Watchman
Buduća legenda
- Poruka
- 38.628
Šta je je, apsolutno si u pravu.To je čini mi se Abrams, sudeći po cijevi a i po Brovingu 50 cal na kupoli
Nego me Gej Bregami notepadom ubedio da su neuništivi, pa.....
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta je je, apsolutno si u pravu.To je čini mi se Abrams, sudeći po cijevi a i po Brovingu 50 cal na kupoli
Jesi li ti jedino bice u Univerzumu koje ne zna da je NATA vec bila spremna za napad na te regione.ogao je recimo da aneksira one dve republike kao što je aneksirao Krim. Ukrajina ne bi napala, kao što ni Krim nije napala do 2022.
No njemu je iz nekog razloga bilo bolje da napadne čitavu Ukrajinu i izazove 10x više zla nego što bi počinila Ukrajina da je zauzela Donbas... i na taj način očekivano dao opravdanje zapadu da radi to što radi... a sad smo na ivici nuklearnog rata. Zbog čega tačno?
Komandant 72. odvojene mehanizovane brigade je pre par dana ''smenjen'' i povučen.
Ali svejedno ne bi optužili Rusiju za invaziju čak i da su Ukrajinci napali nakon aneksije. Ne bismo bili blizu nuklearnog rata, u tome je poenta.Jesi li ti jedino bice u Univerzumu koje ne zna da je NATA vec bila spremna za napad na te regione.
Ali ovo ti je apsolutni biser: "i na taj način očekivano dao opravdanje zapadu da radi to što radi..".
Sve je obrnuto od onog sto si napisao.
Vidi. Daleko je stvar kompleksnija nego sto je ti vidis. Sagledaj stvari mnoooooogo sire.
E da zaboravi da te malopre pitam. Kazes aneksija. Kako se ona izvodi? Dal bi banda to nazvala aneksijom ili invazijom?Ali svejedno ne bi optužili Rusiju za invaziju čak i da su Ukrajinci napali nakon aneksije
To je čini mi se Abrams, sudeći po cijevi a i po Brovingu 50 cal na kupoli