Rat u Ukrajini (35)

Da li će Rusi izbaciti Ukrajince iz Kurske oblasti do kraja ovog dela teme?

• Ukupno glasova
    92
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Trazis od mene da razumem Staljina sto je omogucio Hitleru Paktom o nenapadanju napad na poljsku i pocetak 2. sv. rata, :) Pomoc je stizala iz V. Britanije u prvoj nedelji Barbarose, pre nego sto se upistis u ovakve diskusije potkuj se a ne bos po trnju.
Opet lazi...pakt o nenapadanju, nema nikakve veze sa početkom WW II, a jos manje da je omogućio njegov pocetak....Hitler bi napao Poljsku i ovako i onako, i to svi ovdje znamo...dalje, hajde nam predoci neki dokaz da je Britanija vec u prvoj nedelji Barbarose uputila pomoc Staljinu, na stranu to sto si citavu tada porobljenu Evropu izjednačio sa UK....stvarno je nevjerovatno da jedan zreo covjek, koji bi ti trebao biti, tako bezocno laze, i tako jeftino prodaje svoj obraz....

koliko vidima mnogi u rusiji su ljuti ne na putina nego koliko na garnituru oko njega koja je ostala još od jelcinovih vremena i koja pokušava upravljati državom puzajućim korakom preko državnih savjetnika...pitaju su ljudi kako je moguće da strani agenti koji rade protiv rusije neuvijeno još uvijek posjeduju imovinu u rusiji...zašto im nije zapljenjena...kažu ljudi koliko je bogatstva iznjeto iz rusije proračun ili budžet za vojsku mogao je biti ispunjen narednih 500 godina
Iz tvog posta proizilazi da Rusi ne trebaju imati drzavu jer su izdajniici i pljackasi. :)

Opet lazi...pakt o nenapadanju, nema nikakve veze sa početkom WW II, a jos manje da je omogućio njegov pocetak....Hitler bi napao Poljsku i ovako i onako, i to svi ovdje znamo...dalje, hajde nam predoci neki dokaz da je Britanija vec u prvoj nedelji Barbarose uputila pomoc Staljinu, na stranu to sto si citavu tada porobljenu Evropu izjednačio sa UK....stvarno je nevjerovatno da jedan zreo covjek, koji bi ti trebao biti, tako bezocno laze, i tako jeftino prodaje svoj obraz....
Tvoja logika kisne gliste ne moze da lanac dogadjaja dovede u hronoloski red pa zato ne vidis da je Hitler napao kada je bio siguran da sa istoka nece biti otpora a da ce zapadnjaci ostaviti Poljsku na cedilu kao sto su to uradili sa Ceskom ili mozda mislis da SSSR smeo napasti Finsku i balticke drzave bez prethodnog dogovora, Hitler navuko Staljina kao zadnju budalu.Sto se Britanije tice zaebo sam se bilo je obratno SSSR je ceo rat pomogao Britaniju oruzjem i hranom :hahaha: :zcepanje:

Tvoja logika kisne gliste ne moze da lanac dogadjaja dovede u hronoloski red pa zato ne vidis da je Hitler napao kada je bio siguran da sa istoka nece biti otpora a da ce zapadnjaci ostaviti Poljsku na cedilu kao sto su to uradili sa Ceskom ili mozda mislis da SSSR smeo napasti Finsku i balticke drzave bez prethodnog dogovora, Hitler navuko Staljina kao zadnju budalu.Sto se Britanije tice zaebo sam se bilo je obratno SSSR je ceo rat pomogao Britaniju oruzjem i hranom :hahaha: :zcepanje:
Hronoloski, nije mi jasno , zasto su Britanija i Francuska potpisale pakt sa Hitlerom , isti kao i SSSR ?

Nisu gori jel su isti..
20240826_000141.jpg

Tvoje saltanje na ironiju i vrijedjanje samo dokazuje koliko sam u pravu i koliki si podlac...Hitler je sklopio pakt sa Staljinom da ga zavara, jer je vec isplanirao da SSSR bude iduca meta, a kao sto svi znamo, zapadnjaci nisu ostavili Poljsku na cedilu, vec su objavili rat....dakle, lazi su jedino sto dolazi od tebe i to neprestano....i najzad, pruzi dokaze za svoju tvrdnju da su Britanci u prvoj nedelji Barbarose uputili pomoc SSSR-u, umesto sto ironises kao frustrirana domaćica....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back