne Koreje i drugih nam bratskih drzava
"Od zapada zivim, sanjam Putina"
Па ја говорим о неостаљинизму – односно стаљинизму у новој политичкој стварности и условима. То се види у Русији у последњих 15-20 година из мојих непосредних запажања. НКВД и чекистичка тактика у Русији су постојале одувек од 1917. године. Али сада посебно јасно. Политичка суђења против Наваљног и других активиста и бизнисмена (као што је Ходорковски) доказују да су Jeжов, Вишински и други злочинци још увек живи у срцима званичника Кремља.