- Poruka
- 11.007
Gluposti, samo u Europi ima nekoliko modernih dalekometnih PZO sustava poput Aster 15 i 30, Nasaams 3, Mica VL NG.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gluposti, samo u Europi ima nekoliko modernih dalekometnih PZO sustava poput Aster 15 i 30, Nasaams 3, Mica VL NG.

Запад није испоштовао ни један договор са Русима, Украјинци су прекршилиHITNO UPOZORENJE IZ PENTAGONA - RUSIJA LAŽIRA POVLAČENJE, SPREMITE SE! Pomeranje ruskih tenkova je samo diverzija?
https://mondo.rs/Info/Svet/a1615944/Upozorenje-iz-Pentagona-o-povlacenju-Rusa.html
Тај је имао пилота и летео је потпуно контролисано, није направио никакав кратер.Bila velika mina
Rust je pričao kako je sletio civilnim avionom na Crveni trg.
Da , videli smo pre nekolko dana .Gluposti, samo u Europi ima nekoliko modernih dalekometnih PZO sustava poput Aster 15 i 30, Nasaams 3, Mica VL NG.
Rusi odustali od bontona.Rusija kopira Ameriku.
Vjera je za krezube, vjera je izmišljena da sirotinja ćuti i nada se boljem životu na nekom drugom svijetu, svaka vjerabosnjanin i komsija da lazu eh taj vrazji kuran i laganje kjafirima![]()
Amerika ko neka baba sa terase galami.HITNO UPOZORENJE IZ PENTAGONA - RUSIJA LAŽIRA POVLAČENJE, SPREMITE SE! Pomeranje ruskih tenkova je samo diverzija?
https://mondo.rs/Info/Svet/a1615944/Upozorenje-iz-Pentagona-o-povlacenju-Rusa.html
A ti ceniš da neki sporazim važeći ako ubijaš Ukrajince ne poštuješ njihov teritorijalni suverenitet?Ceniš da je bilo kakav sporazum mogao da bude važeći u trenutku kada neko krene da ubija Ruse
Ne znam kako ne razumeš da je paljenjem stotinak Rusa u Odesi spaljen svaki sporazum između Ukrajine i Rusije
Ko je prvi prekršio sporazume, da li su Rusi prvi počeli da napadaju Ukrajince ili su možda nacoši iz Desnog sektora prvi krenuli da ubijaju Ruse.
Da ponovim, sve to ne opravdava Putina i ja nikako ne mogu da podržim tu politiku ja sam velika sila i sad ću da te zgazim, bez obzira o kome se radi. Samo hoću da naglasim da je posle Odese malo licemerno pozivati se na Budimpeštanski memorandum.
sloboda plata 300evra. mani me patetike i za tu slobodu jos neko da polozi glavu. recimo ja sam manjina u srbiji i mene zabole kita ko vlada. i tako je 80% naroda.Ukrajinci sami moraju izboriti svoju slobodu, to je bar jasno. Ako žele. Ili neka kleknu pred Putinom kao Čečeni i slične podguzne muve. A meni se čini da se žele boriti
Da, tako su histerizirali i oko toga da će Rusija napasti Ukrajinu, a Putin je pričao da mu kažu kada kreće napad da zna planirati godišnjiAmerika ko neka baba sa terase galami.
Pa siđi baba dole da dobiješ po nosini.![]()
Znači Srbi nemaju ništa protiv da Šiptari postave svoju vlast u Beogradu i vladaju Srbijomsloboda plata 300evra. mani me patetike i za tu slobodu jos neko da polozi glavu. recimo ja sam manjina u srbiji i mene zabole kita ko vlada. i tako je 80% naroda.
Nisu dogovorili cijenu u Istanbulu? Rat jiš žešći se nastavlja.EU rejects Moscow’s ruble-for-gas demand
The bloc’s refusal follows a similar announcement by G7 countries
EU member states won’t pay for Russian gas in rubles, the European Commission said on Tuesday, rejecting Moscow’s March 31 deadline for switching payment mechanisms. The announcement comes a day after a similar response from the G7 nations.
Last week, Russian President Vladimir Putin demanded that hostile countries, which have imposed economic sanctions on Moscow, pay for Russian gas with rubles. On Monday, he ordered the government to develop the necessary tools to accomplish the task and set a deadline for Thursday.
Kremlin spokesman Dmitry Peskov said on Tuesday that Russia will not supply natural gas to the European market for free, as euros and dollars will not be accepted from March 31.
Moscow has indicated that the new currency-switch rule will affect countries that are waging an economic war against Russia by imposing sanctions and freezing the nation’s foreign currency reserves. These will most likely include the US, Canada, Australia, Japan, the EU, and a number of smaller countries
https://www.rt.com/business/552906-eu-rejects-ruble-gas-payment/
Guess what's gonna happen?
Moscow: All contracts are null and void once sanctions were placed
Time to re-work?
Here are terms - take it or leave it (The Rolling Stones - Take it or leave it)
Btw our exchange rate now is 1:1 ruble to euro
Haubica sa laserski vođenim projektilom, neznalico Akacia i MSTA-SDaj sad objasni kakva je to artiljerija koja pogodi tenk u kupolu
Zabranjeni su im mobilni
Xiiaooomiii, ljudi baš čudno pišu Aple.Sad se okreni oko sebe i nabroji sve što vidiš od ikakve tehnike pa reci jer rusko možda
Pa prije će plaćati u zlatu, zašto ne.Sto im smeta rublja ako navodno ne vredi.
.......................................................................
Neka plaćaju onda u zlatu .
Zar se nepoštovanje teritorijalnog suvereniteta nije desio kasnije kao posledica?A ti ceniš da neki sporazim važeći ako ubijaš Ukrajince ne poštuješ njihov teritorijalni suverenitet?
Aha.Ajmo ponovo.Da, tako su histerizirali i oko toga da će Rusija napasti Ukrajinu, a Putin je pričao da mu kažu kada kreće napad da zna planirati godišnji
Evo seljak samHaubica sa laserski vođenim projektilom, neznalico Akacia i MSTA-S
mislis da bi siptari bili gori od vucica.Znači Srbi nemaju ništa protiv da Šiptari postave svoju vlast u Beogradu i vladaju Srbijom
Okej
Sto ga ne pitate , možda teškom mukom pristane da prima zlato umesto naštampanih evrića.Pa prije će plaćati u zlatu, zašto ne.
Ali Putin ne želi plaćanje u zlatu, nego u rubljama