febo_ch
Veoma poznat
- Poruka
- 14.682
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slutim skoro ispadanje kroz prozor.
Do sada to nisu snimali iz vjerskih razloga.Pogledajte prilog 1606352
Rusi , pocinju da snimaju EU u dubinu
Kako izgleda karta Rusija prije 1840. godine?MARIJA ZAKHAROVA:
“Zapadu su stoljećima potrebni minerali.
Otuda kolonijalizam, trgovina robljem, rasizam, nacizam, fašizam i svi ratovi i sukobi.
Sam kolektivni Zapad neće stati ni pred čim.
To je nezasitno čudovište koje proždire sve na svom putu dok se ne zaustavi.
To je upravo ono što mi radimo."
Razumeo si ti mene,ali nećeš da osudiš to zlo preko okeana ni ovaj put.Tema je Rusija i Ukrajina.
https://www.slobodnaevropa.org/a/scholz-mir-ukrajina-rusija-sastanak/33111589.htmlSputnjik, oni ovakve naslove pišu svakih 7 dana...ko još njih uzima za ozbiljno života ti.
Misliš sada već pokojni Šveđani...
Kada su ti Šveđani znali napraviti rakete.
Ova ima domet samo 11 km...
To je zabranjeno oružje.
Rusija jeste širila svoju teritoriju u ratovima sa drugim narodima ali nije imala kolonije niti je izrabljivala narode.Zapadne države jesu,čak šta više čine to i danas.Doduše na mnogo moderniji način,različitim(po domaćina nepovoljnim) ugovorima kojima uzima najveći deo "kolača" za sebe.Kako izgleda karta Rusija prije 1840. godine?
Pobiše im ceo zoološki vrt, đubrad ruska, silne leoparde, pume, jastrebove... dušu nemajuNema više Leoparda, Mardera, Patriota i Pzh 2000
Švabe im poslali sve šta su imali i Rusi sve uništili
Sad cvile
Niko ti ne može zabraniti da ridaš...Putin u Katinjskoj šumi na sećanje ubijenih 22000 civila od strane SSSR-a i deportovanih 200000 u Sibir.
Forumaši i dalje se borite protiv nacizma?
@Тихи @dragon x @LakicevicB @Muad'Dib @Xicor @Radašin778
@Bojan_BRT
Čovek troluje od muke. Šize ljudi od propagande sa N1 i Nova SS.Ti si stvarno zabrazdio i ne odustajes, kao da si sa Djurom u rodu. Kakve, bre, generacije ljudi koje su pomrle na Balkanu...informisi se malo pre nego sto krenes da dramatizujes situaciju vodjen, iskljucivo, svojom mastom.
Tačnije, po okupacijom je NATO-a.To ne vazi jer je iz vremena kad su Rusi i Svabe delili Evropu, danas nisu vise saveznici sad je Evropa jedinstvena sa izuzetkom Putinlenda.