Mej bregami
Buduća legenda
- Poruka
- 45.665
Pomaže, za svaki slučaj i Afrička šljiva u džepu, ne pada.Joga, meditacija.....![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pomaže, za svaki slučaj i Afrička šljiva u džepu, ne pada.Joga, meditacija.....![]()
Kako bi, nismo znali jedan za drugoga da postojimo.Danas su tačno 23 godine od NATO agresije na SRJ, ne sećam se da si to ovako osuđivao.
Odakle ti ta izmišljotina?Kažu 14500 , ako računamo i 7500 denacifikovanih i ukočenih.
Ја ништа не очекујем, управо се о томе и ради. Људи у склоништима, сирене, чују се експлозије, а код Зеленског све мирно. Он је и даље у улози, глуми човек испред платна.Ljudi u skloništima, a ti očekuješ karneval.
Teritorija Srbije za mjesec dana napada druge sile svijeta . Ok za sada.Zanimljiva pobeda sa ovoliko izgubljene teritorije, tehnike, municije, goriva i ljudi. Kako li bi izgledao poraz?
Ako si pokušao da budeš duhovit, nije ti uspelo. Ali si pokazao dvoličnost koju si dobio NATO dresurom. Sve su vas lepo uklopili u idealne poslušnike.Kako bi, nismo znali jedan za drugoga da postojimo.
Osulo se, jbg, tako to ide u ratu.Odakle ti ta izmišljotina?
Još stiže 5000 AT4, 3000 Panzerfausta, dronovi kamikaze iz Amerike itd.6000 komada pa sad racunajte koliko ce tek biti ruske sprzene gvozdjurije.
Pre neki dan sam gledao na TV komentare tih njegovih snimaka, kažu da je prvo pojavljivanje, prvog dana vojne akcije, snimak nastao mesec dana unapred. On je loš glumac i još lošiji političar. Otprilike tačno onako kako je to zapadu odgovaralo u Ukrajini.Ја ништа не очекујем, управо се о томе и ради. Људи у склоништима, сирене, чују се експлозије, а код Зеленског све мирно. Он је и даље у улози, глуми човек испред платна.
Krivo to zamišljašЈа ништа не очекујем, управо се о томе и ради. Људи у склоништима, сирене, чују се експлозије, а код Зеленског све мирно. Он је и даље у улози, глуми човек испред платна.
Još stiže 5000 AT4, 3000 Panzerfausta, dronovi kamikaze iz Amerike itd.
Dovoljno za uništiti sve ruske tenkove.
Славјанск је град у коме 74% људи говоре руским језиком као матерњим. Око четвртина становништва се изјаснила као Руси.Slavjansk je ruski grad koliko je Novi Sad madjarski, ni manje ni vise.
Suđenja i presude u Haagu su objasnile te događaje.Ako si pokušao da budeš duhovit, nije ti uspelo. Ali si pokazao dvoličnost koju si dobio NATO dresurom. Sve su vas lepo uklopili u idealne poslušnike.
Radi se o taktičkoj izviđačkoj bespilotnoj letelici izraelske proizvodnje tipa "Elbit Skylark 1", a na osnovu podataka o zemljama korisnicima ovog aparata, možemo pretpostaviti da se radi o dronu hrvatskog kontigenta KFOR ili jedinica koje borave na KiM i sarađuju sa kosovskim bezbednosnim snagama.

А ка'ће јуриш, ако смЕм да питам ...6000 komada pa sad racunajte koliko ce tek biti ruske sprzene gvozdjurije.
Јесу ли нашли пилота/е .......
NAJNOVIJI NATO GUBITAK - I TO HRVATSKI - NA NEBU IZNAD JUZNE SRPSKE POKRAJINE:
PAO DRON: Vojna bespilotna letelica se srušila u Kosovskoj Mitrovici
https://www.kurir.rs/vesti/politika...tna-letelica-se-srusila-u-kosovskoj-mitrovici
Ja ne znam sta se desava sa ovim Hrvatima i dronovima...
Ili im pada po glavnom gradu ili im vojska gubi iste...
...

Što rade ustaše u Srbiji?...
https://www.kurir.rs/vesti/politika...tna-letelica-se-srusila-u-kosovskoj-mitrovici
...
Ма види се то, у постподрукцији се "испегла", па изгледа мало друкчије, ја сам видео "сирови" снимак једног од његових појављивања, однекуд је процурело. Не разумем ни зашто то раде. Боље да седи у неком подруму или где је већ оно био и да се одатле јавља.Pre neki dan sam gledao na TV komentare tih njegovih snimaka, kažu da je prvo pojavljivanje, prvog dana vojne akcije, snimak nastao mesec dana unapred. On je loš glumac i još lošiji političar. Otprilike tačno onako kako je to zapadu odgovaralo u Ukrajini.
Srpski Žukov, da ga je samo netko shvatio ozbiljno devedesetih, Srbija bi bila do Beča.
Ništa, samo se bore protiv RusaNevjerojatna količina zla ispoljena na ovoj temi...
Ljudi se ovdje otvoreno vesele smrti, patnji, istrebljenju, uništenju...
Šta su to Ukrajinci skrivili Srbima?
.
...
...
Ne znam taj vic.Što i cigo na Olimpijadi...
...
Nevjerojatna količina zla ispoljena na ovoj temi...
Ljudi se ovdje otvoreno vesele smrti, patnji, istrebljenju, uništenju...
Šta su to Ukrajinci skrivili Srbima?
.
Ništa, samo se bore protiv Rusa