piciginx
Legenda
- Poruka
- 54.601
Predaja nije opcija..Ja navijam da svi oni daju život i oslobode se ovozemaljskih muka.
Nema predaje!![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Predaja nije opcija..Ja navijam da svi oni daju život i oslobode se ovozemaljskih muka.
Nema predaje!![]()
Može, samo prestaneš da friziraš i da imaš selektivan pristup informacijama.
Руски навијачи већ 2.5 године форсирају "глупиум" надајући се позитивном исходуEvo krenulo se sa "ali vidi šta ste pisali prvog dana SVO, hahahaha" copiumom, krajnje vreme došlo![]()
A zašto nijedakle od tvog likovanja vie nema nista ?
palestinica je neuporediva sa ukrjainom kojoj potporu daje usa i *******ija u svemu od oruzja do stotoina milijardi da bi opstala kako tako...
vidi, da je srbija imala upola tolku pomoc ko ukrjaina, mi bi ebali i tvog bibija pored natog.uzije
To ti je kolokvijalni izraz, jel ti razumes ako bi stao sad rat da bi to bilo vremenski 2,5 godine, rat nije trajao 3 godine.Pa može se reći, jer nikad nisam čuo da je netko rekao da je neki rat trajao 4 i po godine.

Primijeti da je pamet najpravednije raspoređena među ljudima.У односу на дарду, можда...
Okej, od vijesti s ratišta se 15 stranica raspravlja o zbrajanju do 10To ti je kolokvijalni izraz, jel ti razumes ako bi stao sad rat da bi to bilo vremenski 2,5 godine, rat nije trajao 3 godine.
Ovaj tvoj kompanjon reko skoro 4 godine traje rat, jos nije ni 3 godina zavrsena, tek na pola, ali dobro razumem ja vas mora da se bezi od realnosti u fikciju i logicka ludila.![]()
Naravno da imaju, no ti nemaš pameti da bi to shvatio ....rusi nemaju iskonske zemlje
Nije do pomoći ne fali njima nista sem ljudstva kog bezveze rasipaju . Naplata je morala doci ..Ne ide Rusima već dugih 10 godina.
Da nije bilo zastoja vojne pomoći iz SAD-a, ne bi probili front nikada.
Pa neeka posalju, ko im brani. Ali vidiš da sve što su poslall ipak nije dovoljno, sve to Rusi olupaju. Šamaraju komplet evropu amerike nato levicom. Desna u džepu i češkaju ja j caUkrajini bi bilo dovoljno oko 20-30. Ali ovo je bilo cisto da reflektiras mogucnosti NATO-a vs. pomoc koju daju Ukrajini.
Vidimo kako svi hrle da daju živote za malog firera kad šinteraj radi 24hSve više je onih koji će život dati za slobodu Ukrajine, njenu nezavisnost, demokraciju bez ruske hegemonije.
Valjda je to svakome jasno nakon šta se SVO otegla sa nekoliko dana na nekoliko godina..

Brilijantna strategija, ostaviš nebranjenje gradove, koji padaju svaki dan, a ti zapneš u Kurskoj stepi. Ostavljaju oblasti prepune energentimaU Donbasu padaju mjsta za mjestom svaki dan. Rusi sad zauzimaju gradove za svega par dana, za sta su im prije bili potrebni mjeseci.
Ukrajinci zapeli kod Kurska, potpuno unistena ukrajinska 82 brigada, Rusi im zarobili i zastavu (video)
Ukrajinci FPV dronovima gadjaju civilna vozila u Rusiji.
Pa vidiš da su isti, nerazvijen mozak do kraja, ne mogu skapirat.To ti je kolokvijalni izraz, jel ti razumes ako bi stao sad rat da bi to bilo vremenski 2,5 godine, rat nije trajao 3 godine.
Ovaj tvoj kompanjon reko skoro 4 godine traje rat, jos nije ni 3 godina zavrsena, tek na pola, ali dobro razumem ja vas mora da se bezi od realnosti u fikciju i logicka ludila.![]()
Tu i tamo pogode nesto ..Problem je što za svaki ovaj udarac prime jedno 20 ako ne i vise .. Pre ili kasnije ide KOŠta se to dimi u Rusiji
Nit su Hajmarsi nit su Stormovi
Nego dronovi Volodimira Zelenskog
"Kao da će to da promeni tok rata"Tu i tamo pogode nesto ..Problem je što za svaki ovaj udarac prime jedno 20 ako ne i vise .. Pre ili kasnije ide KO
jer nije dala usaA zašto nije![]()
Dok ima masla kad nestane bit ce guravo,.. Ubacivanje najboljih trupa na livade nije mudro ..Lov je otvoren .."Kao da će to da promeni tok rata"
Od tenkova pred Kijevom do bezbrižnog rokanja svega po Rusiji i okupacije ruskog državnog teritorija.
lupetanje je to sto govorisPodaci su od Babe Vange?
Kažem ja teški copium..."Kao da će to da promeni tok rata"
Od tenkova pred Kijevom do bezbrižnog rokanja svega po Rusiji i okupacije ruskog državnog teritorija.
Bitno da su poslali dron na Moskvu, a dobili 200 balistika, nestalo struje, vode, ,,,,,,,,,,,,,, to ništa"Kao da će to da promeni tok rata"