radeta62
Buduća legenda
- Poruka
- 43.060
Sto nemam ono sto Purin ima, pobio bi sve one koji doturaju oruzje Ukrajini.Deca pate saljite pomoc,deca nemaju vode i hrane hladno im je dosta im je stradanja i muke.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kojim ulicama?Znači ja sam drugi kojega nisi blokirao
Vokabular ti je čista katastrofa....ali da ima da razvale okupatore u uličnim borbama.

Hladnjače svakodnevno odvoze "oslobodioce" put Rusije....nema dobrodošlice,nema cvijeća....samo metak u čelo....sad ti vidi tko je glup.Nisu glupi, ali ce uskoro biti mrtvi...dakle, ipak su glupi...
Kažu da su Ukrajinci povratili kontrolu nad Krimom i da kreću na Soći.Hladnjače svakodnevno odvoze "oslobodioce" put Rusije....nema dobrodošlice,nema cvijeća....samo metak u čelo....sad ti vidi tko je glup.

Juzno od Sumija i oko Harkova su povaljali agresora do nogu... na nekim djelovima vratili su ih nazad u maticu... zajebani ukrajinci . Mogu komotno svi nazad kod botaksiranog kepeca na saljevanje strave.Hladnjače svakodnevno odvoze "oslobodioce" put Rusije....nema dobrodošlice,nema cvijeća....samo metak u čelo....sad ti vidi tko je glup.
Zašto kad Ukrajincima odgovara da prose po EU legalno a Ukrajinke šta rade po EU Bog te pita...Putin samo treba povući svoju okupatorsku vojsku i djeca će dobiti i ptičijeg mljeka.
MariupolskimKojim ulicama?![]()
E imam celu seriju. Pokupio deda kad se čistilo Sarajevo od fašista.
Da nema u njima srpskih gena ne bi oni danas bili ovako kucoperni.Pa vidiš da su svi polu Srbi. Pokatoličeni ćetnici.
Vidim samo nekakve gomile šuta i nacista, ne vidim ulice.Mariupolskim

Glupi su oni koji su sankcijama Rusiji samo sebi uništili ekonomiju.Hladnjače svakodnevno odvoze "oslobodioce" put Rusije....nema dobrodošlice,nema cvijeća....samo metak u čelo....sad ti vidi tko je glup.
Sve se to izniveliralo oslobodenjem 95.Ajde sto je deda gadno najebo kog Staljingrada stradala i baba kad je moj djedo oslobadjo Zagreb 45'.

Cemerika neka povuce rakete oko Rusije svetom ce teci med i mleko.Putin samo treba povući svoju okupatorsku vojsku i djeca će dobiti i ptičijeg mljeka.
Bili bi Slovenci koji su za njih viša rasa i kojima najviše zavide na pameti a Srbima na hrabrosti.Da nema u njima srpskih gena ne bi oni danas bili ovako kucoperni.
Ne pratiš, Azovstal je na jugoistoku grada kojeg drži vojska ne AZOV. AZOV drži linije prema sjeveru i dobro im ide u eliminiranju agresora. Rusi dok dođu kroz grad do AZOVAca nahebali su a tek onda im slijedi pakao.To je lep objekat i nema razloga da se sruši. Gamad je pobegla dublje u Mariupolj i sabijena u Azovstalu, po planu. Tamo ih čeka sudbina slična onoj koju su ustaše doživele u Blajburgu.
I oni koji će u gomili kamenja da traže porodične kuće.Glupi su oni koji su sankcijama Rusiji samo sebi uništili ekonomiju.
Glupi su i oni koji nisu sposobni da primete ogromnu letelicu koja leti kroz tri NATO države.
Glupi su oni koji su mislili da će zločini nad civilima da prođu i da Rusi neće da odreaguju.

Za sad vama ide prilično dobro, jeste da vam je dron preleteo pola države, ali niko nije poginuo.Pogledajte prilog 1126725Najnoviji iz Moskve
srbija?vojska?....95. su bile pune budvanske plaže srba dok je gotovina ulazio u knin....dobrovoljci iz srbije su čak napunili dva busa za dalmatinsko kosovo..Grešiš, rvatska i kosovo nemaju vojsku. Oni se nadaju pomoći sa zapada, mi kao neutralna država imamo vojsku jer eto nemamo nikog ko bi uskočio u pomoć iz blizine.
Isključi nato snage, pomoć spolja, mi ćemo lagano da pregazimo rvate.
Što se tiče šiptara, oni su još lakša meta.
Ja cuo da Tixija je Ruska vojska već na 25 km od centra Kijeva i da je u tijeku desant na Odesu.

Pa i jesu.Ja cuo da Tixija je Ruska vojska već na 25 km od centra Kijeva i da je u tijeku desant na Odesu.![]()
nije...možda mu se u sastavu red army vratio 1944 u srbiju da se bori s petokrakom oko čačka...i dobio čin pukovnikaJNA
Mogao bi Putin uskoro proglasiti pobjedu nad Ukrajinom i povući vojsku kao kad je Milošević proglasio pobjedu nad NATOm i povukao se sa Kosova.Juzno od Sumija i oko Harkova su povaljali agresora do nogu... na nekim djelovima vratili su ih nazad u maticu... zajebani ukrajinci . Mogu komotno svi nazad kod botaksiranog kepeca na saljevanje strave.

Neće biti ulaska u Azovstal, samo kalibracija.Ne pratiš, Azovstal je na jugoistoku grada kojeg drži vojska ne AZOV. AZOV drži linije prema sjeveru i dobro im ide u eliminiranju agresora. Rusi dok dođu kroz grad do AZOVAca nahebali su a tek onda im slijedi pakao.
Tako da su vam lažni osmjesi, optimizam zauzimanja Mariupolja i uništenje AZOVa smiješni

Hoće jer će Rusija kapitulirat i otić sa Krima. Soči nije interesns zona ukrajine. To je ruski grad
Dok su ulazili u Knin nije bilo vojske, Milošević je sve to dogovorio i organizovao sa zapadom. Gde bi ti dobrovoljci išli, u kolonu traktora?srbija?vojska?....95. su bile pune budvanske plaže srba dok je gotovina ulazio u knin....dobrovoljci iz srbije su čak napunili dva busa za dalmatinsko kosovo..
Evo koliko već sutra. Gotovi su, ukrajinska vojska pred Moskvom.Hoće jer će Rusija kapitulirat i otić sa Krima. Soči nije interesns zona ukrajine. To je ruski grad