- Poruka
- 34.948
...навијач Партизана.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Рекох ја претпостављам да су се дебили окупили на гомили и пострадали због ритуалног сликања руског оклопа.Onaj tenk koji je prisao na 10 m
Никада у Русији се није живело боље ...Има свега и све је, заиста, по најнижим ценама ... Живела Русија! Живео херој Владимир Владимирович Путин!- Русија суфицит 58%, највећи у последњих 30 година
Poznavajući rusku visoku tehnologiju, da sam na tvom mjestu brinuo bi se da taj kinžal ne završi u knjez mihailovojСве ће то да реши кинжал и надам се да и тебе неће промашити ...Заслужио си ти то, нацо ...
Kako objašnjavaš da ne reagiraju na tenk koji dolazi a ima na prednjoj strani slovo Z, metar sa metar?Рекох ја претпостављам да су се дебили окупили на гомили и пострадали због ритуалног сликања руског оклопа.
raul muidza cisti srbin![]()
![]()
...навијач Партизана.

Da su znali za blagotvorni učinak sankcija, sami bi si ih nabili.Никада у Русији се није живело боље ...Има свега и све је, заиста, по најнижим ценама ... Живела Русија! Живео херој Владимир Владимирович Путин!

У Загребу ће да заврши, сигурно, а да ли ће тамо да никне и печурка то само брат Путин зна ... Дошло време да заувек нестане усташија, брлог нациста ...Poznavajući rusku visoku tehnologiju, da sam na tvom mjestu brinuo bi se da taj kinžal ne završi u knjez mihailovoj
Odakle znašУ загребу ће да заврши сигурно, а да ли ће тамо да никне и печурка то само брат Путин зна ... Дошло време да заувек нестане усташија, брлог нациста ...
Овакве санкције су од Бога дане - Америка не зна да изради ракетне моторе, војно су Руси напреднији за 20 година од Амера и НАТО-а, извоз нафте и гаса је порастао за више од 50%, плача се у рубљама и наравно скупље трипута ...Сложио бих се да ми такве санкције остану до краја живота - Божија лепота ...Da su znali za blagotvorni učinak sankcija, sami bi si ih nabili.
Украјински јесте, али су га Руси послали у ЗГ ...Ako je ukrajinski dron završio u ZG,
Биће да усташе не знају да читају ....Kako objašnjavaš da ne reagiraju na tenk koji dolazi a ima na prednjoj strani slovo Z, metar sa metar?

Ма нико то не спори ја говорим конкретно о руском увозу оружја па и из Србије уосталом.Србија је велики извозник муниције и има солидан извоз.ti izgleda nemas pojma koliko je srpska municija kvalitetna citav nato je koristi ameri + rusi evo i ukrajinci koriste sada u ovom ratu posebno artiljerijsku municiju i to mnogo niko nije rekao da oni nemaju svoju nego da uvoze mnogo nase municije koje je bolja i od njihove i od americke ovde govorim o obicnoj municiji a ne o naprednoj poput krasnopolja jer to je ono sto bi sigurno napisao sledece bolje se informisi oko nekih stvari
a ti gataš da će nacistima biti dosadno pa će izvršiti harikiri. nacizam je ekstremna faza nacionalizma. a nema kraja nacionalizma bez denacifikacije sveta. a taj će proces da potraje.Točno, dok Rusija ne bude vojno pobijeđena neće biti poraza nacizma u Europi, tu se mogu složiti s tobom![]()
Само дођи и гарантирамо ти да нећеш жив отићи ...
Pa nije Beograd Zagreb pa da doleti raketa stara 30 godina sa 1500 kilometara i padne na njega.Poznavajući rusku visoku tehnologiju, da sam na tvom mjestu brinuo bi se da taj kinžal ne završi u knjez mihailovoj
Ti si baš odlučio srušiti mit o srpskom humoruБиће да усташе не знају да читају ....![]()
Šta si ti sad rekao da mi je znatiPa nije Beograd Zagreb pa da doleti raketa stara 30 godina sa 1500 kilometara i padne na njega.
Покушали се јадни пробити али већина пострадала, остатак се предао, ја коментарисао пре 10-15 дана јел могуће да се неће ни покушати пробити.Priča se po selu da se Azov spojio sa ukrajinskim marincima u Mariupolju, pa dobro do kada taj Mariupolj misli padati?
Никада Русија није била побеђена, а неће ни сада - пре ће нестати целога света, а нарочито зла које Русији смета ....Točno, dok Rusija ne bude vojno pobijeđena neće biti poraza nacizma u Europi, tu se mogu složiti s tobom
Само интелектуално дозорели људи имају смисала за хумор, а то усташе неће никада да схвате, јер никада неће да буду на том интелектуалном нивоу, брате ...odlučio srušiti mit o srpskom humoru

srbija je tek krenula da izvozi u rusiju pre nekih 2 godine ako se ne varam i naravno da nece biti na toj listi koju si postavio a koja za period od 2014-2018 upravo zato sto se srpska municija koju je ukrajina koristila tokom rata protiv republika u tom periodu od 2014-2018 pokazala boljom od njihove oni su odlucili da kupe ogromne kolicine za nase pojmove za njihove pojmove mozda sicaМа нико то не спори ја говорим конкретно о руском увозу оружја па и из Србије уосталом.Србија је велики извозник муниције и има солидан извоз.
Али говоримо о Русији.Ја знам за ловачку и спортску опрему и знам да је било неких ситних уговора за артиљеријске гранате али ништа епохгално велико.Ево ти податак из 2019 године топ 5, није се пуно промјенило...
Pogledajte prilog 1135847
Дебилизам, контали да су њихови преузели руске тенкове.Очигледно да је овдје био раније окршај, да су се Руси повукли а онда дошли са тешком коњицом док се украјинци ритуално сликају.Карма сусјед карма.Poznavajući rusku visoku tehnologiju, da sam na tvom mjestu brinuo bi se da taj kinžal ne završi u knjez mihailovoj
Kako objašnjavaš da ne reagiraju na tenk koji dolazi a ima na prednjoj strani slovo Z, metar sa metar?
Прекрсти се биће ти лакше ...Биће да ти клањање папи не помаже, враже ...Beograd 200x manji od Zagreba