dixieland
Iskusan
- Poruka
- 6.717
Pretpostavljam .Ti ne znaš zašto on želi rublje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pretpostavljam .Ti ne znaš zašto on želi rublje?
Ubijanje Rusa u Ukrajini je itekako povezano. Vidjaš snimke, mogu se naći. Ubijanje trudnice...Ne, nije.
Rusi na istoku nisu htjeli ono što je htjela većina građana Ukrajine, zato su i postali separatisti.
A ti misliš da je neko prvo ubijao Ruse po Ukrajini, pa su se osjetili ugroženima?
Nema to veze, ono 2014 ni blizu nije bio međunacionalni sukob. Danas je to puno bliže tome, iako se tu radi o borbi za državnost Ukrajine.
Možda nisu primijetio, ali EU i NATO nisu u ratnom stanju, čak ni povišena spremnost.
Takoe.O jbt, nisam znao. I naravno da mora imati pomagača, dron valjda laserski obilježava cilj.
Primjetili smo mi u Zagrebu. Lete dronovi našim nebom a NATO hrče.Možda nisu primijetio, ali EU i NATO nisu u ratnom stanju, čak ni povišena spremnost.
U Rubljama ili ništa.Pa prije će plaćati u zlatu, zašto ne.
Ali Putin ne želi plaćanje u zlatu, nego u rubljama
I mene zanimao ruski tenk, T-14 Armata.A bas sam se nadao da vidimo da li je 35tica nevidljiv avion. Kad ono ne smeju da ulete .
A ništa ondaU Rubljama ili ništa.
Uzmi ili ostavi.
Jel mogu ja od tebe da kupim ovcu u dinarima?
Ne mogu.Moram da imam kune.Jbg.
Znači Ukrajinci najgluplji Slaveni, ginu za tuđe interese...Pa da, lako je tako, zato to i rade. I Rusi bi to, ali Brko ne želi slati svoju mladost
Ti se kao nadaš atomskim oko Srbije, nema kratera ima radijacije?A bas sam se nadao da vidimo da li je 35tica nevidljiv avion. Kad ono ne smeju da ulete .
Ma j.ebem li im majku.Pređi ti kod nas ovamo.Primjetili smo mi u Zagrebu. Lete dronovi našim nebom a NATO hrče.
Ne, to nikako nije bilo međunacionalno. Pa Janukovič je, naravno, bio Ukrajinac.Ubijanje Rusa u Ukrajini je itekako povezano. Vidjaš snimke, mogu se naći. Ubijanje trudnice...
Neš karat, Vader. Nađi neku koja teško diše kao i ti.Ma j.ebem li im majku.Pređi ti kod nas ovamo.![]()

A to stoji na jendom mestu , ni vetar neće doći do tebe .Ti se kao nadaš atomskim oko Srbije, nema kratera ima radijacije?
Ko se nada?Ti se kao nadaš atomskim oko Srbije, nema kratera ima radijacije?
Zreli ko kruška za još jednog.. Tako je to kada se praviš da nikada neće biti rata pa je vojska trošak.Али су зато Хрвати за дрон спремни.
Indijanac.
Još 2015. Azov ubija obične ruse građane Ukrajine.
Imaš na ovoj temi njihov video snimak kako vešaju jadnu trudnicu i njenog muža.
I nemoj reći da to nisi video.
Posle se čudite kad vas Srbi preziru i gledaju sa gađenjem.
Zašto, kad će Rusija doći i kod vas i kod nas.Ma j.ebem li im majku.Pređi ti kod nas ovamo.![]()
To nije istina, Slovenija i Hrvatska su digle kredit za gradnju.No kad si kod toga Krsko ste napravili od ratne odštete što ju je dobila Srbija od Nemačke i nikad nam niste vratili te pare.
Ne, nije.
Rusi na istoku nisu htjeli ono što je htjela većina građana Ukrajine, zato su i postali separatisti.
A ti misliš da je neko prvo ubijao Ruse po Ukrajini, pa su se osjetili ugroženima?
Nema to veze, ono 2014 ni blizu nije bio međunacionalni sukob. Danas je to puno bliže tome, iako se tu radi o borbi za državnost Ukrajine.
Aha, glupani, umjesto da kleknu pred PutinomZnači Ukrajinci najgluplji Slaveni, ginu za tuđe interese...
Tako djeluje kada izaziva da Rusija i nato jedan drugome guraju prste u oči.Ko se nada?
Vi da zavežete taj jezik!
I ova boranija Rumuni,Bugari.
Bilo šta ako ovde padne ima svi da odemo u vražiju mater!