Numb3r
Poznat
- Poruka
- 8.940
Smisleni tesko,nesmisleni moguceZamišljam.
A zamisli da je pao u Beograd
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Smisleni tesko,nesmisleni moguceZamišljam.
A zamisli da je pao u Beograd
Ukrajinci sami moraju izboriti svoju slobodu, to je bar jasno. Ako žele. Ili neka kleknu pred Putinom kao Čečeni i slične podguzne muve. A meni se čini da se žele boritiBolje bi im bilo ako im stalo do Ukrajine, ali nije očigledno... Vide ameri zaradu, kada se Ukrajina sravni, a Rusi politički se odvoje.
Tu postoji mali problemčić ... Na totalnu okupaciju sopstvene zemlje neće Ukrajina pristati, tako da će taj posao morati da obavi ruska vojska. A uopšte nisam više siguran da je dorasla takvom zadatku. Može se lako desiti da pokušava i pokušava, njihovi vojnici će da ginu i ginu, prođu godine i na kraj se lako može desiti da se vrati kući podvijena repa, kao nekada iz Afganistana. A znamo do čega je rat u Afganistanu doveo SSSR i koje su bile posljedice tog poraza.
Valjda bi postojao neki monitoring koji bi kontrolisao potpisano. Postoji sijaset načina da se iskontroliše dogovor.
Pa kao i na svačiji mozak.Tebi se na mozak utice zadnjih 40 godina,valjda je nesto ostalo
Taj dan Sabor je većinom glasova izglasao slanje hrvatske vojske u HU.https://www.nacional.hr/sincic-sabo...nacio-metom-na-svjetskoj-geopolitickoj-karti/ja sam tog misljenja od pocetka. koja je mogucnost da ruski dron padne na glavni grad natto drzave? i to bas Hr?
Ne žele se boriti. Žele se boriti plaćenici.Ukrajinci sami moraju izboriti svoju slobodu, to je bar jasno. Ako žele. Ili neka kleknu pred Putinom kao Čečeni i slične podguzne muve. A meni se čini da se žele boriti
On razmišlja, njegova će to biti suverena odluka. :hahahah:
Mozda bi bilo tako bolje,svaki put zaboravis kakvih govana ima oko tebe....ljek za svePa kao i na svačiji mozak.
Na tvoj mozak utiče samo zadnjih 7 sekundi, kao zlatna ribica?
Kao njega se pita i on nešto razmišlja..
Znacilo nekad ali vec odavno ne vise, danasnja Ukrajina 4-500 godina nije bila sastavni deo Rusije, nakon odlaska Mongola deo je Litvansko-Poljske federacije. Kozacki ataman Bogdan Hmeljnicki je u 16 veku prikljucio Rusiji jedan deo, kasnije neki delovi Austriji a ponekad i Poljske, tek posle drugog svetskog rata postala je trajno prvo Republika Ukrajina a kasnije i sovjetska republika. Slicne se stvari desavale i na Balkanu, dve imperije , pripadnost razlicitim crkvama i dobijes vise nacija.Ala ti lupas gluposti ... pa to je slucaj sa svim vladarima kolumbo
Ukrajinac znaci granicar ili krajisnik ... kakva je to nacionalnost?
Pa ako je tako onda ni ne zaslužuju imati državu i ostaje pitanje zašto se ogromna ruska vojska toliko muči sa plaćenicima.Ne žele se boriti. Žele se boriti plaćenici.
Чисто сумњам да има нешто против тога.On razmišlja, njegova će to biti suverena odluka. :hahahah:
ili kao EU pred Amerima.Ukrajinci sami moraju izboriti svoju slobodu, to je bar jasno. Ako žele. Ili neka kleknu pred Putinom kao Čečeni i slične podguzne muve. A meni se čini da se žele boriti
A zašto da ne uzmu sve ako zemlja kapituliraMoja predvidjanja nakon što stignu do Poljske granice i kad zemlja kapitulira, Rusija uzima ovo sve desno.
Pogledajte prilog 1127933
Ето сад ти је лакше, Укрима исто.Kao njega se pita i on nešto razmišlja..
Pisurija
Pa zar nije komedija da nekakav nebitna postavljena politička figura izmišlja da o nečemu odlučujeЧисто сумњам да има нешто против тога.
Али океј, за утеху што ће и ДНР да постане и службено део Русије може да полужи и то што на крају одлучује Путин а не он.
А ја мислио Путин слуша њега. Сад сам дубоко разочаран.
Pa ta država je bila osudjena od početka njenog odvajanja od Rusije, ali eto...valja se dati šansa svima.Pa ako je tako onda ni ne zaslužuju imati državu i ostaje pitanje zašto se ogromna ruska vojska toliko muči sa plaćenicima.
Evo, dobili su šansu pa da vidimo.Pa ta država je bila osudjena od početka njenog odvajanja, ali eto...valja se dati šansa svima.
Moja predvidjanja nakon što stignu do Poljske granice i kad zemlja kapitulira, Rusija uzima ovo sve desno.
Pogledajte prilog 1127933
Па смеј се онда шта да ти кажем.Pa zar nije komedija da nekakav nebitna postavljena politička figura izmišlja da o nečemu odlučuje
A jesi li možda pomislio da je cijeli rat nastao zato jer je Putin ispipavao koliko daleko može ići? Prvo Krim, pa priznanje LNR i DNR, pa pomislio "krenulo me"
E pa malo je previše zinuo kao što vidiš