Watchman
Buduća legenda
- Poruka
- 42.708
Pjatoročku ste došli da pljačkate
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Baš ti super ideAhmat Sila za prevoz koristi američki Oskoš Boskoš-M MRAP
Ima zarazan smeh.De ne zezaj čak i Amerikanci ga interno šaljivo zovu gaf Bajden.Kamala nije nekakav veliki kapacitet ali barem ne otresa svako malo na bini i ne nosi papiriće po dzepovima šta treba i kome reći.
Dzegi..... matere ti.... ajde, polako..Baš ti super ide
Od "Lisabon naš ura" do "Osvojićemo Kursk jedne od ovih decenija"
Dzegi, jel ti objasnio poentu zivota dok si mu menjao pelenuNema spora da su mu smešni gafovi, kad kaže "Proveo sam u skupštini kao poslanik preko 450 godina" i sl.
Ali to su samo spoljašnja mucanja, a iz rezultata vidimo da je genij
Pre će da bidne da ide nato slugama. Krenulo ih ovih dana k'o krmaču q...Baš ti super ide
Od "Lisabon naš ura" do "Osvojićemo Kursk jedne od ovih decenija"
Sto pre da te vrate u sanatorijum i da zagrlis svoju omiljenu ludacku kosulju, sve ti je losije, ne znas gde udarasZar ne vidiš da su moji neverovatni postovi puni Mržnje iz 2012. uzrok pada vašeg rusopolarnog sveta
F-16 pocepao Su-34 kao prase masan dzak.
Aha, Adolf Zelenski postavio jevrejsku zastavu na spomenik Bandere

Znači negiraš da moja intifada protiv Rusije traje duži niz godina i nije ograničena na 2022Sto pre da te vrate u sanatorijum i da zagrlis svoju omiljenu ludacku kosulju, sve ti je losije, ne znas gde udaras
Sve je dobro u Kurskom regionu. Ukrivermaht i bojna osvajaju meleone kilometara kvadratnih .... ukrajinaca sve vise mrtvih.......![]()
Bogonoscev zavrsio kod Vragonosca
Polkovnik, Sirijac....

I to će da živi tri dana, ne više ... Braća Rusi ih sve pobiše ....Ukrajina je od SAD dobila treću bateriju Patriot, a u novom paketu pomoći stotine Stingera i drugog naoružanja u vrednosti od 425 miliona dolara
To je Zelenko ušao u panic mod. Biće još luđih izjava. Luđih i od tvojihAli vi ste ohrabrivali Pjongjang da pravi. "Tako je majstore, atomka je jedini lek protiv hijena agresorskih."
Evo odličnog kejsa za tu teoriju, Zelen pravi atomsku bombu protiv hijena agresorskih

Povrh toga Ukrajinci imaju i atomske naučnikeTo je Zelenko ušao u panic mod. Biće još luđih izjava. Luđih i od tvojih![]()