Rat u Ukrajini (4)

Koliko će dugo trajati rat?

• Još par nedelja

glasova: 37 30,8%
  • Još nekoliko meseci

glasova: 47 39,2%
  • Godinu dana+

glasova: 13 10,8%
  • Dve godine+

glasova: 4 3,3%
  • Nekoliko godina (3+)

glasova: 19 15,8%

• Ukupno glasova
    120
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne bi....srbi nemaju dovoljno vojnih ni demografskih kapaciteta da bi doveli sukob u hrvatskoj u svoju korist...da srbi udare na kosovo bez pomoći strane intervencije kosovu trebalo bi najmanje 5 god. da uspostave mir na području kosova i metohije ne računajući po centralnoj srbiji terorističke napade u obliku samoubojica sa eksplozivom koji bi doveli najmanje do 10 000 ubijenih civila i ekonomske stagnacije....
Grešiš, rvatska i kosovo nemaju vojsku. Oni se nadaju pomoći sa zapada, mi kao neutralna država imamo vojsku jer eto nemamo nikog ko bi uskočio u pomoć iz blizine.

Isključi nato snage, pomoć spolja, mi ćemo lagano da pregazimo rvate.

Što se tiče šiptara, oni su još lakša meta.

Poslednja izmena:
srbija je platila veliku cijenu jer nisu dopustili istragu austrougarske vlasti ubojstva prestonasljednika u sarajevu...što je čista glupost jer danas USA vrši istrrrage i otmice posvuda po svijetu i nitko im se ne suprostavlja...

Ako misliš da je ubistvo u Sarajevu krivo za 1 svetski rat, varaš se! Prvi svetski rat je bio pitanje trenutka, ubistvo je bilo samo okidač.

Zapadni mediji i ovi Hrvati i Muslimani na forumu vec dan ,dva tvrde kako su Ukri oslobodili Herson a ovaj video evakuacije pokazuje da to nije istina
oni na zapadu znaju sta se pregovara. pa ako bi rusi ukrima ostavili izlaz na crno more oni bi to povlacenje prikazali kao pobedu. moguce je da dogovore i paralelna povlacenja...npr donbas - kijev...sto bi bilo najmanje zrtava,

Poslednja izmena:
Lažu te. Azov čvrsto drži linije na sjevru prema Donjecku. Dole ns jugoistoku su popucale linije regularne vojske. Uskoro mrtvi čečeni i rusi nisu došli do AZOVa
Azov je unisten
Hrvati koji se tamo bore a govori se da ih je preko 200 ili su unisteni ili su se razbjezali kojekude

Zarkovic sa Helmtcast jutube kanala je posjetio osvojenu bazu Azova u Mariupolju

Nesto se suska da je Sojgu pod istragom :think: :think: kao navodno nesto mucko ca CIA :think:
Rusi su suvise glupi da prepoznaju patriotu , ne znam ruse znam srbe.
Ako na sitnim detaljima iscimas osobu , slovenima nedovoljno dokaza , glupi a ako iscimas na krupno onda ti ispadnes izdajnik.
Zato je bitno imati nadprosecmo inteligentne u vrhu.
A to nece nikad vise da se desi bilo jednom u sfrj u malim lokalima.

Screenshot_20220327_094232_com.facebook.katana_edit_16514567357375.jpg
Najnoviji iz Moskve

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back