Han van Zem
Buduća legenda
- Poruka
- 31.089
Kapital uvek nađe put, da li ljudski, da li u obliku novca, ali uvek nađe put. Mi smo primili i belogardejce kojo su itekako ostavili pozitivan trag.Pa da znaš da si u pravu.
Ovo je prilika da se Srbija podmladi. Ionako smo narod koiji nestaje.
Da ima iole pametnih u vladi pa da osmisle neki program da olakšaju i ubrzaju doseljavnje ljudi iz Ukrajne i Rusije. Mogli bi da ih oslobde određenih poreza kako bi se lakše odlučili za Srbiju.
Onaj ludak dočekivao one azilante sa bliskog istoka, a mnogi od njih bili talibani i budući džihadisti na misiji osvajanja eEvrope. A đe je da dočekuje braća ruse i braća ukrajince i ukrajinke, braću hrišćane, braću slovene? Nema ništa, topli obrok, ništa. Ja, boli ga K.
To su sve i kultura i religija i mentalitet relativno slični našem. Lako bi smo se razumeli i ževeli zajedno. Da gradimo novu Srbiju i novu budućnost.
3+ miliona izbeglica otišlo u Poljsku. Šta će u Poljskoj? Bolje da dođu u Srbiju. Možda ne svi, ali bar jedan deo, mladih normalno koji hoće ovde i da ostanu, da rade i da žive. Ne znam šta bi tačno radili ali dobro.
Kad odem u Srpsku, tamo mnogi cene Vučića, a ovde mnogi cene Dodika, a tamo baš i ne. Ljudi prosto gledaju po svom novčaniku. Ne znači da su manje ili više Srbi, ili Rusi.