LakicevicB
Veoma poznat
- Poruka
- 10.361
Mene ne plaća niko kao vas. Kakva god da su uverenje nisu kao vaša nacističko fašističkaTebe Rusi ne plaćaju jer ti ovo radiš iz svojih komunističkih uvjerenja ili se varam ?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mene ne plaća niko kao vas. Kakva god da su uverenje nisu kao vaša nacističko fašističkaTebe Rusi ne plaćaju jer ti ovo radiš iz svojih komunističkih uvjerenja ili se varam ?
Da su fašisti ti bi navijao za njih.
Jozo je uvek bio na fašističkoj strani.
RAT U UKRAJINI Napad dronova na Moskvu: Stradala jedna žena, obustavljeni letovi na aerodromima
Rat u Ukrajini traje 930 dana. Komandant specijalnih snaga "Ahmat" Apti Alaudinov saopštio je da je u Kurskoj oblasti zaustavljen pokušaj ukrajinske vojske da probije dve oblasti. Ukrajina je za napad izabrala Kursku oblast jer se ispostavila kao najslabija tačka u odbrani ruske vojske, rekao je glavnokomandujući Oružanih snaga Ukrajine Oleksandar Sirski. Istovremeno, Ukrajinske vazduhoplovne snage navode da su odbile napad na Kijev, oborivši šest od osam dronova i dve od tri rakete.
Ključni događaji:
- Ruska vojska protivvazdušnim raketama pogodila Sumski okrug, ima žrtava
- Kremlj ne odbacuje unapred Šolcov plan za mir u Ukrajini, traži detalje
- MSP Ukrajine pozvalo iranskog diplomatskog predstavnika zbog isporuke raketa Rusiji
- Stano: EU ima dokaze da je Iran isporučio Rusiji balističke rakete
- Iran demantovao tvrdnje da snabdeva Rusiju raketama
Ruska vojska započela je protuofanzivnu operaciju, protjerujući okupatore iz regije Kursk!RAT U UKRAJINI Napad dronova na Moskvu: Stradala jedna žena, obustavljeni letovi na aerodromima
Rat u Ukrajini traje 930 dana. Komandant specijalnih snaga "Ahmat" Apti Alaudinov saopštio je da je u Kurskoj oblasti zaustavljen pokušaj ukrajinske vojske da probije dve oblasti. Ukrajina je za napad izabrala Kursku oblast jer se ispostavila kao najslabija tačka u odbrani ruske vojske, rekao je glavnokomandujući Oružanih snaga Ukrajine Oleksandar Sirski. Istovremeno, Ukrajinske vazduhoplovne snage navode da su odbile napad na Kijev, oborivši šest od osam dronova i dve od tri rakete.
Ključni događaji:
- Ruska vojska protivvazdušnim raketama pogodila Sumski okrug, ima žrtava
- Kremlj ne odbacuje unapred Šolcov plan za mir u Ukrajini, traži detalje
- MSP Ukrajine pozvalo iranskog diplomatskog predstavnika zbog isporuke raketa Rusiji
- Stano: EU ima dokaze da je Iran isporučio Rusiji balističke rakete
- Iran demantovao tvrdnje da snabdeva Rusiju raketama
Otišli sami iz nacističkog shitholea, veliki deo upravo u Rusiju16 miliona civila je Putin proterao iz Ukrajine i ko zna koliko hiljada ubio...baš za veliku pohvalu.
Taman tu negde. Rusima je misaona imenica da zauzmu grad velicine Panceva.Ma kakvi, ovo je kokošinjac
Фицо се не би сложио са тобом.Ne mislim, ti to dobro znaš i opet se blamiraš.
U ovom ratu Rusi su fašisti 1/1 šta god ti i tebi slični pisali .
Ukri u opštem bekstvu:
Pogledajte prilog 1607301
Padose i kokošinjci Bahmut, Mariupolj, Avdeevka ................... itdTaman tu negde. Rusima je misaona imenica da zauzmu grad velicine Panceva.
Lorens od Arabije je to rekao za Turke, a Arapi su jedva docekali da se zverski osvete na njima i njihovim porodicamaBez zarobljavanja!
Zabranjeno je skraćivanje poruke. Danas su oslobođena nova četiri mjesta u Kurskoj oblasti, lanac vam je sve kraći:Mora da tesko prezivljavas ovo najnovije rokanje Moskve cim si zapenio ko besan, al ne ocajavaj i nemoj slucajno da seces vene
Potreban si nam narednih dana da vidis nov talas dronova kako roka po siroj okolini Kremaljskog Leprikona
Lažovčino, snimak te demnatuje i poklopi se ušima.Tvoj argument za istu stvar na ukrajinskoj strani bi bio da su rakete pogodile dron ili balistički projektil koji je pao na civilne objekte, drugim riječima Rusi nisu odgovorni.
Daj bolan Bosanac ne trkeljaj
Index, CIA i MI6 u panici
Prvi zajednički istup CIA-e i MI6-a u povijesti: "Svijet je pod neviđenom prijetnjom"
MEĐUNARODNI poredak je pod prijetnjom, upozorili su čelnici protuobavještajnih službi Ujedinjenog Kraljevstva i SAD-a. Šefovi MI6 i CIA-e također su rekli da se obje zemlje zajedno odupiru "agresivnoj Rusiji i Putinovom agresorskom ratu u Ukrajini".