gost 336946
Elita
- Poruka
- 23.437
Изгледа ми да Руси немају снаге/морала да ово изгурају до краја. Вјероватно ће бити састанак Путина и Зеленског на самиту Г20 у Индонезији. Након тога очекујем замрзавање конфликта по угледу на Сирију.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Изгледа ми да Руси немају снаге/морала да ово изгурају до краја. Вјероватно ће бити састанак Путина и Зеленског на самиту Г20 у Индонезији. Након тога очекујем замрзавање конфликта по угледу на Сирију.
Sve nešto prebiram, i Hitler bio pljunuti LegolasTata nacisti "arijevcu" je ćerka brkata.
Šta je bre sa ovim današnjim nacistima? Svi garagani. I onaj grk da se uplašiš koliko grdan. I onaj hrvat što navatan danas je ciga najobičniji ko i većina hrvata. Ali se lože da su "arijevci"... možda misle da će ih ideologija proplaviti. Više bi sreće imali da probaju da postanu "super sajani" ko Goku.
.Ovi kreteni mnogo vole da se slikaju...
Nemoguće. Iza Srbije niko nije bio, iza Ukra cijeli zapad. Vratit ve Ukri do zadnjeg milimetra svog tla, uključujući i SevastopolИзгледа ми да Руси немају снаге/морала да ово изгурају до краја. Вјероватно ће бити састанак Путина и Зеленског на самиту Г20 у Индонезији. Након тога очекујем замрзавање конфликта по угледу на Сирију.
Оће на свети Никад.Nemoguće. Iza Srbije niko nije bio, iza Ukra cijeli zapad. Vratit ve Ukri do zadnjeg milimetra svog tla, uključujući i Sevastopol
U Siriji nije zamrznut konflikt nego je Asad ostvario punu pobeduИзгледа ми да Руси немају снаге/морала да ово изгурају до краја. Вјероватно ће бити састанак Путина и Зеленског на самиту Г20 у Индонезији. Након тога очекујем замрзавање конфликта по угледу на Сирију.
Ti Zagreb porediš sa Tokiom? Pa vas konjušare sve gazde su upotrebljavale za prljave poslove klanja i ubijanja.Mda, tako mali Mujica dozivljava strategiju, zato su i Ameri odmah udarili na Tokijo, a ne na neke selendre japanske za koje nitko ne bi cuo da nisu udarene nuklearkama![]()
izgleda da su rusi zaebali digitalne valute. Nastave li ovako presisace ih.USD/RUB (USDRUB=X)
CCY - CCY Delayed Price. Currency in RUB
Add to watchlist
69.8512-2.8858 (-3.9674%)
Изгледа ми да си ти потпуно изгуби везу са стварношћу. Што неко рече за тебе, тролчина са модератора ким налогом. Ем што тролујеш, сматраш за медаљу!Изгледа ми да Руси немају снаге/морала да ово изгурају до краја. Вјероватно ће бити састанак Путина и Зеленског на самиту Г20 у Индонезији. Након тога очекујем замрзавање конфликта по угледу на Сирију.
Пуна побједа а не контролише трећину државе?U Siriji nije zamrznut konflikt nego je Asad ostvario punu pobedu
То су све ад хоминем напади. Немате ниједан аргумент.Изгледа ми да си ти потпуно изгуби везу са стварношћу. Што неко рече за тебе, тролчина са модератора ким налогом. Ем што тролујеш, сматраш за медаљу!
Ај да ти то кажем ја, па да кажеш да те мрзим. Теби велики број форумаша то каже али ти не одустанеш.
Originalan dizajn skutera.Good for them
Leaked photo shows F-35 floating in South China Sea after failed landing on US aircraft carrier
- The US Navy confirms the image, as well as a video circulating on social media, were taken from the USS Carl Vinson ‘during the crash’
- Experts warn China might try to get its hands on the advanced fighter if the US fails to recover it, but Beijing says it ‘has no interest’ in the aircraft
![]()
ovo su trebali još prve nedelje.Pogledajte prilog 1145504
Данас су још три нове вучне трафостанице на украјинским железницама погођене ракетним ударима: у области станица Фастов, Красноселка и Полоное.
Интересантно сте ви кроасани и укри. И једни и други рушите споменике комунистима. И вама и њима комунисти дали границе!Nemoguće. Iza Srbije niko nije bio, iza Ukra cijeli zapad. Vratit ve Ukri do zadnjeg milimetra svog tla, uključujući i Sevastopol
Што се тиче руског свехваљеног оружја, показало се ...онако. Било је и свијетлих примјера попут Калибра, Искандера, Краснопоља... ПВО солидна. Авијација подбацила, баш као и морнарица. Најгоре су се показале оклопне јединице. Видљив је недостатак дронова, нарочито ударних, као и адекватне против-ракетне одбране.
Оће на свети Никад.
Gdje je ovdje puna pobjeda?Turci drže dio,Ameri dio,Kurdi dio,Al nusra dio...etcU Siriji nije zamrznut konflikt nego je Asad ostvario punu pobedu
Pogledajte prilog 1145624
Ка-52 ништа посебно. Мислим да их је до сад оборено десетак.Proveri malo za ka 52.
Rusi cuvaju svoje zivote ali i zivote civila jer cekaju evakuaciju vecih naseljenih mesta pre velikih napada.
To vas sef nije procitao na bbc i bbg, koje tako vole.
Polako samo i neka se nada da ce Rusi biti mekog srca.
Nije to Osa.
Украјинске снаге целу ноћ су гранатирале Доњецк и места у околини. Јутрос је погођено складиште нафте у Доњецку..
Мени је несхватљиво да Маринка и Авдивка које су буквално на 20 км од Доњецка још нису ослобођене.Рокао бих 24 сата док им очи не испадну.
Контам да је тактика да им приђу с слеђа али одужило се, град од милион становника је буквално на тацни украјинске артиљерије и даље.
Kalibar je mornaričko oružje, tako da ratna mornarica nije podbacila.Што се тиче руског свехваљеног оружја, показало се ...онако. Било је и свијетлих примјера попут Калибра, Искандера, Краснопоља... ПВО солидна. Авијација подбацила, баш као и морнарица. Најгоре су се показале оклопне јединице. Видљив је недостатак дронова, нарочито ударних, као и адекватне против-ракетне одбране.
Оће на свети Никад.
Koliko puta dnevno imaš te prebačaje?Изгледа ми да Руси немају снаге/морала да ово изгурају до краја. Вјероватно ће бити састанак Путина и Зеленског на самиту Г20 у Индонезији. Након тога очекујем замрзавање конфликта по угледу на Сирију.

И одлуче рат?Te "petarde" otfikare nogu ili ruku.
Него?Nije to Osa.