Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 92.661
Prekratko, 3-5 godinica, minimum.Куме, у сто марке да није много.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prekratko, 3-5 godinica, minimum.Куме, у сто марке да није много.
PUTIN PREBACUJE KRIVICU: "Nisam ja započeo ovaj rat"
Prije 9h
Ruski predsjednik Vladimir Putin stigao je u New Delhi gdje se sastao s indijskim premijerom Narendrom Modijem. Prije sastanka, Putin je dao intervju za "India Today" u kojem je govorio o aktuelnim međunarodnim pitanjima i nedavnom sastanku s Amerikancima u Moskvi.
Putin je istakao da nema sumnje u iskrene namjere Donalda Trampa kada je u pitanju rješavanje sukoba u Ukrajini.
- Uvjeren sam da su njegovi napori da donese mir Ukrajini iskreni. Apsolutno sam siguran da je iskren u namjeri da donese mir Ukrajini i da zaista želi da spasi živote. Ali tu su i ekonomski i politički interesi - rekao je Putin.
Govoreći o ratu u Ukrajini, Putin je naveo da Rusija nije započela rat i okrivio Zapad za guranje Ukrajine u sukob. Dodao je da su ruski građani u Donbasu progonjeni i naglasio: "Rusija će potpuno osloboditi Donbas."
Putin je također kritikovao NATO, navodeći da taj savez predstavlja prijetnju i Evropi i Rusiji te djeluje protiv zemlje.
- Kada je ovaj gospodin došao na vlast, izjavio je da će težiti miru po svaku cijenu, koristeći sva moguća sredstva, ne štedeći čak ni svoju karijeru. Ali sada stvari vidimo drugačije. On slijedi isti obrazac kao i njegovi prethodnici, stavljajući interese nacionalističkih grupa, posebno radikalnih nacionalista, ispred interesa naroda. Zelenski se bavi svojim problemima, a ne problemima nacije - rekao je Putin.
Ruski lider je ponovio svoju retoriku, naglašavajući da način razmišljanja ukrajinskog režima "zaista podsjeća na neonacistički režim" i da je za rješavanje problema najbolji put mirni pregovori.
Putin je komentarisao i energetsku saradnju Rusije i Indije, navodeći da je ne utiču trenutni uslovi, političke promjene ili događaji u Ukrajini:
- Više od 90 posto transakcija između Indije i Rusije obavlja se u nacionalnim valutama. Trgovina naftnim derivatima, sirovom naftom i ruskom naftom glatko se odvija u Indiji. Znam raspoloženje ruskih partnera i kompanija. Oni vjeruju da su indijski partneri pouzdani i veoma ozbiljni ljudi - rekao je Putin.
Na pitanje kako bi američki predsjednik Donald Trump reagovao ako bi Indija kupovala energente od Rusije, Putin je odgovorio da ni on ni Modi ne pristupaju saradnji kako bi djelovali protiv nekoga, uprkos spoljnim pritiscima:
- Ako Sjedinjene Američke Države imaju pravo da kupuju naše gorivo, zašto Indija ne bi imala istu privilegiju? Predsjednik Trump ima svoju agendu i ciljeve, a mi svoje. Naša agenda nije uperena ni protiv koga, već je usmjerena na zaštitu naših interesa - rekao je Modi.
Kiše jesenje!Ti nemaš pojma šta je fake news.
Sudeći po slici , nestašice goriva za automobile nema?
Još uvek ih maze Rusi....................
Ali ima i nepredviđenih razvoja situacije…Cijela EU radi samo za njih.
Cisterne s gorivom idu za Ukrajinu non stop, džabe
Могуће је да грешим, али мислим да Америка нема Централну банку. Само ФЕД.Da li je ovo kraj Amerike?
