Rat u Ukrajini (7)

Da li će se rat proširiti van Ukrajine?

• Ukupno glasova
    132
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Изгледа ми да Руси немају снаге/морала да ово изгурају до краја. Вјероватно ће бити састанак Путина и Зеленског на самиту Г20 у Индонезији. Након тога очекујем замрзавање конфликта по угледу на Сирију.

Masovna predaja kijevskih snaga kod Izjuma zbog izdaje Kijeva i ostvavljanja da umru bez pomoci i podrske.

https://t.me/RVvoenkor/10171

Изгледа ми да Руси немају снаге/морала да ово изгурају до краја. Вјероватно ће бити састанак Путина и Зеленског на самиту Г20 у Индонезији. Након тога очекујем замрзавање конфликта по угледу на Сирију.

Deluje da ce ti sef imati uskoro novi sastanak sa Rusima. Mozda mu Rusi daju da se pokaje.

Tata nacisti "arijevcu" je ćerka brkata.

Šta je bre sa ovim današnjim nacistima? Svi garagani. I onaj grk da se uplašiš koliko grdan. I onaj hrvat što navatan danas je ciga najobičniji ko i većina hrvata. Ali se lože da su "arijevci"... možda misle da će ih ideologija proplaviti. Više bi sreće imali da probaju da postanu "super sajani" ko Goku.
Sve nešto prebiram, i Hitler bio pljunuti Legolas :mrgreen:.
I koji su bili bledoliki, kalibrisanje i Ahmat sila ih toliko nagaravili da bez problema prolaze kao koščinari na romsku svadbu.

IMG_20220429_213328.jpg

Nemoguće. Iza Srbije niko nije bio, iza Ukra cijeli zapad. Vratit ve Ukri do zadnjeg milimetra svog tla, uključujući i Sevastopol

Што се тиче руског свехваљеног оружја, показало се ...онако. Било је и свијетлих примјера попут Калибра, Искандера, Краснопоља... ПВО солидна. Авијација подбацила, баш као и морнарица. Најгоре су се показале оклопне јединице. Видљив је недостатак дронова, нарочито ударних, као и адекватне против-ракетне одбране.

Nemoguće. Iza Srbije niko nije bio, iza Ukra cijeli zapad. Vratit ve Ukri do zadnjeg milimetra svog tla, uključujući i Sevastopol
Оће на свети Никад.

U Siriji nije zamrznut konflikt nego je Asad ostvario punu pobedu
1651258201820.png

Poslednja izmena:
Изгледа ми да си ти потпуно изгуби везу са стварношћу. Што неко рече за тебе, тролчина са модератора ким налогом. Ем што тролујеш, сматраш за медаљу!
Ај да ти то кажем ја, па да кажеш да те мрзим. Теби велики број форумаша то каже али ти не одустанеш.

U Siriji nije zamrznut konflikt nego je Asad ostvario punu pobedu
Пуна побједа а не контролише трећину државе?

Изгледа ми да си ти потпуно изгуби везу са стварношћу. Што неко рече за тебе, тролчина са модератора ким налогом. Ем што тролујеш, сматраш за медаљу!
Ај да ти то кажем ја, па да кажеш да те мрзим. Теби велики број форумаша то каже али ти не одустанеш.
То су све ад хоминем напади. Немате ниједан аргумент.

Good for them

Leaked photo shows F-35 floating in South China Sea after failed landing on US aircraft carrier​

• The US Navy confirms the image, as well as a video circulating on social media, were taken from the USS Carl Vinson ‘during the crash’
  • Experts warn China might try to get its hands on the advanced fighter if the US fails to recover it, but Beijing says it ‘has no interest’ in the aircraft
  • 5c7525f4-da00-4419-9fb7-c23b3057c5ac_868d1b54.jpg

Originalan dizajn skutera.

Интересантно сте ви кроасани и укри. И једни и други рушите споменике комунистима. И вама и њима комунисти дали границе!

Poslednja izmena:
Што се тиче руског свехваљеног оружја, показало се ...онако. Било је и свијетлих примјера попут Калибра, Искандера, Краснопоља... ПВО солидна. Авијација подбацила, баш као и морнарица. Најгоре су се показале оклопне јединице. Видљив је недостатак дронова, нарочито ударних, као и адекватне против-ракетне одбране.

Оће на свети Никад.

Proveri malo za ka 52.
Rusi cuvaju svoje zivote ali i zivote civila jer cekaju evakuaciju vecih naseljenih mesta pre velikih napada.
To vas sef nije procitao na bbc i bbg, koje tako vole.
Polako samo i neka se nada da ce Rusi biti mekog srca.

I neka se mane Strelkova, taj je sve pogresio kada su ga smenili u Donbasu a zbog njega sve umalo nije palo 2014. Malo je ljut.

Украјинске снаге целу ноћ су гранатирале Доњецк и места у околини. Јутрос је погођено складиште нафте у Доњецку..

Мени је несхватљиво да Маринка и Авдивка које су буквално на 20 км од Доњецка још нису ослобођене.Рокао бих 24 сата док им очи не испадну.
Контам да је тактика да им приђу с слеђа али одужило се, град од милион становника је буквално на тацни украјинске артиљерије и даље.

.
Ponuka si me da reagujem. Worones je mjesto ca. 300km udaljeno oder UK i poznato kao centrala za kosmicke misije.
Prije neki dan otkriju jedan UK dron blizu grada i obore ga?!! BIla uzbuna do neba. Kako je moguce,... odgovorni su bili momentalno smijenjeni...

Malo je poznato da su mnogi oficiri među njima i jedan general nosili sa sobom svoje privatne mobilne sto je kao prvo bilo strogo zabranjeno. Nijesu ni sanjali kako su se kao mete nacrtali. Naravno da ih je NATO skinuo, likvidirao. Sojgun bivsi vatrogasac bez ratnog iskustva je u medjuvremenu pod velikim upitnikom? Nekoliko RUS oficira su u zatvor i pod istragom. Brod Moskva je definitivno od USA&UK potopljena.Informacije su pouzdane.

Putin je naknadno saznao stvarno stanje o nekim problemima kao o kadru. Klasicni ruski šlamperaj. Izmjene su se vec dogodile.
Jedan ex general major iz RUS je sokiran kakva je nestrucnost u pojedinim djelovima operacije kod Rusa bila prisutna.
Čečeni svi do jednog 100% kao mašine izvršavaju svoje zadatke.

Navodno je sada sve krenulo po planu jer se kroz rezultate i moral povratio,

.

Оће на свети Никад.
Kalibar je mornaričko oružje, tako da ratna mornarica nije podbacila.

Koliko puta dnevno imaš te prebačaje?:D Tihi je definitivno prvi mjesec rata bio lud totale, mislim da nije ni spavao.Ali i tebe je sada u ovoj drugoj fazi baš iscimalo, nemaš živaca ni strpljenja više da pratiš temu.Mislim ja prvi priznajem da me ova tema dobro izbacala,mislim da ću uskoro da si uplatim jedan welnes spa pa kud puklo i neću ući na temu bar 7 dana.:cool:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back