Rat u Ukrajini (37)

Da li očekujete kraj rata tokom 2025. godine?

• Ukupno glasova
    118
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@Strigoi i @dlugomir na aparatima

dolazi li vam lagano iz dupeta u glavu?

Kapirate li sada da je Tihi ODUVEK Bio u pravu i da je znao da cete proci ko bosi po trnju?

GmG1Nz8bcAQMnfN.jpeg

Da nije bilo prodora u nebranjenu Kursku oblast te ruske snage bile negde upotrebljene negde drugde i ne bi izginule tamo, facit, Ukrajinci lako usli u nebranjenu teritoriju za vikend a Rusi je povratli vrlo tesko posle sedam meseci jer je bila dobro branjena.
Ne, te ruske snage nisu ni trebale ići na front jer prosto nije bilo potrebe.
Znači nije tačno da bi bile negdje drugo na frontu. Imaš i sada vojnih okruga i jedinica unutar njih koje nikada nisu bile na frontu. Nema ni potrebe. Ne mora svaki vojnik ići na front, ne lupetaj gluposti.

Što se tiče toga da Rusi nisu mogli osloboditi Kursku oblast ni to nije tačno. Oni su tamo uništavali ukrajinske snage koje su stalno pristizale tako da se procjene kreću o oko 67 000 ubijenih ukrajinskih vojnika.

1116 dan, ukrajinsko droniranje agresora dignuto na maksimum. :heart: 🇺🇦
Не знам да ли си свестан (лажем, знам да ниси), али у питању је цивилни радар.
1. војни радари се углавном не фарбају у лако уочљиве црвено-беле боје
2. имаш детаље о њему на сајту произвођача , да издвојимо најбитније: "It has high tactical-technical characteristics, which comply with requirements of ICAO and Eurocontrol..."
На страну све то, најскупљи део опреме није чак ни ту (експлозија оштетила радом, можда је чак и антена читава), него у контејнеру поред стуба.

Честитам, велики успех, угрозили су цивилну авијацију.
Следећи велики успех ће бити гуљење фарбе са силоса .... за жито.

Ja sve citirao, linkovao, pokazao, a ono kaze - tracarim...

Reci mi koliko si ocajan, hodajuci MEME, bez da mi kazes koliko si ocajan, hodajuci MEME...

Cak si ti i "uvrede" i comebackovi besmisleni kao i tvoji postovi lazi...

-------------------------------------

Wow, vidi!
Neka slika!
Neka slika necega, ko zna cega, ko zna koga, ko zna gde, od ko zna kad...
Sreca ima neki tekst iznad koji lepo kaze o cemu se radi.
Ma, mora da je istina.
Verovacu u to!
Sta mi drugo preostaje...
Nije kao da se neko trudi da slicica bude sto "autenticnija" sa slikama nekakvih licnih dokumenata...
Poznato je da se u vojne akcije i pod punom ratnom opremom ide sa licnim dokumentima...

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back