Bojan_BRT
Elita
- Poruka
- 24.646
Tu ce Kinezi da kupe zemlju i investiraju,i eto Kine na mala vrata u Evropi.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tako su govorili i početkom 2022ge... još samo malo...Pratis ti itekako Ruse i znas sta se desava,smejte se jos malo,ili donirajte za zastave sto kace na groblja u lavovu
Занимљиво је да су у време Октобарске револуције Јеврији били апсолутна већина у бољшевичком руководству! Е, онда је дошао Стаљин и комплетно их почистио. Додуше из идеолошких разлога није их звао Јевреји, него "космополити", али резултат је био исти.Не верујем да је то физички изводљиво. Израел има око десет милиона становника од чега су преко два милиона Арапи. Да се скупе сви Јевреји по свету (а не пада им на памет с обзиром на позиције које тренутно држе по свету) не могу ни да "осоле" земљу величине Украјине са скоро комплетним словенским становништвом уз нешто етничких Пољака, Мађара и других. Не треба бркати апсолутно несразмерни и огроман утицај Јевреја у свету са њиховим бројем. Просто их нема и неће их бити довољно да населе Украјину, поготово имајући у виду да је "антисемитизам" у прошлом, а поготово претпрошлом веку био већи на словенском Истоку него на Дивљем Западу (не рачунајући нацисте). Јесу се они једно време (за Јељциновог вакта у РФ и у Украјини после Мајдана) наметнули као владајућа номенклатура, али то у РФ више није тако, а сигурно неће бити ни у Украјини после колапса.
I ti meljes i sve pogadjas.tako su govorili i početkom 2022ge... još samo malo...
pa pogodio sam 2022 da će rat da traje 2 godine najmanje, pa dođe 2023 i tad sam govorio da će rat da se produži i treću godinu, pa dođe 2024, pa kažem da će rat da se otegne i četvrtu...I ti meljes i sve pogadjas.
I tako ce da umre opetpa pogodio sam 2022 da će rat da traje 2 godine najmanje, pa dođe 2023 i tad sam govorio da će rat da se produži i treću godinu, pa dođe 2024, pa kažem da će rat da se otegne i četvrtu...
da je putin slušao mene umesto te njegove tajkune i kobajagi maršale i admirale, ovo mu se ne bi dogodilo
Mislim da je Putin i bio u velikoj dilemi da li da posluša svoje maršale i admirale ili krvatskog dočasnika na Krsti sa nikom Dobro pu.njeni gospodin !pa pogodio sam 2022 da će rat da traje 2 godine najmanje, pa dođe 2023 i tad sam govorio da će rat da se produži i treću godinu, pa dođe 2024, pa kažem da će rat da se otegne i četvrtu...
da je putin slušao mene umesto te njegove tajkune i kobajagi maršale i admirale, ovo mu se ne bi dogodilo
njegov problem je što je isuviše naivan, lakoveran i dobričina pa to iskorišćavaju i zloupotrebljavaju i njegovi suradnici ali i nato i euMislim da je Putin i bio u velikoj dilemi da li da posluša svoje maršale i admirale ili krvatskog dočasnika na Krsti sa nikom Dobro pu.njeni gospodin !
A sve ide u tom smjeru, čekaj magarče, dok trava na naraste.Magarci i nisu za bolje.
Kina je zlo kojeg su svesni i Rusi, ali ih je negativni sled situacije izazvan sa strane zapada naterao na trenutno saveznistvo.Tu ce Kinezi da kupe zemlju i investiraju,i eto Kine na mala vrata u Evropi.
Za ovolike godine ti si prvi za koga sam pogledao podatke. Bas sam se iznenadio kad sam video da si penzioner. Ovo pisanje bi odgovaralo nekom nadobudnom klincu koji nema potpunu sliku o realnosti.Nudio im je mogucnost da se predaju, davanje autonomije Donbasu i lugansku gde su vec bili paramilitrci iz Rusije znacilo bi predaju, Krim da ne spominjemo.
Zaštita slabijeg u sliciRekla Merkelova, kupovali vreme. Nikakve garancije ne vaze od kada postoji nuklearno oruzje niko nece da rizikuje i zastiti slabijeg zbog straha od rata nuklearnim oruzjem. Ovaj rat je samo nastavak nekoliko ratova od 45. na ovamo nastalih zbog nepostovanja postignutih dogovora od strane komunista, Putin je lose maskiran komunista.
Slazem se sa ovim.Kina je zlo kojeg su svesni i Rusi, ali ih je negativni sled situacije izazvan sa strane zapada naterao na trenutno saveznistvo.
lupaju sa F 3000 bombeFEBO-1500 lupa po fortifikacijama Ukropa u Njujorku