Da, vise vjerujem turskom ministarstvu obrane nego svojim ocima. Za tako nesto moras bti kremljobot.Smesan si. Ti znas samo za ruski NTV?! Pratis ga na kablovskoj. Navela sam ti saopstenje turskog ministarstva, a ti nastavi da fantaziras
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, vise vjerujem turskom ministarstvu obrane nego svojim ocima. Za tako nesto moras bti kremljobot.Smesan si. Ti znas samo za ruski NTV?! Pratis ga na kablovskoj. Navela sam ti saopstenje turskog ministarstva, a ti nastavi da fantaziras
A ti si video kako je brod izgoreo u potpunosti? Rekoh, ne fantaziraj. Nije Ministarstvo odbrane, nego Ministarstvo za saobracaj. Mislim da ti je i engleski problem.Da, vise vjerujem turskom ministarstvu obrane nego svojim ocima. Za tako nesto moras bti kremljobot.
Rezultat SVO a ce biti ruski gubitak statusa vojne supersile, unistavanje temelja njhovog gospodarstva, produbljivanje tehnoloskog jaza u odnosu na zapad i Kinu , ogromni gubitak utjecaja u svijetu ( osobito kod bivshih vazala), te etnicki sukobi sirom zemlje. Sto ce u konacnici dovesti do raspada ruskog sveta, egzodusa ruskog stanovnisva i krnju Rusiju dovesti u polozaj kineskog vazala to jest njihove jefine benzinske postaje.Vaša najveća radost je etničko čišćenje, ali ste se malo zeznuli.
Rezultat SVO će biti lagano umiranje Ukrajine i vazalnost Rusiji nakon što ih europljani napuste nakon neizbežnog i potpunog debakla.
mislim da svedochimo gashenju rusije kao drzave - ono shto su oni govorili na pochetku "ukraina vishe nece postojati"

Kako iko pri zdravoj pameti moze da navodi neke likove sa Tik Taka ili Twitera kao dokaz za nesto?

Nije on car vec nistarija koju je opisao Jovan Ducic pod naslovom "Sinu tisucljetne kulture"ti si care zreo za ban odavno
mislim da svedochimo gashenju rusije kao drzave - ono shto su oni govorili na pochetku "ukraina vishe nece postojati"
I Rostov ce da ostane bez struje ove zime
A zasto se " Natasa " Javlja iz Holandije, iako svi znamo da je twitter zabranjen rusiji?️ Џонсон: Русија се бори против војске коју подржава НАТО, војске једнаке величине!
И упоредите то са САД, које су се 20 година бориле против муџахедина у Авганистану, са пастирима у сандалама наоружаним калашњиковима! Нису имали артиљерију, тенкове, авионе, хеликоптере!
Не мозхесх на основу једног нападнутог танкера нисхта да свједоцхисх, морају да се унисхте сви танкери!![]()
„Гала, код нас је мировни план отказан.“
Блогерка из Ивано-Франковска, Галка (Галина), питала је своје суграђане да ли подржавају Трампов мировни план. Становници Ивано-Франковска су готово једногласно одговорили „не“. Верују да Украјина треба да победи, а Русија да се безусловно преда.
Nisu imali nikakvog razloga jer sam nosio uniformu HV-a.Kao sto su tebe Hrvati pocistili?
Nisam primijetio da si Putina uspređivao s Hrvatima kada je prije par dana potpisao uredbu da na okupiranim dijelovima Ukrajine najmanje 95% mora biti Rusa.Vaša najveća radost je etničko čišćenje, ali ste se malo zeznuli.
Rezultat SVO će biti lagano umiranje Ukrajine i vazalnost Rusiji nakon što ih europljani napuste nakon neizbežnog i potpunog debakla.
"Trenutno je u procesu derusifikacija i etničko čišćenje Ukrajine.Nisu imali nikakvog razloga jer sam nosio uniformu HV-a.
Čak i ZNG prije toga.
Kao što ni Ukri neće taknuti niti jednog Rusa koji ratuje u ukrajinskoj vojsci.
Za razliku od nekog drugog Rusa, stanovnika Kijeva, koji na sva usta hvali Putina. On će sigurno dobiti jedno lagano čišćenje u smjeru države gdje su poželjni hvalospjevi o SVO.
Recimo Čečenija, Sjeverna Koreja, Somalija. Nije da nema kuda
Зашто нисам изненађен што цитираш Каспарова, осведоченог српског непријатеља који је максимално подржавао бомбардовање Србије? Када си прешао на мрачну страну? Ако се не варам, ти си био српски официр.Буђење.
Garry Kasparov at Halifax Security Forum 2025
Sta nije tacno sto je rekao Gasparov?Зашто нисам изненађен што цитираш Каспарова, осведоченог српског непријатеља који је максимално подржавао бомбардовање Србије? Када си прешао на мрачну страну? Ако се не варам, ти си био српски официр.