Rat u Ukrajini (4)

Koliko će dugo trajati rat?

• Još par nedelja

glasova: 37 30,8%
  • Još nekoliko meseci

glasova: 47 39,2%
  • Godinu dana+

glasova: 13 10,8%
  • Dve godine+

glasova: 4 3,3%
  • Nekoliko godina (3+)

glasova: 19 15,8%

• Ukupno glasova
    120
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dekomunizacija i denacifikacija, ne moze oboje. Morace onda da skida ruski agresor sovjetske zastave sa tenkova.
Једна ласта не чини пролЕће, али може да измами на отворено как'ог са петокраком.
biglaughh.gif

Akademik Slavenko Terzić:

Kakva je veza Ukrajine i Crne Gore?​

Ukoliko neko zaista želi da sazna šta se dogodilo u Ukrajini, treba da pogleda šta se desilo u Crnoj Gori - nova istorija, novi jezik, nova crkva i užasna mržnja. Sve je to isti model koji je potekao iz istog izvora.
Zbog toga, smatra Terzić, i proces denacifikacije u Ukrajini će ići jako sporo i teško dok će demilitarizacija biti lakši deo posla. Rusija, smatra on, ne želi da pred svojim vratima ima naoružanu zemlju ali ne očekuje da će ceo pregovorni proces ići lako i jednostavno.

Kakve obnove veze sa Zapadom? Nema toga dok se i posljednji ruski vojnik ne povuče izvan međunarodno priznatih granica Ukrajine, dok se ne odredi ratna odšteta koju Rusija mora platiti za ovakvo divljačko razaranje jedne zemlje. Nema šanse da će neka, primjerice hrvatska ili talijanska, reprezentacija zaigrati sa Rusima u bilo kojem sportu i na bilo kojim igrama, dok se ovi uvjeti ne ispune.
ma samo me interesira kako si i mogao da ti izbegnes
misolovku.

Akademik Slavenko Terzić:

Kakva je veza Ukrajine i Crne Gore?​

Ukoliko neko zaista želi da sazna šta se dogodilo u Ukrajini, treba da pogleda šta se desilo u Crnoj Gori - nova istorija, novi jezik, nova crkva i užasna mržnja. Sve je to isti model koji je potekao iz istog izvora.
Zbog toga, smatra Terzić, i proces denacifikacije u Ukrajini će ići jako sporo i teško dok će demilitarizacija biti lakši deo posla. Rusija, smatra on, ne želi da pred svojim vratima ima naoružanu zemlju ali ne očekuje da će ceo pregovorni proces ići lako i jednostavno.

Slavenko sns doza gluposti. Kakva drzava takvi i akademici.

To onaj kukavac sa prozora sto snimao dejstvo vbr-a,pretpostavio sam da je zavrsio svoje
Taj snimak djestva VBR-a je snimila Ruska bespilotna letelica, cijeli dan su opserivrali to mjesto, provalili da tu Ukri drze svoju tehniku i MTS te su cilj omlatili Kindzalom.
Ovo ponasanje Ukropa , me potsjeca na Sarajevo. Tako su muslimančad hvatali nesretne Srbe po Sarajevu, lafo u stanu mu nadju snajper, tenk ili podzemi aerodrom ili kazu da navodi artiljeriju pa ga povedu na Kazane da ovijere nozem ili mtekom kouporodajni ugovor za stan sa novim valsnikom.
Ali krvavo im je naplaceno, bas krvavo

Taj snimak djestva VBR-a je snimila Ruska bespilotna letelica, cijeli dan su opserivrali to mjesto, provalili da tu Ukri drze svoju tehniku i MTS te su cilj omlatili Kindzalom.
Ovo ponasanje Ukropa , me potsjeca na Sarajevo. Tako su muslimančad hvatali nesretne Srbe po Sarajevu, lafo u stanu mu nadju snajper, tenk ili podzemi aerodrom ili kazu da navodi artiljeriju pa ga povedu na Kazane da ovijere nozem ili mtekom kouporodajni ugovor za stan sa novim valsnikom.
Ali krvavo im je naplaceno, bas krvavo
imas snimak iz zgrade,snimano telefonom...
https://t.me/RVvoenkor/4537

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back