LakicevicB
Veoma poznat
- Poruka
- 13.365
Sećam se pre možda nedelju dve, neko pitaše šta radi PVO u gradu ? Isto pitanje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sunčanica?M?Nisam ni očekivao da će se ruski fašisti posuti pepelom i priznati da su pogodili bolnicu![]()
Pa Rusija ih je i porazila.Šta pričaš ti?
Opet barataš sa mutnim fotografijama..Na prvoj slici je X-101, na drugoj Patriot PAC-3, a na trećoj Patriot PAC-3 se obrušava na dečju bolnicu
![]()
![]()
![]()
Opet barataš sa mutnim fotografijama..
Nisi me razumeo.Mađari tvrde za Rusiju da je ne može niko pobediti.I ne može.Mađari su,kažeš,tvrdili to isto za švabe i eto,Rusi su ih pobedili.Dokaz više da su Rusi nepobedivi.Pa da, Mađari su i za Hitlera govorili da je nepobjediv, isto ko sad za putlera![]()
Pa da, Mađari su i za Hitlera govorili da je nepobjediv, isto ko sad za putlera![]()
Ljudi iz Kijeva tj Sputnjik.![]()
Kako drugačije, inače ovo je klasičan Photoshop, vidi se po lošem editovanju slika.Opet barataš sa mutnim fotografijama..
Rusi nisu nepobedivi, seti sam desetogišnjeg rata sa Avganistanom, zašto zaboravljaš istoriju?Nisi me razumeo.Mađari tvrde za Rusiju da je ne može niko pobediti.I ne može.Mađari su,kažeš,tvrdili to isto za švabe i eto,Rusi su ih pobedili.Dokaz više da su Rusi nepobedivi.
I nemoj Putina zvati tako,nema smisla.Prosto ti se vidi iz poruke da si nemoćan a besan.Glupo je.