Mstislav
Stara legenda
- Poruka
- 75.507
Veli rusko MO da nema ljudskih zrtava i da su odbili sve napade.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Па да, Руси су данас остали без пола авиона.Константиновски смер ===>>> Јаблоновка![]()
Pogledajte prilog 1736333
Пола форумаШа стигло до Москве, друга половина би планету по-пола а све због пар авиона....![]()

Ma kakvu trećinu jbt. od 5 aerodroma na dva su uspjeli pogoditi nešto.Ukrajinski izvori pričaju o 40 aviona ali to je naravno laž.Ukupno je potvrdjeno 6 aviona.Jeste uspjeh ali nemoj da pretjerujemo.U jednom danu Rusi ispušili trećinu strateških bombardera.
Na stranu sada to što su im dronovima koji koštaju $500 uništili par milijardi dolara, ali sama činjenica da je toliko dugotrajna i sofisticirana operacija prošla Rusima ispod radara predstavlja daleko veću katastrofu. O psihološkom utjecaju na Ukrajinu da i ne govorimo.
A ti mi želiš reći da do sada Rusi nisu htjeli do Dnjepra, ali nakon danas, hoće?
Yeah right
Šta nije jasno?Rusi bas zele da nas zasmejavaju.
Kijevski režim je danas izvršio teroristički napad koristeći FPV dronove na aerodrome u Murmanskom, Irkutskom, Ivanovskom, Rjazanjskom i Amurskom regionu.
Na vojnim aerodromima u Ivanovskom, Rjazanjskom i Amurskom regionu, svi teroristički napadi su odbijeni.
U Murmanskom i Irkutskom regionu, kao rezultat lansiranja FPV dronova sa teritorije koja se nalazi u neposrednoj blizini aerodroma, zapalilo se nekoliko jedinica avijacione tehnike.
Požari su ugašeni. Nema žrtava među vojnim ili civilnim osobljem.
Neki od učesnika terorističkih napada su privedeni.
Добро, остају Руси без авиона за три дана - класика.Па да, Руси су данас остали без пола авиона.![]()
Neće. Ukrajinci su na tronu najgluplje nacije i dugo nikog iza njih.pa da nastane izreka "glup ko Hut"
Pa ionako ratuju s lopatama i magarcima.U jednom danu Rusi ispušili trećinu strateških bombardera.
Na stranu sada to što su im dronovima koji koštaju $500 uništili par milijardi dolara, ali sama činjenica da je toliko dugotrajna i sofisticirana operacija prošla Rusima ispod radara predstavlja daleko veću katastrofu. O psihološkom utjecaju na Ukrajinu da i ne govorimo.
A ti mi želiš reći da do sada Rusi nisu htjeli do Dnjepra, ali nakon danas, hoće?
Yeah right
.Kako nemaju, koliko su puta korišćeni za napade na Ukrajinu.
Uostalom nije ni prvi a verovatno ni poslednji put da su aerodromi u Rusiji meta napada, samo Rusi nikako da nauče nešto na svojim greškama.
Ne znam šta očekuješ da Rusi mirno gnezde svoju avijaciju za napade na Ukrajinu a da ovi ništa ne pokušavaju da ih ne bi Rusi proglasili za teroriste.
Pazi molim te tog licemerja, strana u ratu proglašava napad na vojni aerodrom i na borbene avione za teroristički akt
Dobro.Jok, pomaziće ih. Sutra treba da se pojave u Istambulu i daju Ukrima izbor: u narednih 72h potpišite kapitulaciju ili iselite gradove, jer će svaka infrastruktura biti meta za potpuno uništenje. Sat otkucava.
Zar nije Soros, Rotšildi, deep state?Zašto Ukrajinu?
Pa oni su nebitni.
Željela bih da GB postane Little.
To je izvor svih zala na svijetu.
Ja nisam rekao da je ovo PR, ovo je ozbiljan udarac i dokaz da je cilj ovog rata uništenje Rusije.Dobro.
Ajmo sad koncentrirano: jel ova akcija Ukra bio čisti PR ili su im raskomadali strateške bombardere.
Ne može oboje
Nije jasno od kada je terorizam uništavati ratnu avijaciju države koja te napalaŠta nije jasno?
Nije to cilj rata nego nužna posljedica ruske imperijalne politike.Ja nisam rekao da je ovo PR, ovo je ozbiljan udarac i dokaz da je cilj ovog rata uništenje Rusije.
Mora biti surovo odgovoreno na ovakav napad, najsurovije moguće. Napadnuta je nuklearna snaga Rusije, sada imaju pravo da nuklearno i odgovore.
Od kad su spikeri bitni?Zar nije Soros, Rotšildi, deep state?
Nema problema, vi mislite šta hoćete, to je najmanje bitno. Ja čekam da vidim ozbiljnost odgovora.Nije to cilj rata nego nužna posljedica ruske imperijalne politike.
Sami pali, sami se ubili.
To nije ratna avijacija nego avijacija strateških nosača nuklearnih projektila tj. napad na nuklearni potencijal čime se ugrožava opstanak Rusije.Nije jasno od kada je terorizam uništavati ratnu avijaciju države koja te napala
Od kud Ukrajini oružje?Nije to cilj rata nego nužna posljedica ruske imperijalne politike.
Sami pali, sami se ubili.