LakicevicB
Veoma poznat
- Poruka
- 13.917
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

znaci nista od nuklearnog napada na amerikuNiko neće ispaliti nuklarku na evropu , suviše je blizu zbog zagadjenja
To je zadnja opcija
Ali je zato amerika koja je generator svog zla na pleneti sasvim pogodna za nuklearni udar ! Pa neka trunu tamo i neka se raspadaju sledećih par vekova dok gledaju filmove o zombima
Problem je samo što jenkije treba spaliti totalno i u momentu da ne mogu da uzvrate , A evropi zapretiti ako pokuša da gada iz svojih vojnih baza
Mislim da će se ići na iznurivanje protivnika pa ko duže izdrži !
Rusi nisu još istrošili zalihe od 2 WWW , a ni Severna koreja i Kina![]()
Prosto !Kako misle da osvoje milionski grad, samo dronovoma i atiljerijom,veoma tesko.
Zanima i PutinaMene zanima gde su ti F16….
Znaci razneli su ih ipak… sad ce ponovo kmecanje dok ne stigne sledeca tura, za par godinaZanima i Putina
Potpukovnik sa 30 godina."Lieutenant Colonel Alexey Sergeyevich Mes was killed on August 26, 2024, while carrying out a combat mission to protect the territorial integrity and independence of Ukraine."
Ovo je objava gradonačelnika Lucka
Posle je izbrisao, ali kasno
![]()
Samo 2?
Source : Trust me bro
Ubijen je i pilot, najvjerovatnije kada su uništena ona dva aviona u hangarima.Samo 2?
Ja sam vec procitao na nekim kanalima 5, a nekim 6 komada
Plasim se da procitam sta je Kolazenko objavio, da ne napise 10+
pa razmisli sam (ako smes) zasto bi rusi ispalili nuklearke na europu i ameriku?
jedino ako osete da im je ugrozen opstanak kao drzave i nacije. Sigurno u moskvi marsali i generalisimusi ruske armije znaju pravo stanje njihovih jedinica i tehnike, i kad kazu putinu "stigli smo do kraja, ako ovako nastavimo jos malo odosmo u ambis" onda ce putin bled i drhtavim glasom reci "nema nam druge, lansirajte nuklearke, ako propadamo mi nek propadne i ceo svet"

Pda, tako raznose i Hajmarse.Znaci razneli su ih ipak… sad ce ponovo kmecanje dok ne stigne sledeca tura, za par godina
Ulemek je 1968godistePotpukovnik sa 30 godina.
Gde su im ovi stariji.
Eto, bas napisah komentar o zajebima u ruskoj vojsci posle 2.5 godine rata.Ubijen je i pilot, najvjerovatnije kada su uništena ona dva aviona u hangarima.
A njih su našli tako što je neki ukrajinski oficir objavio sliku a u pozadini u ćošku slike su se vidjeli obrisi dvije zgrade. Po njima su ih locirali.
Glupost ubija najviše ljudi na obje strane, nevjerovatno.
Naravno da se svaka vojna i samim tim opasna letica obara, nebitno odakle je došla. Nisu oni EU pa da im dronovi lepe preko pola Evrope i eksplodiraju u sred Zagreba, oni su sposobni.
Sve je to ok, ali ovaj je za 2,5 godine bio koliko na obuci u Danskoj i kojekude, bar godinu dana, tako da i nije nesto mnogo ratovao.Ulemek je 1968godiste
Dobio je cin Pukovnika od MUP 1996e i postao komandant JSO sa 28godina
Sa druge strane Ulemekov kolega iz Legije stranaca Ante Gotovina je izasao iz Legije isto kao i Ulemek kao narednik po cinu a 1991e je vec bio pukovnik, u 36 godina
U ratnim uslovima cinovi se redjaju mnogo brze nego u miru. Pogibija starijih oficira plus sopstveni ucinak na frontu plus foteljasi koji su nesposobni ali politicki podobni u vreme kada nije rat moraju biti uklonjeni. Svejedno dal je to regularna vojska, ili formacije tajnih sluzbi za prljave operacije
U ovom ratu recimo vidimo presedan, Putin i dalje nije uklonio podobne i u vrh vojske postavio samo sposobne da odrade rat
Zato 2.5 godine ratovanja, i dalje vidjamo epske zajebe u ruskoj armiji i lancu komande