Rat u Ukrajini (6)

Šta je po vašem mišljenju glavni cilj ruske vojne operacije?

• Ukupno glasova
    80
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nemoj zahebavati... :hahaha:

Pa zamisli koliki debil treba da budeš da napišeš takav tekst, a tek koliko treba da budeš debilan da se na to primiš... :hahaha:

Ajde da su rekli da im fali precizno vođenih sredstava za avijaciju, pa da razumem...

Ali, fali im raketica za RPG????

Debilana, ja shvaćam da je medijski rat, ali baš takve budalaštine pisati, to je zbilja besmisleno, ne znam čemu bi to služilo, ono, ako pišeš da Rusi nemaju oružja onda ga neće ni imati ili šta? Ne kužim zbilja, osim ako ta 'vijest' nije neka bačena loptica prema tim 'izvoznicima', kao eeee šta vi to radite, pomažete Ruse, sad ćemo vas mi lijepo izbombardirati :klap:

Tko je ono spomenut, Irak, Iran, Gruzija, Srbija?

Кина рецимо мада је војна сила и даље увози оружје и то поприлично.
Али Русија брале па они још имају магацине из ере СССР да не знају шта ће па сада троше на Сирију и Украјину.

Иначе Индија је највећи увозник оружја на свијету тренутно.Убједљиво највећи.Базира се на 70 посто руском оружју.
Три реда празно па Саудијска Арабија.

*еботе јесу ли вама птице попиле мозак о чему се ради не контам?Да ли си свјестан да је Русија други највећи произвођач и извозник оружја на свијету.
Не контам ко може овакве текстове схватати озбиљно?Лол Па Русија у складиштима оружја још од ере СССР има оружја довољно да покрије цијели свијет-два пута. :D
Па сви ми из бивше Титославије још увек крчмимо па чак и уништавамо оружја и оруђа из ЈНА, а Русија нема ништа.

Kadirov je vjerojatno Putkov trbuhozborac, priča ono što Putko ne smije...
Дагестанци и Чечени одрађују посао.Зашто да не.
Слично раде и Американци, маса неких мексиканаца и јужноамериканаца који желе да добију америчко држаљвљанство је изгинуло по Ираку и Афганистану.

12. 4. 22. Виктор Медведчук, Путинов кум и "десна рука" кога је Путин спремао да стане на чело планираног марионетског режима у Кремљу, ухапшен је данас од стране припадника Оружаних снага Украјине:

Pogledajte prilog 1135689

:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

A zašto je uhapšen, koja je optužnica?

Debilana, ja shvaćam da je medijski rat, ali baš takve budalaštine pisati, to je zbilja besmisleno, ne znam čemu bi to služilo, ono, ako pišeš da Rusi nemaju oružja onda ga neće ni imati ili šta? Ne kužim zbilja, osim ako ta 'vijest' nije neka bačena loptica prema tim 'izvoznicima', kao eeee šta vi to radite, pomažete Ruse, sad ćemo vas mi lijepo izbombardirati :klap:

Tko je ono spomenut, Irak, Iran, Gruzija, Srbija?
Ма глупост нема оправдања.Слично је било и на почетку рата.Немају горива, немају довољно пројектила, те не користе авионе.
Па ваљда Руси знају када треба да користе више авионе, када не.
Неозбиљне новинарске анализе "стручњака" који немају везе са војском очигледно.Када зовеш некога у неку емисију да прича о рату, мораш звати струку, барем минималне услове испунити.Као када Наташа Кандић прича о војној стратегији.

U posljednjih nekoliko dana nekoliko stotina ukrajinskih vojnika se već predalo. Nakon početne provjere na mjestu predaje, oni će biti prevezeni na njihovu stalnu lokaciju, gdje će im biti obezbjeđeno mjesto za spavanje i hranu. Njihova dokumenta će biti provjerena, oni će biti ispitani i ispitani zbog ratnih zločina.

Ukrajinski marinci u Mariupolu počeli se masovno predati​

А зашто би било нереално када САД командује Украјином од 2014?
pa i da je nerealno.............uradicemo to na americki nacin: OTECEMO GENERALA U RAMSTAJNU I TAJNO GA DOVESTI U MARIUPOLJ I ONDA GA POKAZATI SVETU. .................ko kad ameri snime sekvence "ruskih zlocina" nad ukrajincima u holivudu a onda te sekvence objave u medijima.
Sve se moze kad se oce.

