nebanesc
Domaćin
- Poruka
- 3.717
Amerikanci izgube jedan tenk u Iraku. I to od prijateljske vatre!
Rusija izgubi 10.000 tenkova u Ukrajini!
Rusija izgubi 10.000 tenkova u Ukrajini!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E nemas ti pojma. Bas ti je covek lepo rekao!Plitkoumno razmisljanje da ne kazem glupo.
znači amerikanci se sprdaju sa rusima kao i njemci sa amerikancima 1943.u italiji?...znamo kako je to završilo...Srećom pa nema na stotine hiljada ruskih dezertera po Srbiji, Turskoj, Gruziji, UAE etc.
Invazije nisu trajale dugo, zgovnali su države preko 11.000 kilometara udaljene sa sedmičnim ruskim gubicima u Ukrajini. Jedini cilj tih invazija je bilo razaranje pomenutih država kako više ne bi bile nikakva pretnja Izraelu.
Kakvo to veze ima s ruskim sramoćenjem u Ukrajini?
Ameri ih sprdaju i kažu da bi puž brže stigao od Harkova do Lavova nego Rusi.
Cirkus.
Jeste uzeli Kursk?Jeste osvojili Pokrovsk?
Jeste nasli Lavrova?
Rusi samo gube ratove a sve veći i veći.Ha, ha, koja logika. Posle prvog cecenskog rata Rusi su pobegli kuci! To je posledica prvog cecenskog rata. To sto su kasnije Rusi dobili drugi rat nema niakve veze sa posledicama prvog rata koje su takve kakve su. Drugi cecenski rat ima svoje posledice, koje su bile lose po Cecene.
Da li kapiras kolioko ti je logika decija? Ne postoje tu nikakva poluvremena.
Em je pogresna, em nema veze sa mojim argumentom koji dokazuje da je Rusija kao vojna sila tigar od papira. I to kroz celu svoju istoriju!
To sto je nekad pobedila nije postigla zahvaljujuci svoj efikasnosti, vec zahvaljujuci masovnosti svog stanovnistva, i ogromnom neljudskom zrtvovanju ljuskih zivota i materijalnih resursa.
Uzgred receno, tako velika cena svake ruske pobede je dala veliki doprinos ekonomskom, kulturnim i svakom drugom zaostajanju za Zapadom, sa kojim Rusija tako ocajnicki tezi da se izjednaci.

Daviš tim izigravanjem advokata i masiranjem teksta rezolucije, evo su ti konkretno dva člana koja su prekršena i čije kršenje je dokazano neosporenim razgovorom Nulandove i Pajata:Polako, idemo redom.
Slažeš se da si lagao da je po Memorandumu Ukrajina morala biti neutralna?
Pusti sad whataboutism, idemo pedantno. Stavila u Ustav, ma daj! A Ustav je nemoguće legalno i legitimno promijeniti?
Sad će ti reći da ne znaš engleskiDaviš tim izigravanjem advokata i masiranjem teksta rezolucije, evo su ti konkretno dva člana koja su prekršena i čije kršenje je dokazano neosporenim razgovorom Nulandove i Pajate:
Pogledajte prilog 1815205
Pogledajte prilog 1815208
Završena diskusija.
Nikada u istoriji vojni savez od 30+ država nije gurao vojsku na manje od 500km od glavnog grada nuklearne supersile.Ne postoji u istoriji agresor koji nije imao kakvo takvo "opravdanje" sa svoje delovanje. Vidim da ti jos uvek zivis u davno proslim vremenima i strahujes od kapitalisticke "cizme" i "jarma" i nije ti jasno da zapad nikada nece napasti Rusiju cak i da je agresivna kao ovih nekoliko godina.
Ne nije unutrašnja stvar kada si na njenog granici i kada kontrolu nad državom preuzima strana sila.Cak i da je ovo tacno to je unutrasnja stvar Ukrajine. Ko u Srbiji utice na postavljanje ljudi i grupa na vlast?
Ti kmecis da je zbog NATOa ugrozena Rusija sto je netacno, nemaju Amerikanci budalu za sefa koji ce da napada Rusiju.Nikada u istoriji vojni savez od 30+ država nije gurao vojsku na manje od 500km od glavnog grada nuklearne supersile.
Upozoravani su mnogo godina i onda je reagovano da se zaštiti sopstvena bezbednost.
Nastavi da kmečiš.
Ne kmečim ja uopšte, ja kažem da je SVO bila neophodna i da nema poente potpisivati bilo kakva primirja do kapitulacije Ukrajine.Ti kmecis da je zbog NATOa ugrozena Rusija sto je netacno, nemaju Amerikanci budalu za sefa koji ce da napada Rusiju.
Ne mogu da se slozim stobom jer su NATO snage vec bile u Latviji, Litvaniji i Estoniji na istoj udaljenosti od moskve kao od Donjecka a daleko blize ST. Peterburgu, vaznim lukama ii raketnim silosima na poluostrvu Kola.Ne kmečim ja uopšte, ja kažem da je SVO bila neophodna i da nema poente potpisivati bilo kakva primirja do kapitulacije Ukrajine.
Već sam ti rekao da izguglaš šta znači reč "logistika".Ne mogu da se slozim stobom jer su NATO snage vec bile u Latviji, Litvaniji i Estoniji na istoj udaljenosti od moskve kao od Donjecka a daleko blize ST. Peterburgu, vaznim lukama ii raketnim silosima na poluostrvu Kola.

Mislim da sam negdje prije desetak ili možda još više godina pročitao članak o Krimu kao mekom trbuhu Rusije, koji bi ako prođe ono što su zapadni neokoni i Nato kao njihova produžena ruka zamislili trebalo da predstavlja osnov za porazni raspad Ruske federacije i neviđenu pljačku njihovih resursa !Ti kmecis da je zbog NATOa ugrozena Rusija sto je netacno, nemaju Amerikanci budalu za sefa koji ce da napada Rusiju.
Neko ga je prijavio da širi rusku propagandu na Jutjubu, pa su ga dušebriznici ugasili da ne podriva demokratiju i slobodu govora