Mej bregami
Buduća legenda
- Poruka
- 45.665
Trenutno i mitraljeze i puške iz drugog svjetskog rata.jel stvarno mislis da rusi koriste transportere iz sedamdesetih ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Trenutno i mitraljeze i puške iz drugog svjetskog rata.jel stvarno mislis da rusi koriste transportere iz sedamdesetih ?

Ne sprdaš se ti, imaš kamen od 30kg u trbuhu od ruskog amaterizma.

nemoj bre u subotuКад пада Москва, у суботу?
To što si postavljao je zarobljeno od Ukrajinaca tokmačino..Trenutno i mitraljeze i puške iz drugog svjetskog rata.

Ne ,nego mi izgledas ko neka djevjcica koja nije videla rata....a reklamirao si se da si video,verovatno na tv.....nekim holivudskim filmovimaRusofilska sanjarenja nećemo uzimati u obzir.
Već ti je muka kako gaze Ruse?
Ne znam za Italiju, ali ja baš danas kupih barila špagete od 500gr. za 134 dinara u maksiju, do duše, bile na akciji!У Италији поскупео хлеб и тестенине. У неком граду векна хлеба 10 евра.
А није да се у Италији не узгаја пшеница...![]()
Ово нису само Чечени, већ различити кавкаски народи, тј. ту су њихове заставе.

Vidiš kako je lepo sam priznao da je ustaša.Zbunjen si i deprimiran. Vi običo kričete "Za dom spremni".
Зашто? Да нису изгубили Русију сатерани у мали Трокутистан?
То говориш већ три недеље.
Хоће ли већ једном?
A Frtajler i Mej palamude na forumu, eto. Ma ovo nisu žene, njih dvojica su žene.Ово их жене бране .... Pogledajte prilog 1125140

sve je zasteve su u RusijiОво нису само Чечени, већ различити кавкаски народи, тј. ту су њихове заставе.
Како их је Путин лепо ујединио захваљујући Нати.![]()
"I need ammunition, not a ride"Zelenski sad jedino želi da živ iznese pare od senilnog Džoa iz Kijeva (ako je uopšte tamo).
Moli švabe da mu pošalju 20-tak kofera hitno...
A kad nisu na akciji?Ne znam za Italiju, ali ja baš danas kupih barila špagete od 500gr. za 134 dinara u maksiju, do duše, bile na akciji!![]()
Ево сањам како су Руси упали у Украјину и демилирали је у року пар недеља.Rusofilska sanjarenja nećemo uzimati u obzir.
Već ti je muka kako gaze Ruse?
Bilo je slika oružja kojeg su dovezli u tkz. narodne republike, godina proizvodnje 1941.To što si postavljao je zarobljeno od Ukrajinaca tokmačino..![]()
Да, код нас није поскупело, штавише има доста тога на акцији. Имаш и пармезан Грана ПаданоNe znam za Italiju, ali ja baš danas kupih barila špagete od 500gr. za 134 dinara u maksiju, do duše, bile na akciji!![]()

Zelenski je svojim držanjem zgazio i ponizio Ruse."I need ammunition, not a ride"
Poznato?
Znam, onaj snajper Nagan. To nije zbog toga što nema snajpera već što je neko sentimentalno vezan za pušku kojom mu je djed ubio možda tvog djeda kod Staljingrada.Bilo je slika oružja kojeg su dovezli u tkz. narodne republike, godina proizvodnje 1941.