Rat u Ukrajini (6)

Šta je po vašem mišljenju glavni cilj ruske vojne operacije?

• Ukupno glasova
    80
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne snimaj me, izgubit ćeš telefon” – drski nacistički snajperist koji je pokušao imitirati civila kojeg su naši borci uhvatili na izlazu iz Azovstala

🔥Žena je izjavila da je navodno iz Mariupolja, međutim, ovdje je bez boravišne dozvole već 25 godina. Prema mnogim znakovima, nije civil, u bazi su svi podaci, kaže za rt.com Murad Gazdiev, a ona će biti provjerena.

“Posljednjih dana na izlazima iz industrijske zone, gdje su se nastanili militanti i ostaci Oružanih snaga Ukrajine, pronađeno je puno “civila”. Među njima je mnogo djevojaka i žena koje su bile snajperisti u nacionalnim bataljunima. Svi, jasno, u civilu”, naglasio je.
https://t.me/RVvoenkor/7820?single

Hoćemo li razmijeniti 1000 zarobljenih ustaša iz Mariupolja za onog Putinovog bogatog špijuna?
Какав шпијун ви сте пролупали сви.У питању је украјинска опозиција, човјек украјинац.
Јел има право да постоји опозиција у Украјини?Не би ме чудило да га ликвидирају као и оног преговарача са почетка баладе јер је предложио да ипак прихвате неке услове Русије и да се сачувају животи.
И онда се питате зашто је Русија реаговала како је реговала?

13. 4. 22 Јединица Украјинских маринаца успела је данас да се извуче из непријатељског обруча у Мариупољу:

:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:
А чуче у подруму.Ти си стварно на овој теми бриљантан и сам делакрем дебилизма.А није да конкуренција није јака.

Poslednja izmena:
И проститке по свЕту се дигле на Русе. Изгледа да имају већа даму од могих ...
shuffle.gif

W2GZaLvLne3WOJUaMnzWmrUJn7x5mrGymCCtMlL7Xq-sTQNuQJaLQHZqDeoBdAbG5vPZXK-Iyov3FoA2aNJhfgHepi0ytC...jpg

Какав шпијун ви сте пролупали сви.У питању је украјинска опозиција, човјек украјинац.
Јел има право да постоји опозиција у Украјини?Не би ме чудило да га ликвидирају као и оног преговарача са почетка баладе јер је предложио да ипак прихвате неке услове Русије и да се сачувају животи.
И онда се питате зашто је Русија реаговала како је реговала?

А чиче у подруму.Ти си стварно на овој теми бриљантан и сам делакрем дебилизма.А није да конкуренција није јака.
Koliko su Rusi sami rekli, ako uhvate plaćenike, za njih nema ni razmene, ni puštanja, niti će biti pošteđeni. Znači metak u potiljak.

fora je da ti bas ne znas sta rusija uvozi od oruzja ali verovao ili ne rusija uvozi od nas municiju i to bogme dosta sto se tice ostatka posta se slazem
Искрено то је смјехотресно као што извози и у САД.Извози ловачко и спротско оружје, резервне дијелове за њих, карабинску и пиштољску муницију и барут.То је све али не зато што Русија нема своје већ зато што побиједе на некој јавној набавци.То није озбиљан увоз оружја.

Poslednja izmena:
Murad Gazdiev, a ona će biti provjerena.

“Posljednjih dana na izlazima iz industrijske zone, gdje su se nastanili militanti i ostaci Oružanih snaga Ukrajine, pronađeno je puno “civila”. Među njima je mnogo djevojaka i žena koje su bile snajperisti u nacionalnim bataljunima. Svi, jasno, u civilu”
То се решава по кразком поступку - ДУМ и готово, то је нациста, а не поштен чово ...

Искрено то је смјехотресно као што извози и у САД.Извози ловачко и спротско оружје, резервне дијелове за њих, карабинску и пиштољску муницију и барут.То је све али не зато што Русија нам своје већ зато што побиједи на некој јавној набавци.То није озбиљан увоз оружја.
ti izgleda nemas pojma koliko je srpska municija kvalitetna citav nato je koristi ameri + rusi evo i ukrajinci koriste sada u ovom ratu posebno artiljerijsku municiju i to mnogo niko nije rekao da oni nemaju svoju nego da uvoze mnogo nase municije koje je bolja i od njihove i od americke ovde govorim o obicnoj municiji a ne o naprednoj poput krasnopolja jer to je ono sto bi sigurno napisao sledece bolje se informisi oko nekih stvari

Rusija uskoro postaje uvoznik nafte jer zbog sankcija ne mogu održavati naftna i plinska polja, rafinerije.
Кад већ спомену санкције, да видимо досадашњи резултат:

- Немачка инфлација 7,6%, највећа у последњих 40 година
........................................vs
- Русија суфицит 58%, највећи у последњих 30 година

:ceka:

Мислим да ће теби срце да препукне када се суочиш са реалношћу ...Поело је истребљење нациста и то се неће зауставити све док се такво смеће не очисти ...

Točno, dok Rusija ne bude vojno pobijeđena neće biti poraza nacizma u Europi, tu se mogu složiti s tobom :sad2:

Кад већ спомену санкције, да видимо досадашњи резултат:

- Немачка инфлација 7,6%, највећа у последњих 40 година
........................................vs
- Русија суфицит 58%, највећи у последњих 30 година

:ceka:
"Ministarstvo financija i Ministarstvo gospodarskog razvoja procjenjuju pad bruto domaćeg proizvoda (BDP) ove godine", rekao je Aleksej Kudrin na sastanku Proračunske komore Ruske Federacije. "Prema službenoj prognozi, to će biti pad od više od 10 posto", dodao je.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back