Casual Observer
Legenda
- Poruka
- 74.462
Nema više donacija iz USAID-a i Ukro mediji ostadoše bez plata:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gejm ćenđeri?1079 dan, rode iz Holandije i Francuske donele F-16 i Mirage 2000 prinove ZSU za bezbedno ukrajinsko nebo.![]()
![]()
Ajde barem ti si ozbiljan covek.cim se neko javlja da te stize osveta pa makar ga ubio nije za smejanje.ovo su opasne stvari.Spremaju se za samoubistvo, nece videti da li im to sranje funkcionise, jadni normalni Rusi.
Ja kažem da nas od kraja rata deli bar 6 meseci, da će USA tiho napustiti Ukre i sačekati da se njihova pozicija žešće degradira, pa onda im dati papir da potpišu kapitulaciju. Izgovor će biti predsednički izbori jer Mlatikur nema legitimitet da potpiše kapitulaciju.E sad, ne bih baš da se hvalim ali već 2 godine pričam da će se ovako završiti i time nerviram i natofile i rusofile ali šta ću
Ja bih dodao samo još jednu tačku, a to je da će Rusi vratiti Ukrajini najveću nuklearnu elektranu Energodar.
Ijuuuuuu Mecenaa dokazoma komsije su lose informisane
Bolje da prate izvore po nigeriji nego ove sto prenose
Inace juce ceo dan tupili o padu oresnika u rusiji cak me prevarili da jurim taj info po netu
Evo odakle dosla prva informacije i odma se svi uhvatili za to
Pogledajte prilog 1682019
pomešali su vesti, rusi nemaju problema sa orešnikom, njima sarmati eksplodiraju po silosima i ne mogu da ih lansiraju i navodema komsije su lose informisane
Bolje da prate izvore po nigeriji nego ove sto prenose
Inace juce ceo dan tupili o padu oresnika u rusiji cak me prevarili da jurim taj info po netu
Evo odakle dosla prva informacije i odma se svi uhvatili za to
Pogledajte prilog 1682019
Ukrajinaci razbili rusku konjicku brigadu i zaplenili konjeDa predupredim ujke:
EDIT: ahahahaha, nisam uspeo, Bokiša bio brži za par sekundi
Tako su predvidljivi...
Niko nije poginuo, piloti su se katapultirali. Samo sebi samom zvucis pametno, a to je zabrinjavajuca faza. Staracka tvrdoglavost.Sta cu ti ja kad si sitna dusa i radujes se poginulim Indijcima samo zato sto je avion bio francuski.
Ukrajinci su jahali konje prošle godine i hvalili se time, dok su ruski vojnici sada sebe snimali kako jašu, verovatno rekreativno.Ukrajinaci razbili rusku konjicku brigadu i zaplenili konje
imaju li rusi takav zakon ili je kod njih to dozvoljeno?Zelenski je potpisao zakon broj 9558 koji zabranjuje vađenje organa za transplantaciju od preminulih vojnih lica.
Još jedna ''teorija zavere'' se pokazala kao istinita.
![]()
to su pripadnici ruskih motorizovanih brigada koji vise nemaju motorizacijuUkrajinci su jahali konje prošle godine i hvalili se time, dok su ruski vojnici sada sebe snimali kako jašu, verovatno rekreativno.
Cope harder.