febo_ch
Elita
- Poruka
- 18.023
Bez otkaznog roka
Nasilno i jednostrano raskinut ugovor da ruskom vojskom.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bez otkaznog roka
Nasilno i jednostrano raskinut ugovor da ruskom vojskom.

Jos uvek nisi doznao znacenje onog PPP
..Pravi naziv britanske armije, "Only Fools and Horses"..
.Teško je to tebi shvatiti..
Tema je o Ukrajini i samo čudaci ne vide vezu.Да, изузетно тешко. Зато покушај да нам објасниш шта те мучи у америчкој унутрашњој политици и зашто. Ако је тако нешто могуће јер мислим да је то само твоје лапрдање.
Европска складишта оружја су исцрпљена, Русија има бројчану надмоћ над украјинском војском, нове залихе неће помоћи Кијеву. Потребан је мир
Nisu uračunali one konje iz svog generalštaba i Parlamenta.Britanci inace prete da ce poslati vojsku na "istocni front"..U danasnjoj britanskoj armiji ima vise konja od tenkova.."Dobra vest" po Engleze je da je broj generala i tenkova skoro ist...znaci na svaki tenk po jedan general.....Pravi naziv britanske armije, "Only Fools and Horses"..
.
A on sam je ovde rekao - "I ja bih bombardovao biblioteke i spaljivao knjige, kada bih mogao".Njemu se svuda prividja hitler
Pomoću laži o “desetinama milona žrtava sovjetskog režima”: iz Gulaga su se posle 5-10 godina vraćali svi redom, iz Hitlerovih Aušvica i Treblinki niko nije nikada živ izašao.Mislio sam na Staljina, posle smrti prosao je samo malo bole od Hitlera/.
Ko je lud da se obavezuje na bilo šta koloniji kojom upravlja našmrkani klovn? Tek im sledi perušanje, da se pamti i pripoveda.Zelenski pravi novi sjajan posao!
Ne 50%, već 100% fosila ide Amerikancima
Novi nacrt sporazuma o fosilnim gorivima koji je primio Kijev stroži je od prvog.
U sporazumu nema nikakvih bezbednosnih garancija.
Takođe, SAD ne preuzimaju nikakve investicione obaveze.
![]()
Nisu oni prozapadni, u pitanju je neka vrsta EU fetiša. Takvima ni Amerika nekako nikad nije valjala.Forumski prozapadni forumaši:
Rusi nemaju čarape, Amerikanci ne daju Ukrajinu i Zelenskog i neće tražiti ukrajinske resurse i odlazak Zelenskog.
Stvarnost:
Sve suprotno od onog što su prozapadni forumaši predviđali.
Može da predlaže, samo da se prvo ukine Ukrajina i demilitarizuje EU.
Трамп жели да предложи Русији и Кини да преполови своје војне буџете.