Blizi li se kraj rata?
Он је тек на почетку. Колективни Запад је обелоданио циљ, поразити Русију. Tо је само одужило хoxoлску агонију.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Blizi li se kraj rata?
Pa ja vidim da Rusi zavrsavaju poso?Он је тек на почетку. Колективни Запад је обелоданио циљ, поразити Русију. Tо је само одужило хoxoлску агонију.
Pa ja vidim da Rusi zavrsavaju poso?
Prdekan ti citira sta kuckasГлупо до бола. Руси имају законе и зна се ко и како може да добије породичну пензију за погинуло или умрло војно лице. Ова је предалеко да на пензију има право. Изгледа сасвим нормално, може да ради, посла у Русији данас колико хоћеш, Фебо прдекане.
Prdekan ti citira sta kuckas![]()
već 4 godine rusi ne prestaju da napredujuIt’s Russian Men Against Ukrainian Machines on the Battlefields in Ukraine
Desperately short of infantry, Kyiv is using aerial drones to pick off Russian infantry. It is slowing, but not stopping, the Russian advance.
By Ian Lovett and Nikita Nikolaienko | Photographs by Serhii Korovayny for WSJ
već 4 godine rusi ne prestaju da napreduju![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i koliko napredovaše te združene rusko čečensko wagnersko severnokorejske armije potpomognute kinom indijom iranom belorusijom u 4 godine rata?Осим што не знаш да бројиш до три, да ли си свестан да исмејаваш Иана, новинара хoxoлима наклоњеног? Још један доказ да си полунеписмен. Можда три четвртине.
Mnogo sta je Putin rekao/obecao pa ispalo laz, znam za ovu vest o sastanku koji nije se nikada desio, ti i dalje veruj da Putin moze sve ali eto nace, takvima su njegove izjave namenjene.Ти не читаш баш ништа. Или брзо заборављаш. Ево, рецимо, шта кажу твоје новине, "Сидни морнинг хералд":
Naftali Bennett "Putin ‘gave guarantee’ he would not kill Zelensky at secret summit."
https://www.smh.com.au/world/europe...elensky-at-secret-summit-20230205-p5chzv.html
Да ли си то постао конкурент оном Добро Полунеписменом Шарлатану?
Dobro ago.Какав ага таква му и беседа.
Zaboravi to sest meseci, dosla voda Maduru do grla iselili se milioni Venecuelanaca, nema to nista sa Rusijom.Ко ли је закркао теби па овако лупеташ? Маснислав?
Шеврон је имао уговор са Венецуелом од раније који је тек сада активиран и важи само шест месеци. Русија нема никакав уплив у ову ауторизацију.
Mnogo sta je Putin rekao/obecao pa ispalo laz, znam za ovu vest o sastanku koji nije se nikada desio, ti i dalje veruj da Putin moze sve ali eto nace, takvima su njegove izjave namenjene.
Dobro ago.
i koliko napredovaše te združene rusko čečensko wagnersko severnokorejske armije potpomognute kinom indijom iranom belorusijom u 4 godine rata?
1000 kilometara? 2000... ??
Ovo boli krstine obozavaoce u kraine, još ne mogu da veruju da prv armija sveta + nato + evropa + ukraina .................. ne mogu ništa drugoj silli sveta.novi dan i novo oslobodjenje grad toreck je oslobodjen ukrajina svakim satom sve manja![]()
isto je govorio i pokojni putin, "brojevi mi ništa ne znače"Шта вреди да ти кажем када ти ионако бројке ништа не значе, полунеписмени.
isto je govorio i pokojni putin, "brojevi mi ništa ne znače"