Znakovi su sve očigledniji. Raspad ekonomije, društvene podele, politički haos. Ovo nije nikakva teorija zavere, katastrofalnu situaciju u ekonomiji
Sjedinjenih Država potvrđuje i američki ministar finansija Skot Besent, koji je rekao: „Naša fiskalna situacija je pušač od 115 kg, koji puši 2 pakle
dnevno, na odeljenju intenzivne nege. I ta osoba neće ustati iz kreveta da trči triatlon.“
Ovo postaje jasno i ljudima koji nisu ekonomisti, a ako se razumeš u ekonomiju, znaš koliku težinu nosi kada prvi čovek američke centralne banke Džerom
Pauel ovako nešto izgovori: „Američki savezni budžet je na neodrživom putu.“
I kad bi propast mogla da se desi? Mnogi komentatori su pre pola godine predviđali da će se desiti za 6 meseci. To je manje-više sada. Hoće li Amerika
uspeti da se izvuče iz nadolazećeg ekonomskog kolapsa, da li će možda, kao i puno puta do sada, uspeti da izveze svoje probleme u druge države, ili je
ovog puta pad neizbežan? I u slučaju ovog poslednjeg, koliki je potencijal Sjedinjenih Država da za sobom u ambis povuče i dobar deo sveta?
Pre 40 minuta...
Из сећања на резерву полиције знам да су скоро све акције извођене рано ујутро.Uf, masa razloga, nocu su smene PVO ekipa, hvataju ih na "spavanju", bude civile iz rem faze, pojacava se psiholoski pritisak, remeti se vojna logistika, snimanje trafo stanica nocu zapravo odasilju elektromagnetne talase koje ruske rakete nocu/rano ujutru lakse pronalaze.
Postoji jos dosta stvari ali mislim da sam nabrojao kljucne.
Гласно су славили криминалци у џиповима кроз центар Београда. Народ је био потиштен и разочаран делимичном капитулацијом која је временом постала права. И да нагласим, то није била војна него политичка капитулација. Војска се скоро нетакнута повукла са КиМ, што је буквално запањило Дивљи Запад, јер су све време причали да је уништена. А оно, неколико авиона и тенкова.Ti meni generale ja tebi serdare. Nisu Srbi ni u sta usli vec im je to odredio bolesnik Sloba koji je na moguce bombardovanje rekao" Pa sta , bombardovace dva-tri dana i proci ce" Raspolozenje i slavlje nakon Kumanova meni nije licilo na trijumf za tebe ne znam.
.Spremao sam se da ti dam lajk ko vrata za odmerenu i realnu poruku ali sve si zas.ao u zadnje 3-4 recenice.

U Rusiji sve cvate..
.Могуће је да грешим, али мислим да Америка нема Централну банку. Само ФЕД.
.
Moga je još puno dati ruskoj vojsci...okrutna sudba..loš ugovor..
Али у приватном власништву, за разику од свих централних банака у свету..
ФЕД је централна банка.
.
.Али у приватном власништву, за разику од свих централних банака у свету.
Ne mozes ti bez Zukova. Zukov nije uzeo mito, nego ratni plen. Tako je od kada je sveta i veka.Cak i da nije oslobodjen optuzbe jos je uvek validan jer u Crvenoj Armiji svako uzima mito, hint, Zukov i osam persijskih tepiha iz Berlina.
Ali...sada bol, bolujes, nikom ne kazujes.Rekoh vec da sam i ja tako mislio onomad ali se nisam tome radovao kao Krstini putleristi i nisam kasnije bolovao zbog neostvarenih ambicija.
Ne upustaj se u to, ti si zaduzen za video projekcije.2-3 citata?? Ima cela tema sa naslovom "Gde je zapelo..." postavljena samo šest dana po otpočinjanju agresije: https://forum.krstarica.com/threads/gde-je-zapelo-u-sukobu-rusije-i-ukrajine.945980/
zanimljivo je da se gadjaju samo rafinerije i postrojenja koja isporucuju energente evropi. Jos zanimljivije je da su pre udara skladista na tim lokacijama ispraznjena i prebacena u postrojenja koja isporucuju Kini....1383 dan, ZSU sankcije RF sve ostrije i ostrije.![]()