Rat u Ukrajini (36)

Da li će doći do sukoba izmedju Rusije i NATO ako Ukrajina raketama gadja u dubini Rusije?

• Ukupno glasova
    108
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
....
Sankcije, koje su protivnici Rusije osmislili kao način da obuzdaju Moskvu, kako je naglasio, postale su podsticaj.

- Čak su i ozloglašene sankcije, koje su naši protivnici zamislili kao način da obuzdaju Rusiju, postale podsticaj, uključujući i ubrzani razvoj i implementaciju ruskog softvera - rekao je Putin.
Evo majstora, sankcije su super :lol:

Priznate su Ukrajinska i Ruska pravoslavna crkva u Ukrajini ali ruska ima vise pripadnika sto je i normalno ako se zna da Ukrajina bila deo Ruske imperije 5-6 vekova i da je svuda crkva produzena ruka drzavne vlasti.
Posteno si priznao da ne znas nista o Salvadoru, sada posteno priznaj da sustinski ne znas nista ni o Ruskoj pravoslavnoj crkvi. Proslo je vreme "bezbozne petoletke" i to je ono sto vam remeti idilu.

10 пута мање је произведено укупно.Причаш о информеру а онанишеш на химарс као оружје које је не знам шта а техннологија 90-их.
Класична си жртва медијског рата САД и пијеш сав булшит који ти сервирају.
Руси одавно скидају АТАЦМС ракете, имаш слике, проценат није 100 посто али га скидају.
Плус пандам химарсу Руси већ користе Торнадо-С.Све су то приче за малу дјецу какав црни химарс.
Ama covjece SAD nisu potosili ni 0,3% vojnog budzeta a ni 0,1 % budzeta drzave na Ukrajinu a Rusija povecala vojni budzet na 40 % drzavnog budzeta zbog rata u Ukrajini za poredjenje uslov za NATO clanice je da trose 3% budzeta na vojsku, kako to mozes porediti ,ne znam ja sta je ko oborio ali samo pravim poredjenje da su im dali 15 himarsa a posjeduju 5000,nema avijacije dronova itd i sad kao oni se lome u Ukrajini ?

Ama covjece SAD nisu potosili ni 0,3% vojnog budzeta a ni 0,1 % budzeta drzave na Ukrajinu a Rusija povecala vojni budzet na 40 % drzavnog budzeta zbog rata u Ukrajini za poredjenje uslov ,a NATO clanice je da trose 3% budzeta na vojsku, kako to mozes porediti ,ne znam ja sta je ko oborio ali samo pravim poredjenje da su im dali 15 himarsa a posjeduju 5000,nema avijacije dronova itd i sad kao oni se lome u Ukrajini ?
lazes cim zines kao sto i vikipedija potvrdjuje

Ama covjece SAD nisu potosili ni 0,3% vojnog budzeta a ni 0,1 % budzeta drzave na Ukrajinu a Rusija povecala vojni budzet na 40 % drzavnog budzeta zbog rata u Ukrajini za poredjenje uslov za NATO clanice je da trose 3% budzeta na vojsku, kako to mozes porediti ,ne znam ja sta je ko oborio ali samo pravim poredjenje da su im dali 15 himarsa a posjeduju 5000,nema avijacije dronova itd i sad kao oni se lome u Ukrajini ?
Како се воде милијарде које су послане Украјини за одржавање буџета, милијарде у оквиру војне помоћи, јел ушло у проценат? :lol:
Пусти Салко пусти геополитику није то за тебе какав химарс *ичка материна.Овдје се води мушки рат, нажалост по Русе Американци су пронашли солидно топовско месо које је већ при крају.Што се тиче оружја добили су Украјинци свега али Руси већ то имају вишеструко више и користе.Све су опције исцрпљене зато се и прича о преговорима које не потичу од Руса већ од Американаца, толико о томе коме гори под ногама.

Како се воде милијарде које су послане Украјини за одржавање буџета, милијарде у оквиру војне помоћи, јел ушло то у проценат? :lol:
Пусти Салко пусти геополитику није то за тебе какав химарс *ичка материна.Овдје се води мушки рат, нажалост по Русе Американци су пронашли солидно топовско месо које је већ при крају.Што се тиче оружја добили су Украјинци свега али Руси већ то имају вишеструко више и користе.Све су опције исцрпљене зато се и прича о преговорима које не потичу од Руса већ од Американаца, толико о томе коме гори под ногама.
Naravno da su usle ,vojni budzet SAD je mislim 800 milijardi godisnje ,koliko je dato godisnje za Ukrajinu pa sam izracunaj da li ratuju punom snagom,ne razumijes da je to sica za zapad ,recima za zrdavsto se godisnje u Holandiji ,maloj zemlji daje preko 100 milijardi godisnje i sad kad Holandija posalje koju milijardu vi kontate da je to nesto a u stvari smijurija za njih da ne govorim o velikim evropskim zemljama ili pogotovo SAD.

Ako ti bolje znaš od profesora čija su struka raketni sistemi onda nije. A sigurno ne znaš. Postavljao sam već ovde intervju sa profesorom Milinović Momčilom pa nađi i pogledaj. Ne prdi napamet.
Naravno da znam bolje od tvoga tkzv profesora, npr ja znam da meteori dolaze iz dalekih prostranstava( najčešće izmedju (Marsa i Jupitera), jure vakumom u kojem nema trenja i usporavanha, i oni tako golemom brzinom ulete u Zemlji u atmosferu koja ih uspori ali ne puno. Uz to meteori mogu biti daleko veći nego dijelovi tog lešnjaka( ili kako li već), a snaga udara zavisi od umnoška mase i brzine. Javi to tom svom profesoru.

