- Poruka
- 48.554
Plan pobjede.HahahaTo se ne pika jer Ukiji tako umaraju Ruse, plan pobjede ide po planu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Plan pobjede.HahahaTo se ne pika jer Ukiji tako umaraju Ruse, plan pobjede ide po planu
Zamalo sebe da upucajuNe znam baš, zadnji put kad je NATO testirao svoje napravile su trustruki rikverc salto u mjestu i - buć.
Kante![]()

Unistena u smislu da se vise ne mogu nazivati supersilom, ili da imaju vise ikakve sanse jedan na jedan sa NATO savezom, Kinom ili bilo kojim drugom stvarnom supersilom ili jacom regionalnom silom.Pa kako su i to uzeli ako im je vojska praktično uništena?![]()
Ovako izgleda prosječan ukrajinski fanatik koji se još uvjek kune u plan pobjede Zelenskog.Kao kada su uhvatili one ukrajinske klince istetovirane 2000 godište i pitali jel znate da su nekada Rusi i Ukrajinci živjeli zajedno u istoj državi.Pojma nemaju ispran mozak.Pogrijesio sam. Nije 60 godina nego 90 godina.
https://en.wikipedia.org/wiki/Silbervogel
Не мислим да неће бити преговора, али они неће донети никакве резултате, као што никада и нису. Решење ће бити искључиво војно, тамо где се РФ заустави. Преговори ће да буду "смоквин лист" преко тога.Vrlo moguće diže ulog za pregovore.
Uništiše sve šta NATO pošalje u Ukrajinu, ***** takvu supersilu kad je jedna praktično uništena vojska izgenocidiše čim pomole nosa u UkrajiniUnistena u smislu da se vise ne mogu nazivati supersilom, ili da imaju vise ikakve sanse jedan na jedan sa NATO savezom, Kinom ili bilo kojim drogom stvarnom supersilom.
Bio je u pravu Mej Bergami, žilava zvjerka Bradley, vidiš da je u komaduOdvukoše Rusi Bredlija.
Nije ga spasilo čak 6 elektronskih uređaja za ometanje dronova montiranih na kupolu
![]()
![]()
Ovo izgleda ko rat svijetova„Британија пркоси Путину док Украјина испаљује британске ракете на Русију“, „Украјина лансира британске ракете дубоко у Русију“: Све британске насловне стране данас се радују – Британија је отворено ушла у рат са Русијом
![]()
(.https://x.com/hd7PR5YZbN59013/status/1859549707250393277 - 12:49 по подне · 21. нов 2024.)
Није требало дуго да стигне „одговор“ за коришћење НАТО оружја дугог домета за гранатирање руске територије. Саопштено је да је интерконтинентална балистичка ракета БЕЗ бојеве главе стигла у фабрику ракета Јужмаш у Дњепру.
Резултат је на видео снимку.
Ово је неки украјински идиот.
Pa ti ne vidis ni sumu od drveca.Ovo izgleda ko rat svijetova
Ili kako bi shtovani kolega Jazz rekao, ruska vojska praktično uništena![]()
Ae bolan tornjaj se sa tim glupostimaZnaci napokon si shvatio sta ce se uskoro desiti kada dalekometne, krstarece rakete pocnu razvaljivati ruske polozaje u dubini ruske teritorije?
Zasto gluposti?Ae bolan tornjaj se sa tim glupostima
Pa ti ne vidis ni sumu od drveca.
Naravno da je unistena. Da nije Rusi bi vec jucer zapoceli napad sa nekoliko stotina kinzala i iskandera sirom cijele Ukrajine, samo da imaju jos bilo kakvih rezervi. A ne ovako blamirati se sa praznim interkontinentalnim rakatema starim nekoliko desetljeca i to za udaljine od manje od par stotitian kilometara.
