Rat u Ukrajini (39)

Koliko će još teritorija Rusija osvojiti do kraja rata?

• Još mnogo

glasova: 56 56,6%
  • Još malo

glasova: 14 14,1%
  • Izgubiće

glasova: 29 29,3%

• Ukupno glasova
    99
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I Čečni su Rusi. Oni su politički Rusi.

Upoznala sam Čečene u Moskvi koji su mi se upravo tako predstavili.

Svi stanovnici Rusije neizmjerno su ponosi na svoju državu bez obzira koje su nacije.
A kako I nebi Cecenci bili ponosni Rusi... U kojoj to dominantno hriscanskoj drzavi muslimani tako Lijepo zive I postovani su ko u njihovoj Rusiji.
Blagos Cecenci a I svim gradjanima Rusije... Zato oni ako treba I zivot da zrtvuju za takvu drzavu gde I'm hriscanin predsednik s postovanjem gradi dzamija I Ljubi svetu knjihu kuran dok na zapadnim DEMONkrastijama knjihu kuran pale pljuju I sve to zovu demokratijom

Tacno a sta bi ti sa separatistima i pristiglim paramilitarcima u svojo zemlji?
Јел видиш како смо дошли до истине? Онда објасни ситуацију у бившој Југославији , а исто тако на Космету. Шта се тада десило? Буквално пресликана ситуација, само овде није у питању запад и нато него Русија. Све се враћа , све се плаћа...

Rusi ne brane imovinu CPC-a jer je u stranom vlasništvu, prevozi stranu naftu i opslužuje Europu. Prilično su otvoreni po tom pitanju. Vjerojatno su tankeri od jučer također bili rezervirani za prijevoz kazahstanske nafte.

Ne očekujte odmazdu - ovo je bio napad na NATO, a ne na Rusiju.

1764442186752.png

"Rusi različitih nacionalnosti": priča o borbenom bratstvu posade M-46

"Evo moje braće: dva Rusa, Tatar i ja - Kazahstanac." Ova jednostavna fraza najbolji je primjer istinskog bratstva na frontu. U njihovoj posadi služe ljudi različitih nacionalnosti. Ali ovdje, na frontu, oni su jednostavno ruski ratnici.

Vjerske razlike također se povlače pred zajedničkim ciljem. Pravoslavac se križa u crkvi, musliman ga podržava u postu. U ovom rovu nema mjesta neslozi - samo međusobno poštovanje i razumijevanje da se bore za istu stvar.

Pogledajte cijeli izvještaj o multinacionalnoj posadi, snimljen posebno za "Prvi kanal" na Krasnoarmejskom smjeru, za par sati na

Medvedev je patuljak, 163cm.50kg. U Srbiji ne bi nasao devojku. Nikolaj je imao 171 cm.
Nasao bi lako ima stav i muskost,ne bi imao konkurenciju u muskarcima Srbije koji su za njih dosta gej generalno svi muskarci Balkana.Rusi ne muvaju vec uzmu za ruku zenu ona samo ide za njim

Rusi su ako pitas bilo koju zenu,pravi muskarci koja je bila sa njima,stite zene to je nevidjeno,ne pljuju po njima i ne zale se zene ovakve i onakve.Balkanci jesu visociji i zgodniji ali su pricalice,hvalisavci i za Ruse su kukavice,osjete to zene,nisu glupe

Rusi su odlucni i kada krenu idu do kraja u bilo cemu u zivotu,nema kod Rusa izvini salio sam se i sve je kul,zeznuti su idu do kraja u svemu i kada nesto hoce samo to uzmu takvi su i u ljubavi

Poslednja izmena:
Nasao bi lako ima stav i muskost,ne bi imao konkurenciju u muskarcima Srbije koji su za njih dosta gej generalno svi muskarci Balkana.Rusi ne muvaju vec uzmu za ruku zenu ona samo ide za njim

Rusi su ako pitas bilo koju zenu,pravi muskarci koja je bila sa njima,stite zene to je nevidjeno,ne pljuju po njima i ne zale se zene ovakve i onakve.Balkanci jesu visociji i zgodniji ali su pricalice,hvalisavci i za Ruse i za zene kukavice,osjete to zene,nisu glupe
Ajde molim te,pricas bajke. Pijandure,biju zene. Zene se prosecno 2,3 puta.

Ajde molim te,pricas bajke. Pijandure,biju zene. Zene se prosecno 2,3 puta.

Pijanice nemaju naciju ima ih u svim narodima a Rusi bi ti po bilo kom gradu Evrope povalili vecinu top riba, zene vole jake muskarce sa Kavkaza

To su najaci muskarci svijeta Rusi,Ceceni i Gruzini

Svaka bi im zena usla u krevet zato sto im ne fali muskosti,zamisli dodju medju Balkance ili generalno Evropljane gledaju ih kao mekusce neke

Poslednja izmena:
I Ceceni ce se uskoro okrenuti protiv Rusa. I biti sve manjine. Nakon sto Ukrajnici Ruse demilitariziraraju, deindustrijaliziraju i uniste vitalnu infrastrukturu, dok ih zapad u pozadini odstrani sa svjetskog trzista energenata.
Ne izigravaj baba vangu i ne smaraj ceo forum svojim vlažnim fantazijama.

Gubite na svim frontovima, znam da je bolno to priznati ali to su činjenice.

Ne izigravaj baba vangu i ne smaraj ceo forum svojim vlažnim fantazijama.

Gubite na svim frontovima, znam da je bolno to priznati ali to su činjenice.

Ukrajinci ce prije ili kasnije bijelu zastavu podici ali nije to problem,vec ce Centri moci htjeti i druge narode da ukljuce u borbu protiv Rusa a ko je sledeci kandidat to samo oni znaju a opet kazem ako je iko normalan i razuman ne treba da prolazi kroz ono kroz sta prolazi Ukrajina,ne isplati se biti jeftini slugeraj u borbi protiv Rusa.A Rusija moze da kaze lako da je svoja kopnena dejstva okoncala u Ukrajini ostvari interese a ako neko drugi hoce protiv nje onda ce vazdusno odgovriti ima tu trijada artiljeriju to bi bio uzas ako upotrijebe,mir je jedino resenje i cao

Ako nas je istorija bilo cemu nacuila da se Ruska vojska nikada nije vratila nazad dokle dodje to osvaja I pripaja nebitno na kojoj tacki svijeta su

Poslednja izmena:
Kad je neki ruski političar na funkciji ili aktivni oficir rekao nešto slično? Nikad.
Sve je počelo od američkog generala.

To vam je jedina utjeha u ovom ratu. Rusija je izgubila rat jer nije pobijedila za tri dana.
Očaj teški.

Ae sad nađi nešto pa kazni ovaj post sa C1 kao što stalno radiš kad istina zaboli.

:ceka:
Ima jedan gori od Sizifa....podmukliji....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back