Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 92.588
Prosto genijalno, sad ih ruski dronovi love kao zečeve:Ne znam cija je bila ideja ali njegova verovatno nije pre ce biti nekog od komandanata koji su znali situaciju na terenu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prosto genijalno, sad ih ruski dronovi love kao zečeve:Ne znam cija je bila ideja ali njegova verovatno nije pre ce biti nekog od komandanata koji su znali situaciju na terenu.
Nepreebiv si u glupiranju, Ukrajinci uzeli bez otpora za vikend a Rusi sedam meseci krvarili gace napadajuci neprekidno, nema tebi pomoci.Prosto genijalno, sad ih ruski dronovi love kao zečeve:
Ne, te ruske snage nisu ni trebale ići na front jer prosto nije bilo potrebe.Da nije bilo prodora u nebranjenu Kursku oblast te ruske snage bile negde upotrebljene negde drugde i ne bi izginule tamo, facit, Ukrajinci lako usli u nebranjenu teritoriju za vikend a Rusi je povratli vrlo tesko posle sedam meseci jer je bila dobro branjena.
Ne, Tiksi, ti apsolutno nikad nisi bio u pravu, a tabloidni naslovi nisu dokaz ničemu.@Strigoi i @dlugomir na aparatima
dolazi li vam lagano iz dupeta u glavu?
Kapirate li sada da je Tihi ODUVEK Bio u pravu i da je znao da cete proci ko bosi po trnju?
Pogledajte prilog 1698440
Malo si podkapacitirana, dušice draga.Mislila sam da si samo nevaspitan, ali nije samo to. Malo teze kopcas stvari, jel da?
Aha...a ti si bezboznik, pa ti je dozvoljeno da budes licemeran. Da li mozes da mi objasnis po kom kriterijumu vrsis gradaciju mikro, mezo i mega zlocina?Namenjeno licemernim vernicima koji su pobozni a zatvaraju oci pred zlocincima i njihovim megazlocinima
Osim kada ih ti postavis.Ne, Tiksi, ti apsolutno nikad nisi bio u pravu, a tabloidni naslovi nisu dokaz ničemu.
Nemoćan si matori...nemoćan. Produkt toga je tvoj povrsni cinizam, pracen nedostatkom elementarnog kucnog vaspitanja. Nego, da li je Ukrajina suverena drzava, ili nije?Malo si podkapacitirana, dušice draga.
Neka ti netko stariji objasni.
Не знам да ли си свестан (лажем, знам да ниси), али у питању је цивилни радар.1116 dan, ukrajinsko droniranje agresora dignuto na maksimum.![]()
![]()
Nepreebiv si u glupiranju, Ukrajinci uzeli bez otpora za vikend a Rusi sedam meseci krvarili gace napadajuci neprekidno, nema tebi pomoci.
Ne postavljam ih sem zbog sprdnje.Osim kada ih ti postavis.
Ja sve citirao, linkovao, pokazao, a ono kaze - tracarim...Tracaro,
Cak si ti i "uvrede" i comebackovi besmisleni kao i tvoji postovi lazi...jedi MEDA.
Wow, vidi!
Ima slicnosti, Berlin-Moskva tri i po meseca, moskva -berlin tri i po godine, dobro si zapazio.Ништа то. Немци се башкарили по Русији читаве четри године, Дјуре.