Мизантропија
Domaćin
- Poruka
- 4.283
Одбијени после којег времена? Укри су им завукли добро а ти само контрирај.Po svom običaju - pozivaš se na ovo da bi dokazivao svoje teorije o opštem uništenju Rusije:
Pogledajte prilog 1736479
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Одбијени после којег времена? Укри су им завукли добро а ти само контрирај.Po svom običaju - pozivaš se na ovo da bi dokazivao svoje teorije o opštem uništenju Rusije:
“According to the Russian Defense Ministry, most of the strikes were successfully repelled, with some resulting in material damage. ”
Причамо о Русији.Ne gori ni 10, max 5-6, što se tiče mostova u Ukrajini nema ni jednog čitavog.
Znam da imaš potrebu za trolovanjem, al ne pomaže. Ceo Ukropistan je po mišjim rupama.Одбијени после којег времена? Укри су им завукли добро а ти само контрирај.
Причамо о Русији.
Руси су рекли 10 гори а укри 40, значи 20 најмање.

Причамо о Русима којима само лупају шамаре. Која срамота шта им радеZnam da imaš potrebu za trolovanjem, al ne pomaže. Ceo Ukropistan je po mišjim rupama.
nije javasluk , vec organizovano od strane samih .Шта ти није јасно?Пентагон је разјебан:
Pogledajte prilog 1736469
Ово показује колики јавашлук влада у америчким обавештајним структурама!![]()
О томе сам баш говорио..nije javasluk , vec organizovano od strane samih .
ova slika , dokazuje , ono sto svi strucnjaci i kazu, da avioni putnicki nisu korisceni za napad,
ovde se ne vidi nijedan deo aviona, da ne govorim o telima ,i ili avionskim motorima.
a na spratu , kancelarija netaknuta.
bila je i fotografija , samo rupe 5 metara i kasnije je i doslo do urusavanja.
ma stavio sam ga na ignorJednostavno radi trolovanja tvrdiš nešto u šta ni sam ne veruješ.
Nije ti dobro?Po svom običaju - pozivaš se na ovo da bi dokazivao svoje teorije o opštem uništenju Rusije:
Haubicu u zrakomlat?Nije ti dobro?
Ako ti kažeš da se nije dogodilo ko smo mi da te pokušavamo razuvjeriti
Puko si zbog Staljingrada?Nisam ja slab iz povijesti već ti nemaš blage veze, ja sam rekao da je Napoleon spalio Kremlj i ostale državne zgrade, a ne Moskvu.

I jedna zanimljivost, iste godine kada je Napoleon zapalio Kremlj, Britanci su zapalili Bijelu Kuću, tako da, ne zajebajite se sa Europljanima.
![]()
![]()
Ovo je podmetnuta eksplozija, ovo nije od udara nikakvog aviona.Шта ти није јасно?Пентагон је разјебан:
Pogledajte prilog 1736469
Ово показује колики јавашлук влада у америчким обавештајним структурама!![]()
Ракета..Ovo je podmetnuta eksplozija, ovo nije od udara nikakvog aviona.
Aj ne lupaj, ni jedan most u Zaporožju, Dnjepropetrovsku i Kijevu nije uništen, a trebalo je, odavno. Gori si od njih.Ne gori ni 10, max 5-6, što se tiče mostova u Ukrajini nema ni jednog čitavog.
Ma 300 najmanje. Ima snimaka za manje od 10, da je uništeno više objavili bi i te snimke.Причамо о Русији.
Руси су рекли 10 гори а укри 40, значи 20 најмање.
Ajde ti lepo zahebi.Aj ne lupaj, ni jedan most u Zaporožju, Dnjepropetrovsku i Kijevu nije uništen, a trebalo je, odavno. Gori si od njih.
Da podsetimo publiku na neke tvoje ranije izjave?Šta je ovo, svađa u raju?!
Nešto opasno ovde ne valja...ah da, sve ide po planu.