Naravno, nitko nece nasjesti na blef, i za ocekivati je da ce sada doci do znacajnijeg razvaljivanja ruskih polozaja duboku na teritoriji Ruske Federacije

Jasno da bi rat dobili odavno da su usli punom snagom, zapad ne bi mogao na vreme organizovati efikasnu pomoc. Mislim da ih na pocetku nije interesovao samo proruski deo jer su krenuli na Kijev iz Belorusije i Rusije u suprotnom bi usli u istocnu Ukrajinu gde zive proruski Ukrajinci, moguce da si u pravu ali se ta promena desila, sto bi rekli u hodu, ne zato sto su im to bile prvobitne namere. Koliko je civila pobijeno videce se kasnije, svakako mnogo vise nego u Gazi.Ne znam sta da ti kazem. Da su proglasili rat i napravili opstu mobilizaciju bilo bi to zavrseno.Ali Rusija i dalje zivi prividno normalno,bave se sportom,privreda im radi. Verovatno nisu racunali da ce dobar deo sveta da pomaze Ukrajini od najvecih pa do male Srbije koja im daje fraj municiju i 52 mil.evra za penzije.Ukrajina ima logistiku. Drugo uporedi rat u Gazi i ovaj u Ukrajini. Izrael gazi sve redom ne brenuje civilne zrtve,Rusi ipak to ne rade,ciljevi su vojni i infrastrukturni. Mozda je to odugovlacenje deo taktike u smislu da se svetska javnost zasiti ovog sukoba i da krene u resavanje. Apsolutno ih interesuje samo proruski deo Ukrajine.
Cetnici su bacali granate, a Rusi izgleda moraju prijetiti corcima.Ti si poput onih baznijanskih tv voditelja u Sarajevu 1992:
"Danas su Četnici na Sarajevo ispalili 5000 granata što samo govori o njihovoj nemoći!"
![]()
Putinovi kozaci sa Krste najcesce se loze na neogracenu upotrebu nuklearnog oruzja Rusa u ovom sukobu, ograniceni ne znaju ni za kakva ogranicenja.I da misle da su oni bezbedni, čak i ako dođe do "ograničene" nuklearne razmene.
Psihopate i glupaci.
Tako misli svako jagnje dok ne sazri i postane ovca, sacekaj i javi se kasnije.Ako ustreba, ako mi je to sudbina namenila za način života, uvek ću biti neustrašivi, slobodni i usamljeni vuk, a nikada, na to neću pristati po cenu života, nečija ovca ...![]()
Đuro ne iziravaj Jazz jer nisi, ja pišem o zapadnim zvaničnicima i generalima a ti mi odgovaraš da su forumaši sa Krste gori?Putinovi kozaci sa Krste najcesce se loze na neogracenu upotrebu nuklearnog oruzja Rusa u ovom sukobu, ograniceni ne znaju ni za kakva ogranicenja.
Ajd' proveri koji zvanicnici su dosad pretili nuklearnim oruzjem i ko se ovde lozio na te pretnje. Pocni od Putina.Đuro ne iziravaj Jazz jer nisi, ja pišem o zapadnim zvaničnicima i generalima a ti mi odgovaraš da su forumaši sa Krste gori?
Ajde ne sramoti se.
I cijeli NATO se toliko pati protiv praktično uništene vojske koja puca ćorcima, Ukrajina svakim danom sve manjaCetnici su bacali granate, a Rusi izgleda moraju prijetiti corcima.
Strateski, interkontinentalne rakete nemaju znacaja ako ne nose nuklearne bojeve glave, koje Rusi ne smiju postaviti jer bi to znacilo kraj civilizacije a time i Rusije.
Kada je Putin izjavio "nuklearno oružje i nije tako strašno, ne treba ga se plašiti"?Ajd' proveri koji zvanicnici su dosad pretili nuklearnim oruzjem i ko se ovde lozio na te pretnje. Pocni od Putina.
Je li to onaj sarmat sto je sagorio u atmosferi pri posljednjem testu?Ruski "Sarmati" mogu nositi 13 bojevih glava (ako dobro pamtim), koje mogu biti usmerene na potpuno različite ciljeve....ta tehnologija ocito ne zavisi od rakete nosaca, i moze biti primjenjena na sve balističke projektile dovoljne veličine...u ovom udaru, Rusi su vise bojevih glava (konvencionalnih) koncentrisali na mali prostor....