Rat u Ukrajini (34)

Da li uskoro sledi direktan sukob između Rusije i NATO?

• Ukupno glasova
    79
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zelja puko

Зеленски се заложио за референдум о "питању преноса територија земље" Русији

„Зеленски је рекао да ће људи морати да гласају о томе да ли ће се одрећи територије како би се сукоб прекинуо. Али да ли ће им дозволити да гласају да одлуче ко је председник Украјине? – рекао је ирски новинар Чеј Боус.

Не верујем да је то физички изводљиво. Израел има око десет милиона становника од чега су преко два милиона Арапи. Да се скупе сви Јевреји по свету (а не пада им на памет с обзиром на позиције које тренутно држе по свету) не могу ни да "осоле" земљу величине Украјине са скоро комплетним словенским становништвом уз нешто етничких Пољака, Мађара и других. Не треба бркати апсолутно несразмерни и огроман утицај Јевреја у свету са њиховим бројем. Просто их нема и неће их бити довољно да населе Украјину, поготово имајући у виду да је "антисемитизам" у прошлом, а поготово претпрошлом веку био већи на словенском Истоку него на Дивљем Западу (не рачунајући нацисте). Јесу се они једно време (за Јељциновог вакта у РФ и у Украјини после Мајдана) наметнули као владајућа номенклатура, али то у РФ више није тако, а сигурно неће бити ни у Украјини после колапса.
Занимљиво је да су у време Октобарске револуције Јеврији били апсолутна већина у бољшевичком руководству! Е, онда је дошао Стаљин и комплетно их почистио. Додуше из идеолошких разлога није их звао Јевреји, него "космополити", али резултат је био исти.

I ti meljes i sve pogadjas.
pa pogodio sam 2022 da će rat da traje 2 godine najmanje, pa dođe 2023 i tad sam govorio da će rat da se produži i treću godinu, pa dođe 2024, pa kažem da će rat da se otegne i četvrtu...

da je putin slušao mene umesto te njegove tajkune i kobajagi maršale i admirale, ovo mu se ne bi dogodilo

pa pogodio sam 2022 da će rat da traje 2 godine najmanje, pa dođe 2023 i tad sam govorio da će rat da se produži i treću godinu, pa dođe 2024, pa kažem da će rat da se otegne i četvrtu...

da je putin slušao mene umesto te njegove tajkune i kobajagi maršale i admirale, ovo mu se ne bi dogodilo
Mislim da je Putin i bio u velikoj dilemi da li da posluša svoje maršale i admirale ili krvatskog dočasnika na Krsti sa nikom Dobro pu.njeni gospodin !

Tu ce Kinezi da kupe zemlju i investiraju,i eto Kine na mala vrata u Evropi.
Kina je zlo kojeg su svesni i Rusi, ali ih je negativni sled situacije izazvan sa strane zapada naterao na trenutno saveznistvo.
Nemoj zaboraviti da je V.V: Putin sa nomenklaturom koja je pored, ili iza njega najblazi oblik vlasti.
Konacno je u RF-u uspostavljen sistem vlasti umesto licnosti poput Staljina i vladalaca pre i posle njega od cije snagge, moci je zavisila i moc Rusije.
Vise nikome nece prodavati i ostala prirodna bogatstva ukljucujuci i kupljena u Ukrajini sa strane multinacionalnih kompanija sto je stvorilo paniku kod njih, nisu upitne stampane pare vec nemogucnost njihovog prisvajanja.
Mislili su nda ce instalacijom jevrejskih porodica kako u Rusiji tako i Ukrajini uspeti kontrolisati, ali im se plan izjalovio, a spomenutima moc rapidno opada, sto je cilj spomenute nomenklature vracanje otete imovine onima kojima pripada, pogadas to jeruski narod.
Nakon zavrsetka rata nece biti potrebe za stranom intervencijom prilikom obnove, sto je vec sada primetno.
Kina je pokazala svoje pravo lice i na primeru Srbije kao i ostatka sveta sada su sve maske spale na globalnom nivou mozes u njih uracunati jevreje, arape itd.

Nudio im je mogucnost da se predaju, davanje autonomije Donbasu i lugansku gde su vec bili paramilitrci iz Rusije znacilo bi predaju, Krim da ne spominjemo.
Za ovolike godine ti si prvi za koga sam pogledao podatke. Bas sam se iznenadio kad sam video da si penzioner. Ovo pisanje bi odgovaralo nekom nadobudnom klincu koji nema potpunu sliku o realnosti.
Narvno postoji mogucnost i specificne motivacije za tako nesto.
Bilo kako bilo nema sa tobom ozbiljnog razgovora.
Ovo konkretno gore sto si napisao necu ni da komentarisem, nemas ni stida ni srama.

Rekla Merkelova, kupovali vreme. Nikakve garancije ne vaze od kada postoji nuklearno oruzje niko nece da rizikuje i zastiti slabijeg zbog straha od rata nuklearnim oruzjem. Ovaj rat je samo nastavak nekoliko ratova od 45. na ovamo nastalih zbog nepostovanja postignutih dogovora od strane komunista, Putin je lose maskiran komunista.
Zaštita slabijeg u slici

1722762204160.jpeg

Kina je zlo kojeg su svesni i Rusi, ali ih je negativni sled situacije izazvan sa strane zapada naterao na trenutno saveznistvo.
Slazem se sa ovim.
Zamisli samo. Nisu u ratu svu svoju istoriju. Ne idu po svetu i ne sire demokratiju tj. ne otimaju, kradu, ubijaju........
A sto je najgore ne namecu svoj sistem vrednosti nikome Ima toga jos mnogo.
Zlo kakvog svet nije video. Treba sto pre takvom zlu stati za vrat.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back