Whatever, Djuro...kante padaju same, manje posla za PVOSvejedno si sitna dusa ako se radujes tudjoj nesreci.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Whatever, Djuro...kante padaju same, manje posla za PVOSvejedno si sitna dusa ako se radujes tudjoj nesreci.
naravno guardian inace poznat po istinitim vestima nastavi svoj teski coping i kmecanje

Odavno sam to procitao, ima veze jer moze da se iskljuci. Najvaznije je rukovodstvo ako je ono eliminisano sto je prakticno nemoguce ko ebe ostale Ruse.Tesko.nema veze sa ljudskim faktoromPogledajte prilog 1682055

"Ogromna mrznja prema Rusima"Upis na nivou klokanske pameti u kome se može iščitati samo frustracija i ogromna mržnja prema Rusima ! Prvo, koliko znam komuno glavešine tipa Hruščova,Brežnjeva i sličnih su davno izumrla kategorija, kao drugo prilično je glupavo i pomisliti da će od američkih nuklearki izginuti samo rusko rukovodstvo a neće narod i treće možeš mislit kako je pokvarena ta ruska etika koja bi sahranila sve one koji bi se usudili da ispale nuklearne projektile na zemlju koja ima najveći nuklearni potencijal na svijetu !
Ukratko frustracije izazvane propašću svih planova o slabljenju Rusije i nekim unutrašnjim sukobima u istoj, izazvanim nestašicom coca-cole i big meka !
Reci mi zasto Ameri nemaju takav sistem? Ocigledno Ameri se ne usudjuju da napadnu Rusiju konvencionalno ili nuklearno i ne prete kao Medvedev uz potoke sperme putinista sa krste.Jel ti razumes da "Dead hand" funkcionise kao deo odbrambenog sistema?"Ogromna mrznja prema Rusima"Reci mi zasto Ameri nemaju takav sistem? Ocigledno Ameri se ne usudjuju da napadnu Rusiju konvencionalno ili nuklearno i ne prete kao Medvedev uz potoke sperme putinista sa krste.
Ameri su već napali Rusiju konvencionalno ATACMS raketama i samo je Putinova hladna glava zaslužna za to što nije već krenuo nuklearni rat."Ogromna mrznja prema Rusima"Reci mi zasto Ameri nemaju takav sistem? Ocigledno Ameri se ne usudjuju da napadnu Rusiju konvencionalno ili nuklearno i ne prete kao Medvedev uz potoke sperme putinista sa krste.
Ukrajincima bih i ja dao rakete da sam neko u Americi, to je poruka Putinu da ne moze sta i dokle hoce neko mora sujetnu usijanu glavu postaviti tamo gde joj je mesto.Ameri su već napali Rusiju konvencionalno ATACMS raketama i samo je Putinova hladna glava zaslužna za to što nije već krenuo nuklearni rat.
Da je Rusija uradila nešto približno jednako tome već bi goreo svet.
Toliko si jednostran i zaslepljen da to više nije ni smešno.
Ti ne razumes, to je pretnja u stilu seoskog siledzije "ako mi ne dozvolite da divljam sve cu vas poklati jer imam noz u dzepu'Jel ti razumes da "Dead hand" funkcionise kao deo odbrambenog sistema?
Pretnja odbrambenim sistemom...ne banalizuj cinjenice glupim poredjenjima.Ti ne razumes, to je pretnja u stilu seoskog siledzije "ako mi ne dozvolite da divljam sve cu vas poklati jer imam noz u dzepu'
Ukrajincima bih i ja dao rakete da sam neko u Americi, to je poruka Putinu da ne moze sta i dokle hoce neko mora sujetnu usijanu glavu postaviti tamo gde joj je mesto.

Koje rakete?Ukrajincima bih i ja dao rakete da sam neko u Americi, to je poruka Putinu da ne moze sta i dokle hoce neko mora sujetnu usijanu glavu postaviti tamo gde joj je mesto.
Ne kaki Đuro, nisu im oni samo dali rakete nego su im te rakete navodili.Ukrajincima bih i ja dao rakete da sam neko u Americi, to je poruka Putinu da ne moze sta i dokle hoce neko mora sujetnu usijanu glavu postaviti tamo gde joj je mesto.
Sve ide po planu.Severna koreja povlac svoje armije iz rusije
Nakon stravicnih gubitaka i totalne neefikasnosti na bojnom polju, preziveli severnokorejanci se vracaju nazad u svoju drzavu
Pogledajte prilog 1682065
nakon ovog poteza severne koreje, putin izjavio da je situacija u kurskoj oblasti "kriticna"
Stelt korejanci su došli, imali svakakve avanture po zapadnim medijima i otišli su bez da ih iko zapravo vidi.Sve ide po planu.
U Kursku je sve pod kontrolom..
Ово је већ патологија. Забрињавајуће је где све они виде Србе.
Sam pitaš i sam odgovaraš, ako želiš da nas obavestiš okači mape napredovanja.Ima li kakvih vijesti sa fronte kod Pokrovska? Suska se da su Ukrajinci potisnuli Ruse nekih 10 km.
“Мртва рука” постоји и код амера и код руја. Данас ниЂе везе комуњаре у Русији али стра’ је чудо, виде комунисту и на месецу ако треба. Осим тога то коферче није ту да одради аутоматски посао ако рокну президента већ ако је одрађен нуклеарни напад на дотичну земљу и служи за одвраћање јер сви знају да друга страна и мртва убија.Uloga mrtve ruke je tragikomicna i neostvariva. Zamislile komuno glavesine da ako ne bude vise njih sa kofercetom i dugmicima ne trebaju preziveti ni ostali Rusi, Kinezi, Amerikanci itd. jer sta ce zivot Rusiji bez bez Hruscova, Breznjeva i slicnih, slavna ruska etika.
na kraju će da tvrdite da nije bilo ni ruske vojske u ukrajiniStelt korejanci su došli, imali svakakve avanture po zapadnim medijima i otišli su bez da ih iko zapravo vidi.
Čudo od vojske.