- Poruka
- 187.854
Sa kojom vojskom,front je ogroman a vojske je malo.
Rusija mora da mobilise barem 500k vojnika.
Drugacije se ratuje sada nego pre 50-100 godina .
Mnogo manje pesadije je potrebno a mnogo vise artiljerije, dronova, raketa i slicno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sa kojom vojskom,front je ogroman a vojske je malo.
Rusija mora da mobilise barem 500k vojnika.
Putin bijesan, Gerasimov blago telećom pogledom traži nešto pod stolom, ostali generali jedva dišu, a po tebi je to sve jedan veliki ukrajinski promašaj.

To možda u tvojoj glavi.Nadji gdje ja pišem da sam analitičar.lol
да ли си реалан?Shtovani kolega, ima lijeka i za to, zove se VolgaAko se Zoki Srbenda ne izbori (a neće) idete na Istočni front kao onomad ...

да ли си реалан?
Kako misle da osvoje milionski grad, samo dronovoma i atiljerijom,veoma tesko.Drugacije se ratuje sada nego pre 50-100 godina .
Mnogo manje pesadije je potrebno a mnogo vise artiljerije, dronova, raketa i slicno.
Nisu nista uradili. Ni hemijsko ni biolosko… svi dokumenti su potpisani izgleda iz dosade. Dobro je da Rusi nisu naseli na to, i da su u medjuvremenu renovirali sve proizvodne kapacitetešta je sa uništenjem kemijskog oružja za šta su bili obvezni amerikanci.
Nista od ponudjenog . Dok nisi bio tu postavio sam 11 hiljada poruka. Pored mene imas jos najmanje 100 hiljada poruka od drugih clanova.Video sam sve tvoje poruke. Nisi dokazao. Tvoj argument je u stilu "To je činjenica jer ja tvrdim da je to činjenica".
Ево, само да видим нештоJel kod tebe traje 6 minuta ko u burekdzinici? Jos cekamo da prodje tih tvojih 6 minuta i da nam das svoje vidjenje operacije Kursk od strane NATO pakta.
Sta su ciljevi , strategija, izlazna strategija?
Moze da se sve sravni sa zemljom i samo se udje u prazan prostor. E sad, koji su ciljevi ili planovi..Kako misle da osvoje milionski grad, samo dronovoma i atiljerijom,veoma tesko.
Nisi dokazao.Nista od ponudjenog . Dok nisi bio tu postavio sam 11 hiljada poruka. Pored mene imas jos najmanje 100 hiljada poruka od drugih clanova.
Kreni redom od prve poruke i budi uporan. To sto ti ne znas da citas ili te mrzi je kazem opet TVOJ PROBLEM, i nisam ja tvojoa MAMA DA TI RADIM DOMACI.
Provlaci se ta vest ali nije potvrdjena. Sa druge strane Ukropi su prestali da ih spominju u javnosti, sto implicira da se nesto dogodilo sa njima. Neko je negde u prolazu spomenuo Rumune, kao da je neko nesto uradio na njihovom aerodromu sa njima… uskoro ce sve isplivati na povrsinu..Veli mi Jožek sa podzide da su Rusi Kinžalima uništili nekoliko ef 16 na zemlji.
Ja ga pitam kako zna a on cugnu gutljaj Žuje i samo se zagonetno smješka.
![]()
Kao sto rekoh, kreni pd pocetka do kraja…Nisi dokazao.
Ja sam dokazao da ima mnogo više sličnosti između Putina I Hitlera nego Bajdena I Hitlera.
U rangu ZEIKSA16Бригадир Емихс у епизоди: "Поента да је готово за десет дана"
Само не рече од кад се рачуна то: од датума поруке (2. март) или нешто касније?
Pogledajte prilog 1600023

Nije tvoj problem što si malo glup, već što si malo pametan da bi razumeo bilo šta ...Lično mi te je žao, jer većeg glupsona nije bilo na ovom forumu od njegovog osnivanja ...pa pravo da ti kazem treba dosta fantazije da bi se shvatio pojam "ruske iskonske zemlje"![]()
Koliko generala je poginulo ?RUSI LOCIRALI I POGODILI USPESNO SEDISTE GENERALSTABA NATOA U UKRAJINI!
NEMA PREZIVELIH!
Bolesna mašta je jedino što je još ustašama preostalo da bi se utešili ....
Је л' присуствујеш на састанцима у ужем кругу Кремља па нам преносиш атмосферу?![]()
sacekaj saobracajne nesrece…Koliko generala je poginulo ?
Nisi dokazao.Kao sto rekoh, kreni pd pocetka do kraja…