Naravno da su usle ,vojni budzet SAD je mislim 800 milijardi godisnje
Ti nikako da shvatiš da je neuporedivo to što bi ti da uporediš i nešto na osnovu toga dokazuješ... Činjenica je da je i pre 24.02.2022. godine u Rusiji u namenskoj (vojnoj) proizvidnji radilo nešto više od 5,000.000 za to veoma stručnih radnika, a sada je taj broj i dupliran, jer su USA i čopor hijena sa Zapada rešile da oslabe, razdrobe i unište Rusiju ... Kod Amera sve što rade za vojsku je u privatnim rukama, oni ucenjuju jedni druge (proizvođači oružja i vojska), kvalitet oružja niko ne kontroliše, nemaju stručne ljude u proizvodnji i to je razlog da je rusko oružje bolje, kvalitetnije, ubojitije i vešestruko jeftinije ... Bobe i žabe porede samo dokoni laici ...

Ama covjece SAD nisu potosili ni 0,3% vojnog budzeta
vojni budzet SAD je mislim 800 milijardi godisnje
0.3% od 800 milijardi je 2.67 milijardi, ako računamo za 3 godine to je 8 milijardi.

SAD je zvanično potrošio 125 milijardi samo na vojnu pomoć, a 183 milijardi ukupno, mada je u stvarnosti potrošio barem 3x toliko.

Zaključak: ti si masni lažov.

1733916267698.png

Posteno si priznao da ne znas nista o Salvadoru, sada posteno priznaj da sustinski ne znas nista ni o Ruskoj pravoslavnoj crkvi. Proslo je vreme "bezbozne petoletke" i to je ono sto vam remeti idilu.
Znam osnovno, od skora Je priznata Ukr.prav. crkva Ukrajine koja je prema Vartolomeju naslednica Kijevske mitropolije ukinute ulaskom Ukrajine u Rusku imperiju postala deo Moskovskog patrijahata, nove granice , nove podele crkvenih jurisdikcija kao npr. sto je SPC bila pod upravom Grka a Srbi Dalmacije i Like za vreme Austrougarske pod upravom Mitropolije u Hotinu, danas Ukrajina a kasnije Karlovacke mitropolije sve do stvaranja Jugoslavije, mislis da su sve te promene tek tako i bez osnova?

Naravno da su usle ,vojni budzet SAD je mislim 800 milijardi godisnje ,koliko je dato godisnje za Ukrajinu pa sam izracunaj da li ratuju punom snagom,ne razumijes da je to sica za zapad ,recima za zrdavsto se godisnje u Holandiji ,maloj zemlji daje preko 100 milijardi godisnje i sad kad Holandija posalje koju milijardu vi kontate da je to nesto a u stvari smijurija za njih da ne govorim o velikim evropskim zemljama ili pogotovo SAD.
Za USA nije problem lova. Naštampaće koliko treba.
Problem je nedostatak oružja koje mogu da pošalju Zelenku.
Tako da se u zadnjem paketu ''pomoći'' koji su neokonsi odobrili Zelenku, veći deo odnosi na narudžbe za oružje koje tek treba da bude proizvedeno u višegodišnjem terminu.

Znam osnovno, od skora Je priznata Ukr.prav. crkva Ukrajine koja je prema Vartolomeju naslednica Kijevske mitropolije ukinute ulaskom Ukrajine u Rusku imperiju postala deo Moskovskog patrijahata, nove granice , nove podele crkvenih jurisdikcija kao npr. sto je SPC bila pod upravom Grka a Srbi Dalmacije i Like za vreme Austrougarske pod upravom Mitropolije u Hotinu, danas Ukrajina a kasnije Karlovacke mitropolije sve do stvaranja Jugoslavije, mislis da su sve te promene tek tako i bez osnova?
Prema Vartolomeju...carigradski fanariot. Posto je, kako ti kažeš, "crkva produzena ruka drzave", reci mi cija je produzena ruka Vartolomej? Sediste Mitropolije je bilo u Černivcima, a ne u Hotinu.

Zakoni fizike su neumoljivi i jasni

Kod kinetičkog oružja se radi o kinetičkoj energiji, temperatura tu igra sekundarnu ulogu.

Što se titanijuma tiče on se topi na 1.700 stepeni, tako da ne postoji nešto što se zove titanijumska "šipka" na 4.000 stepeni, davno bi to bilo u tečnom stanju.
To čak ni volfram ne može da dostigne jer se i on topi na 3.400 stepeni

Pusti te senzacionalističke gluposti, sve što te zanima možeš lako da nađeš i proveriš

Kod udara Orešnika, ako je onaj snimak originalan, vide se eksplozije, tako da nije tu samo kinetička energija igrala ulogu.
Možda sam pogriješio u temperaturi, ne sjećam se tačno ali kod udara Orešnika ne vide se nikakve eksplozije. Što se tiče temperature ona se razvija kod udara i tada vjerovatno ta materija i ispari, sjećam se da je naučnik govorio o temperaturama sličnim onim na površini sunca.
TOS1- Buratino razvija temperature do 3000 stepeni Celzijusa.

Prema Vartolomeju...carigradski fanariot. Posto je, kako ti kažeš, "crkva produzena ruka drzave", reci mi cija je produzena ruka Vartolomej? Sediste Mitropolije je bilo u Černivcima, a ne u Hotinu.
Fanariot ili ne svi pravoslavci ga priznaju za prvog medju jednakima, Srbi priznali njegovu odluku u vezi Makedonske crkve, nove granice nove podele u pravoslavnom svetu jer su oni sami doneli takva pravila. Nisam siguran da li Vartolomej produzena ruka Amerike ili Vatikana kao ti ali ako jeste nista cudno oni nisu rusili pravoslavne crkve kao nasa braca Rusi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back