Rat u Ukrajini (35)

Da li će Rusi izbaciti Ukrajince iz Kurske oblasti do kraja ovog dela teme?

• Ukupno glasova
    92
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Video sam sve tvoje poruke. Nisi dokazao. Tvoj argument je u stilu "To je činjenica jer ja tvrdim da je to činjenica".
Nista od ponudjenog . Dok nisi bio tu postavio sam 11 hiljada poruka. Pored mene imas jos najmanje 100 hiljada poruka od drugih clanova.
Kreni redom od prve poruke i budi uporan. To sto ti ne znas da citas ili te mrzi je kazem opet TVOJ PROBLEM, i nisam ja tvoja MAMA DA TI RADIM DOMACI.

Nista od ponudjenog . Dok nisi bio tu postavio sam 11 hiljada poruka. Pored mene imas jos najmanje 100 hiljada poruka od drugih clanova.
Kreni redom od prve poruke i budi uporan. To sto ti ne znas da citas ili te mrzi je kazem opet TVOJ PROBLEM, i nisam ja tvojoa MAMA DA TI RADIM DOMACI.
Nisi dokazao.

Ja sam dokazao da ima mnogo više sličnosti između Putina i Hitlera nego između Bajdena i Hitlera.

Veli mi Jožek sa podzide da su Rusi Kinžalima uništili nekoliko ef 16 na zemlji.
Ja ga pitam kako zna a on cugnu gutljaj Žuje i samo se zagonetno smješka.

:ceka:
Provlaci se ta vest ali nije potvrdjena. Sa druge strane Ukropi su prestali da ih spominju u javnosti, sto implicira da se nesto dogodilo sa njima. Neko je negde u prolazu spomenuo Rumune, kao da je neko nesto uradio na njihovom aerodromu sa njima… uskoro ce sve isplivati na povrsinu..

Russian Army Captured Another Ukrainian Abrams Tank (Video)​

The Russian military has captured an American-made M1A1 SA Abrams main battle tank of Kiev forces in the Donetsk direction.

The tank was damaged and abandoned near the settlement of Ivanovka, right to the south of the settlement of Pokrovsk, before being captured by Russian troops.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back