Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nesto kao osovina zla Rusija-Iran-Kina?Шта би тек било да штите рат? Бррр.
И ја сам пензионер и ништа се не секирам.Za ovolike godine ti si prvi za koga sam pogledao podatke. Bas sam se iznenadio kad sam video da si penzioner. Ovo pisanje bi odgovaralo nekom nadobudnom klincu koji nema potpunu sliku o realnosti.
Narvno postoji mogucnost i specificne motivacije za tako nesto.
Bilo kako bilo nema sa tobom ozbiljnog razgovora.
Ovo konkretno gore sto si napisao necu ni da komentarisem, nemas ni stida ni srama.
Ti nesto smeta osovina?Nesto kao osovina zla Rusija-Iran-Kina?
Da se Rusi zapitaju zašto ih nitko ne voli.1941. godine na Rusiju (SSSR) su kidisali nacistički vojnici iz 32 države, 32 različite nacije zadojene nacizmom i mržnjem prema Rusiji. Isto se dešava i danas.
Isti rezultat nas čeka.
Pošiljke iz Kolumbije imaju sve pogubnije dejstvo
А види овоPošiljke iz Kolumbije imaju sve pogubnije dejstvo
Hebe se Rusima dal ih neko voli,oni svabe engleze i satelite smatraju nizom rasom,i rasturise ukrajinu na vase ociDa se Rusi zapitaju zašto ih nitko ne voli.
Rusi su za tu opciju bili decenijama otvoreni i radili na tome. Ali Švabo je bio zainteresovan samo za jevtine sirovine i ekonomsko porobljavanje.
Znači Srbende više kmeče zbog Rusije nego sami Rusi koji su naviknuti da ih pogine milijuni protiv svakog čvarka koji mrko pogleda Rusiju.Hebe se Rusima dal ih neko voli,oni svabe engleze i satelite smatraju nizom rasom,i rasturise ukrajinu na vase oci
Ma ništa od toga.Iranski politicari
40% rukovodstva. A i u ostatku je bilo najmanje RusaЗанимљиво је да су у време Октобарске револуције Јеврији били апсолутна већина у бољшевичком руководству! Е, онда је дошао Стаљин и комплетно их почистио. Додуше из идеолошких разлога није их звао Јевреји, него "космополити", али резултат је био исти.
Ginuli milioni pa su vas ipak razvalili tako nesposobne,bije vas kompleks i dalje.Znači Srbende više kmeče zbog Rusije nego sami Rusi koji su naviknuti da ih pogine milijuni protiv svakog čvarka koji mrko pogleda Rusiju.
Na koga misliš pod "vas"?Ginuli milioni pa su vas ipak razvalili tako nesposobne,bije vas kompleks i dalje.
ne treba zanemariti da su židovi bili utjecajni i kod bijelih..ona nesretnica Kaplan koja je pucala na lenjina bila je židovka.Занимљиво је да су у време Октобарске револуције Јеврији били апсолутна већина у бољшевичком руководству! Е, онда је дошао Стаљин и комплетно их почистио. Додуше из идеолошких разлога није их звао Јевреји, него "космополити", али резултат је био исти.
Ekipu koja ne voli ruse,kako god mirovni samit ce biti bez ukrajine ovaj putNa koga misliš pod "vas"?
Od trodnevne operacije do gubitka kompletne ruske vojske u tri godine.Ekipu koja ne voli ruse,kako god mirovni samit ce biti bez ukrajine ovaj put
U ovo ni sam vise ne verujes,kad se likvidira zelenski ti mu upali svecuOd trodnevne operacije do gubitka kompletne ruske vojske u tri godine.