Ма глупост нема оправдања.Слично је било и на почетку рата.Немају горива, немају довољно пројектила, те не користе авионе.
Неозбиљне новинарске анализе "стручњака" који немају везе са војском очигледно.Када зовеш некога у неку емисију да прича о рату, мораш звати струку, барем минималне услове испунити.Као када Наташа Кандић прича о војној стратегији.

Pa ja razumijem neke debilane tipa index.hr ili informer.rs ili takvih 'novinara', ali The Guardian, ono, pa zar ne postoji neki profesionalni nivo do kojeg bi trebale držati te neke bolje novinske kuće?

Хиљаду заробљених украјинских војника већ је почело да се испитује - уплашени су и заклињу се да више никада неће увредити Русију.

На интернету се појавио још један снимак на којем испитују војнике Оружаних снага Украјине који су се предали у фабрици Иљич у Маријупољу. Међу затвореницима су присутни и службеници, возачи, кувари итд... Украјински војници који су недавно покушали да побегну из Маријупоља негирају употребу хемијског оружја од стране руске војске против њих.

На вест да је данас у подневним сатима заробљено 1000 украјинских војника се из неког разлога дуго чекало пре него што је сама вест била потврђена.

Vataju ih Rusi kao pacove po podrumima....

Pogledajte prilog 1135704
ovi su oni koji su se spojili sa azovom kao sto je to lepo napisao mej bregami samo je zaboravio da napise spojili su se zajedno u predaji kao i usrase u vukovaru 91 ali za razliku od usrasa ovi nece slaviti pobedu u mariupulju :hahaha:

Svaki komentar bio bi suvišan..

emina.jpg

ne treba ti nikakva struka da bi znao da ukrajinci ne mogu opkoliti Vladivostok.
To znaju i novinari ali su placeni da iznose ono sto je van pameti i logike...............ko i ovde na forumu. Mislis da Komsija, motociklist ........veruju u ono sto pisu?

Nesto mi je jutros palo na pamet. Pa Vladimir Valadimirovic i Pablo Eskobar imaju mnogo slicnosti. Oba dva ne mare za tudje zivote,naredjuju ubitstva neduznih ljudi, ako im zavrnes dotok novca gotovi su, antihristi su,doduse ovaj drugi je svoje odsvirao,ovog prvog tek ceka golgota. Cak se zna da se Eskobar nije drogirao,za putka nisam siguran ,izgleda da roka steroide. Eskobar je bio veran porodici,ali je imao ljubavnice. Ovaj ruski fasista se rastavio 2014g ,a verovatno je vec tada imao onu njegovu balerinu 30 g mladju, sto joj je poklonio dvorac, a njegova bivsa supruga je nasla 20g mladjeg od putka valjda da mu parira, sa cerkama se ne slaze zato sto su one protiv rata ,znam za jednu sigurno da je protiv ruske agresije tako kada se sve sabere Eskobar je u necemu cak bio bolji. ALI DA SU OBDAVOJE ANTIHRISTI TU NEMA SUMNJE.

ovi su oni koji su se spojili sa azovom kao sto je to lepo napisao mej bregami samo je zaboravio da napise spojili su se zajedno u predaji kao i usrase u vukovaru 91 ali za razliku od usrasa ovi nece slaviti pobedu u mariupulju :hahaha:
pa ni ustase nisu imali sta da slave u Vukovaru. Sada su okupirani od amerike.

Nesto mi je jutros palo na pamet. Pa Vladimir Valadimirovic i Pablo Eskobar imaju mnogo slicnosti. Oba dva ne mare za tudje zivote,naredjuju ubitstva neduznih ljudi, ako im zavrnes dotok novca gotovi su, antihristi su,doduse ovaj drugi je svoje odsvirao,ovog prvog tek ceka golgota. Cak se zna da se Eskobar nije drogirao,za putka nisam siguran ,izgleda da roka steroide. Eskobar je bio veran porodici,ali je imao ljubavnice. Ovaj ruski fasista se rastavio 2014g ,a verovatno je vec tada imao onu njegovu balerinu 30 g mladju, sto joj je poklonio dvorac, a njegova bivsa supruga je nasla 20g mladjeg od putka valjda da mu parira, sa cerkama se ne slaze zato sto su one protiv rata ,znam za jednu sigurno da je protiv ruske agresije tako kada se sve sabere Eskobar je u necemu cak bio bolji. ALI DA SU OBDAVOJE ANTIHRISTI TU NEMA SUMNJE.
odlicno, sedi.........100 dolara.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back