Frtajler
Legenda
- Poruka
- 59.120
Duhovito, okupiraju te, ubijaju civile i djecu, kradu po dućanima i kokošinjcimapa pisalo
Self serve
Koliko trebaš biti jadan da to podržavaš i da te to zabavlja
Hint: IZUZETNO
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Duhovito, okupiraju te, ubijaju civile i djecu, kradu po dućanima i kokošinjcimapa pisalo
Self serve
Једна ласта не чини пролЕће, али може да измами на отворено как'ог са петокраком.Dekomunizacija i denacifikacija, ne moze oboje. Morace onda da skida ruski agresor sovjetske zastave sa tenkova.
Meni i dalje najveci problem unistavanje pekaraDuhovito, okupiraju te, ubijaju civile i djecu, kradu po dućanima i kokošinjcima
Koliko trebaš biti jadan da to podržavaš i da te to zabavlja
Hint: IZUZETNO
Zna vinjak kako botkana da isprovocira da ovaj krene da urla![]()
Liči mi na Muflona (SLO)....A iz kog si ti plemena, ako nije tajna?
ma samo me interesira kako si i mogao da ti izbegnesKakve obnove veze sa Zapadom? Nema toga dok se i posljednji ruski vojnik ne povuče izvan međunarodno priznatih granica Ukrajine, dok se ne odredi ratna odšteta koju Rusija mora platiti za ovakvo divljačko razaranje jedne zemlje. Nema šanse da će neka, primjerice hrvatska ili talijanska, reprezentacija zaigrati sa Rusima u bilo kojem sportu i na bilo kojim igrama, dok se ovi uvjeti ne ispune.
Biti hrvat je sramota 100 godina pa vam ne smetaNisi u pravu.
Ruse treba i denacificirati i dekomunizirati.
Neće, ali će još biti nijasnu veća sramota biti Rusom nego danas.
Akademik Slavenko Terzić:
Kakva je veza Ukrajine i Crne Gore?
Ukoliko neko zaista želi da sazna šta se dogodilo u Ukrajini, treba da pogleda šta se desilo u Crnoj Gori - nova istorija, novi jezik, nova crkva i užasna mržnja. Sve je to isti model koji je potekao iz istog izvora.
Zbog toga, smatra Terzić, i proces denacifikacije u Ukrajini će ići jako sporo i teško dok će demilitarizacija biti lakši deo posla. Rusija, smatra on, ne želi da pred svojim vratima ima naoružanu zemlju ali ne očekuje da će ceo pregovorni proces ići lako i jednostavno.
Taj snimak djestva VBR-a je snimila Ruska bespilotna letelica, cijeli dan su opserivrali to mjesto, provalili da tu Ukri drze svoju tehniku i MTS te su cilj omlatili Kindzalom.To onaj kukavac sa prozora sto snimao dejstvo vbr-a,pretpostavio sam da je zavrsio svoje
imas snimak iz zgrade,snimano telefonom...Taj snimak djestva VBR-a je snimila Ruska bespilotna letelica, cijeli dan su opserivrali to mjesto, provalili da tu Ukri drze svoju tehniku i MTS te su cilj omlatili Kindzalom.
Ovo ponasanje Ukropa , me potsjeca na Sarajevo. Tako su muslimančad hvatali nesretne Srbe po Sarajevu, lafo u stanu mu nadju snajper, tenk ili podzemi aerodrom ili kazu da navodi artiljeriju pa ga povedu na Kazane da ovijere nozem ili mtekom kouporodajni ugovor za stan sa novim valsnikom.
Ali krvavo im je naplaceno, bas krvavo
Tesite se glupostima,morate necim nakon katastrofe sa vocem i povrcem u onom trznom centruPtičica (ona dobra i pametna) mi kaže da su ukrajincki heroji oslobodili Makariv pored Kijeva i desetkovali okupatora.
Ista ptičica mi kaže da Javelina nije briga jesu li tenkovi ukopani ili ne
Znam, sve sam to gledao. Ali Ruski MOD je objavio snimak sa svoje bespilotke, gdje se vidi da oni posmatraju dejstvo tog VBR.a nezavinso od nekog ko je to takodje snimao.imas snimak iz zgrade,snimano telefonom...
https://t.me/RVvoenkor/4537
Sve je to meni OK. Jedino ne kontam što ti nisi tamo da se razneseš za primjer ostalima. Nisi ti, na svu sreću, vidio ni streljanu, a kamoli, nedaj Bože, rat.Zašto jarena, tebi je bolje da se predaš, da te zavežu i metak u potiljak?
Zelensky kaže 15k+, ali okej, prepolovimo.
Nije svakih 3,6 minuta nego svakih 7