Muad'Dib
Buduća legenda
- Poruka
- 30.704
Sve u F 16...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve u F 16...

I to je nešto.besplatno putovanje vozom
na front ?

To su samo kremljobotske fantazije. Rusija ce se sama o sebi zabaviti nakon sto Ukrajinci sa dalekometnim raketama uniste temelje njihovog gospodarstva. Onda pocinju ruske igre prestolja.
Ukrajina prosto cveta, doduše nema struje, al je zato bar grejanje skoro džabe.
Pogledajte prilog 1810487

Pa da ga spazi neki Iskander…Ej pa lako mu je sada da obećava svašta na TV-u kad niko to ne gleda jer niko u Ukrajini nema struju..
Nek' izađe na neki trg ako ima muda..![]()
Dugo si se ku.cio ruskim "dostignucima" a sada kad si ukapirao da stojis na truloj dasci pocele oci da ti se ukosavaju, Australija ne pravi nikakve lovce.J-36, ovo je inače bombarder.
@Djura Nikolajevic, da li australijski lovci mogu nešto ovako i zašto ne?
Nije ni Srbija pa to nije Klintinu mnogo smetalo, nego šta bi s onim australijskim avijacijskim pohodima na Južno kinesko more? Nastavljaju ili?Dugo si se ku.cio ruskim "dostignucima" a sada kad si ukapirao da stojis na truloj dasci pocele oci da ti se ukosavaju, Australija ne pravi nikakve lovce.
Ode Amerika u K.
Preblaga je to kazna za podrzavaoce zlocinaca iz Kremlja, desetak godina bez struje bilo bi adekvatno.Posljedice rata se pocinju osjecati i u Moskvi. Biti ce ovo teska zima za mnoge Ruse.
' Ajde i tebi da otvorim oci, momci koji nece u kombije su etnicki Rusi, izbegavaju ratovati protiv Rusije sto je razumljivo jer znaju da ce biti naterani na najopasnije delove fronta gde ce biti pod stalnim nadzorom i biti ubijeni od Rusa ili Ukrajinaca.Ne znam šta da me zbuni tačno i o kom kokošinjcu tačno govorimo?
Pokrovsku, Mirnogradu ili Kupjansku ili možda o padanju Zaporožja gde se Rusi takođe šetkaju napred ovih dana?
Kako zamišljaš raspad Ruskog "sustava" tačno?
Ruski vojnik ide dobrovoljno na front i dobija od rodine 60.000 dolara godišlje, nakon potpisanog ugovora,
dok geroji Ukrajine odlamaju retrovizore nogama ne bi li zaustavili kidnapere da ih ubace kroz leptir prozor u beli kombi..![]()
Nemam pojma niti znam da su to radili ranije, nije uobicajeno da se od buve pravi slon u Australiji.Nije ni Srbija pa to nije Klintinu mnogo smetalo, nego šta bi s onim australijskim avijacijskim pohodima na Južno kinesko more? Nastavljaju ili?
Svaburine su sve potpisano ugovoreno o ujedinjenu Njemacka prekrsili I jos se krevelje. E pa slijedi popravni...Mislim da će morati da revidiraju neke svoje odluke,poput one o dozvoli da se ujedine dve Nemačke,jer se vidi da je Nemačka iz sve snage protiv Rusije.Stare rane nisu i neće zarasti,jer su poniženi u ww2.Ima mnogo stvari preko kojih su Rusi prešli a platili su cenu pobede milionima života svojih sunarodnika,a neki koji su ratovali rame uz rame sa švabama su i ovog puta protiv Rusa.
Nestaje struja ponekad svuda u svetu ali ne zato sto ti komsija raz.ebe elektranu, trafo ili dalekovod to se desava samo u Ukrajini i Rusiji pametnjakovicu.Zamisli bokca ti nigde u svetu nikad nije nestajalo struje.
I ja sam mišljenja da će u Rimu 2035-e nestat struje
![]()
MOzda i jeste ne ocekujes valda oblakodere u centru kokosinjaca i svinjaca.To nije centar Pokrovska
Vojna dezinformacija
Prije ce te vi rvati pocrkati od gladi I cijela EU nego sto ce Moskva postati bez struje I grejanja.To cemo vidjeti. Mnogo toga zavisi od toga u kojoj mjeri ce Ukrajinci sa raketama moci unistiti rusku energetsku infrastrukturu, i kojoj mjeri ce Amerikanci uspjeti da sprijece prodaju ostataka ruskih energenata koji se nekako budu mogli transportirati (nakon sto Ukrajinci polupaju vecinu rafinerija, plinovoda, naftovoda, busotina, luka , tankera i LNG terminala)..
Rezim se nece moci odrzati ako ne bude novca.
Pusti demagogiju. Nama je savrseno jasno da je Rusija neprijatelj. I sad kad smo to zakljucili, bolje je da placamo Ukrajinice da ih oni uniste.
Mali zeleni umislio da je stvarni rat Call of duty video igra
Pa ovo boli krstine ukrowermahtovce, zato su protiv Rusije, a ne zato što vole ukreMislim da će morati da revidiraju neke svoje odluke,poput one o dozvoli da se ujedine dve Nemačke,jer se vidi da je Nemačka iz sve snage protiv Rusije.Stare rane nisu i neće zarasti,jer su poniženi u ww2.Ima mnogo stvari preko kojih su Rusi prešli a platili su cenu pobede milionima života svojih sunarodnika,a neki koji su ratovali rame uz rame sa švabama su i ovog puta protiv Rusa.
Kirilo Budala i ekipa nisu baš uvereni u priču Sirskog
![]()
![]()