Kadafi
Primećen član
- Poruka
- 752
Само у нолета кунем се јаааааNoel je vrh za informacije.
Čak se i Masnislav poziva na njega, kao i ostala istinoljubiva bojna
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Само у нолета кунем се јаааааNoel je vrh za informacije.
Čak se i Masnislav poziva na njega, kao i ostala istinoljubiva bojna
Несам школовала од времена до сдHahaha..koliko ti godina imas ?

To pitanje je vec postavljeno pre nekoliko dana i Mistislav Frtko evo tu su i postave video kompilaciju.Ima li neko iz Nafo bojne da zna gde su mozda momci uz 47 ukrajinske brigade?
Sta im se desilo? Pitam za frenda, posto niko ne zna gde su…

Terorizam se ne isplati.Terorista kad tad dolija.
Naselja nisu bitna u ovom sukobu,bitno je ono u pozadini,ono što se dešava po svetu.Recimo,Evropljani popuštaju u industriji,sele firme,pala podrška našoj pokrajini Kosovu i Metohiji,Italijani poručili Makronu da ide da ratuje sam u Ukrajinu,Mađari već odavno ne rade po naređenjima iz Brisela,neće biti rezolucije o Srebrenici,EU povećala uvoz gasa iz Rusije i pored sankcija...I tako.Jbt, kad slusas prokremljovske telegram kanale cini se coveku da su Rusi nadomak Lisabona, a ne tamo nekih zaselaka zaseoka sela po nedodzijama Donbasa.![]()

Vuče mi na sanitarni pojas jer vojska je već svakako na granici, onda bolje da se pomjere preko granice što dublje jer se pomjera tako i ruska pvo i atiljerija.Biće zanimljivo gledati u smislu strategijskog segmenta kako planiraju ugroziti generalno taj sjeverni front i Harkov.Odgriženo za prvih 7 sati.
![]()

Pa pokazi mi njegov uticaj na politiku empirijskim dokazima
Pokazi ovde svima na koji nacin taj Bezos, ili Voren Bafet, ili Zak Zukerberg, ili Elon Mask uticu na US politiku, recimo kako oni guraju da se Ukrajina i Srbija uclane u NATO, ili kako oni guraju da se Tajvan brani od Kine oruzjem, ili kako oni guraju da se Kurdima da ili ne da nezavisna drzava, ili kako oni to odlucuju da se uvede zabrana prodaje automatskog oruzja u USA

To te tješi?
Kako su to Rusi tolerirali?